רגע האמת הגיע - הבית התפוצץ

meytula

New member
לא סיפרה יותר מידי

רק שהעירו לה שהיא מתנשאת על איילת.כל השאר לא

goodpink

New member
סיפרה את האמת. מבינה לחלוטין את ענבר ולא מ

מקובל עליי בכלל ההתנהגות של איילת. היא לא הקורבן כאן. מה שהיא עשתה ביום המסיבה של קרן לא היה בסדר הן היו שם לצידה. היא מקנא בענת וענבר נו באמת..איך אפשר לסבול את זה... היא דרשה מענבר שתיקח אותה לראות את הוידאו ועושה את עצמה קורבן כרגע...וזה לא הבמצב לחלוטין...מבינה את ענבר לחלוטין והיא הסבירה את עצמה טוב מאוד מבינה את המניעים שלהם מאוד. יוני אתה גועל נפש של בן אדם דמגוג ממדרגה ראשונה המסכונים ביותר. האגו שלך נפגע ומלכלך על ענת בכל הזדמנות לפני מספר ימים בהדחה של ליז ענת היתה מדהימה ובשיחה עם בן חשבת שענת התכוונה אליך ורצית לפתוח את זה עד שהוא שלל את האפשרות הזו לחלוטין ואמר שהיא מעוניינת באיתן. גועל של בן אדם. איילת עד אתמול היתה בן אדם רע על מה שהיא עשתה לליז אתמול היא נתנה לו לגעת בה ועכשיו הכל בסדר ענת תלך וזה יהיה טוב בשבילה היא שמרה על הכבוד העצמי שלה שמה ולא מכרה את עצמה בשביל המשחק...לפני שהיא תלכלכך בגלל קרן וענבר שמטלתת לה על השכל עדיף שתצא.

lantora

New member
אתי על קרן-היא מדברת עלי בחוסר זילזול../images/Emo6.gif

יווו..איזה עייפה אני

בוףברכה

New member
גמני...חשבתי לעצמי.....

אתי...דורשת זילזול יותר...בוטה???.בגלל זה היא עצבנית על קרן...

נעמה8080

New member
בריב הזה אני בעד אורטל ואתי וממש לא בעד ק

קרן רעה ואני ממש לא מתכוונת להיות בעדה!

דידי 9

New member
דניאל=מנהלת שיווק הימורים!! בנט.זה הכי נורא:)

ואתם מסתכלים על קטנות..ועל שטויות? יש נורא מזה?

efrat146

New member
../images/Emo250.gifענבר בחווית אילוף כלבים, חמודים!!!

בא לי שענבר תאמץ אותי היא כזאת טובה ובעלת חמלה

נעמה8080

New member
כמה שאלות

1. איפה איילת ולמה אחרים לקחו אחריות על סול? 2. למה ענבר כועסת על איילת? 3. למה אתי וקרן רבו היום? 4. מה קורה עם בן וליהי?

KEEK

Member
כמה תשובות

1. איילת נכנסה לסוג של באסה וביקשה שיקחו ממנה אחריות על סול. אבל לפי מה שראיתי עכשיו היא מקלחת אותה, אז כנראה שהיא התאפסה על עצמה. 2. ענבר לא כועסת על איילת (לטענתה). היא מרגישה שאיילת עסוקה רק בעצמה וזה מוריד אותה, אז היא קצת התרחקה. 3. הן לא ממש רבו, או שאולי היה משהו אבל זה לא שודר. בכל מקרה, אתי פתחה על קרן מול אורטל וכל מי שהיה באיזור שמע. אני מניח שהן כבר לא מדברות בכלל. אתי גם כועסת על ליהי כי ליהי גיבתה את קרן והתערבה בלי סיבה. אני מניח שאתי התפוצצה גם בגלל הצעקות בחוץ ("אתי תזהרי מקרן") שלא פוסקות, וגם כי קרן מתעלמת ממנה ומתרחקת. 4. כלום. היא ממשיכה לנצל אותו והוא ממשיך להיות טמבל.

נעמה8080

New member
תודה רבה

היה משהו מעניין בשעתיים האחרונות? אני פשוט רואה בדיליי

KEEK

Member
חוץ מהעניין של קרן ואתי

לא ראיתי משהו יוצא דופן

goodpink

New member
לא. אבל אני אקח את השיחה של בן וענת הם נראים

ממש טוב ביחד ויש בינהם תקשורת. הצחיק את ענת כמה מהדברים שהוא אמר חחחחחחחחחח חבל שהוא אפס. כיף לשמוע אותם מדברים בגלל שהם מדברים בדרך כלל דברים מאוד לעניין. אתי וקרן לא מעניין אותי שתיהן צבועות אבל לקרן מגיע להתחרר מהרפש אתי קרן עדיפה אפילו כרעה שכיף לשנוא אתי פשוט רפש אדם שצריך לעוף מהתוכנית ורק פוגע בדינמיקה החברתית בנוגע לאיילת בתקווה שענת איילת וענבר ילבנו את הדברים שמישהו יצעק להן להיזהר מיוני קרן ואתי.

למעלה