רגע האמת הגיע - הבית התפוצץ

goodpink

New member
וכל מה שענבר אמרה מראה בדיוק מה שהן אמרו עקבי

זה מה שהם מרגישות בדיוק. ענבר יצאה טוב מהשיחה הזו ובדיוק הסבירה את עמדתה. היא רק לא יודעת על הרוע של ציר הרוע. אבל בנוגע לאיילת והמערכת יחסים שלהם איתה הם צודקות

meytula

New member
אורטל לענבר

''את בזמן האחרון מדברת גבוהה מכולם בבית'' ''את הייתה בדיכאון ואיילת הייתה לצידך ועכשיו כשאת למעלה את כבר לא מוכנה לשמוע אותה'' ''נהייה לך טון דיבור לא נעים מאז שעלית''

didush100

New member
אורטל ואתי ממש מגעילות אותי כרגע

גועל נפש שתי צבועות קנאיות מדברות פקה פקה. אורטל פתאום מנסה להגן על ענבר מהבית? מה זה השטויות האלו? ואתי הזאת גם כן ממש מגעיל

meytula

New member
עד עכשיו אתי הוכיחה את נאמנותה לקרן.לעומת קרן

שרק מרכלת עליה כל יום מיום שהועמדו להדחה עם זה עם איתן בדייט עם יוני כל יום עם ענבר כל יום. אתי אדם דוחה ללא ספק אבל יש משהי שלוקחת אותה בגדול.קרן.

אתי מקבלת אצלי נקודות זכות בניגוד לקרן

קרן דוחה אותי וכל מה שאתי אמרה זה נכון קרן מתחברת למי שחזק או למי שהיא חושבת שחזק ולא מפסיקה לרדת על דניאל אפילו אמרה לליהי אני לא אצביע לדניאל כי עם כל הצעקות שצועקים כאן... בקיצור קרן ממש מגעילה אותי ודווקא אתי שהייתי נגדה בצורה נחרצת, מראה בימים האחרונים צד אחר שלה ואני מקווה שהיא תמשיך ככה

מה ז"א "פתאום מנסה להגן"?

היא אומרת לה בפנים איך ההתנהגות שלה נראית מהצד. מה לא בסדר בזה?

didush100

New member
ענבר לא באמת מעניינת אותה

היא עושה את זה כדעי להכנס בקרן וממש לא מאיכפתיות לקרן

goodpink

New member
הבעיה זה שלא נכון. ואיילת יוצאת כקורבן כאשר

זה לא המצב. בסופו של דבר הכל נופל על ענת כאשר זה בכלל לא קשור לענת. יוני האפס הזה האגו שלו נפגע קשות מענת איפה היו כל הדיבורים האלה על ענת שלשום כאשר דיבר עם בן ובערב ההדחה של ליז. אפס מאופס.

תהיה היום בערב תחרות ומי שתזכה בתחרות

תקבל חסינות זה גם נקבע לפי הנקודות שכל אחת מקבל עבור הטיפול בכלב.

../images/Emo41.gifשמישהו יעדכן אם היא מספרת להן את האמת

את כל השיחה כפי שהייתה.. ומה הן אומרות.. כי האינטרנט אצלי מקרטע. עוד שניה אני הולכת ל012 לשרוף אותם חיים.

למעלה