שיחת ענת-ענבר על אתמול בערב

goodpink

New member
איזה שטויות. ענת סירבה להתחנחן לאיתן שהייתה מ

מועמדת בפעם הראשונה למרות שהפסיכלוגית אמרה לה את זה. היא סירבה להתקרב לבנים רק כדי לא להיות מודחת שבן הציעה לה לעשות את זה היא אמרה לו שמעת מה כרגע אמרת. איילת וענבר הציעו לה עצה גרועה בנוגע לאיתן ואורן וענת אמרה לא רוצה לשחק משחקים. גם אתמול ענבר אמרה לה אולי תתקרבי או משהו וענת אמרה לה שהיא לא היתה בטוחה לפני אז עכשיו היא תעשה את זה לא נראה לה. ענת לא משלה את יוני בכלום איזה שטויות היא זרקה לו את הכדור היא הוא העמיד אותה בפינה והוא היחיד שהיתה יכולה לזרוק לו את הכדור. היחיד שהיא פלירטטה איתו נכון זה בן יש לה אינטרקציה מאוד סבוכה איתו יש שם דברים מתחת לפני השטח הוא גם הראשון שנפתחה אליו והיחיד שהיא באמת דיברה איתו על מערכת יחסים ומה היא מצפה ממנה ועל עצמה. עם אורן ואיתן היא עדיין לא יודעת עם היא מרגישה משהו חברי או מעבר והיא מנסה לראות. היא אמרה לגב שמעניין אותה לראות איך מגיבים בסיטואציה של מצב של גבר שאין איתו תקשורת איתו ואיך דברים מתפתחים. אז ענת האחרונה שאפשר להגיד עליה שכל האמצעים כשרים כדי להישאר כי הוכיחה בדיוק ההפך שהיא סירבה לעשות דברים שבניגוד למי שהיא כדי להישאר במשחק למרות שאמרו לה לעשות את זה. השיחה עם גב היתה אחת הדברים הטובים שהיו בגלל שהיא חשפה הרבה דברים עד כמה ענת עמוקה מה היא מחפשת למה היא באה לשם. וחשפה את ענת הפלילפית מתחת לביישנות שלה.

sivan1237

New member
מזל שענבר נושמת

אחרת הייתי חושבת שהטלוויזיה שלי מקולקלת

../images/Emo240.gif דניאל קיבלה מכתב מאחותה תאיר

זוכרים שהיא הזכירה אותה כשבאה אסנת ההיא לוילה? אז לפי הבלוג של אבא של דניאל, תאיר ראתה את זה והחליטה לשלוח לה מכתב. להזכירכם , הן לא בקשר בכלל.

adiyon2

New member
מקסים ומרגש גם יחד

יפה מאוד שהעבירו לה את זה. לפחות משהו טוב אחד יצא מהתוכנית

שימו לב שעד לפני כמה ימים יוני חיבב את ענבר

והיום הוא כבר לא מחבב אותה אולי הוא נעלב מזה שהיא לא בחרה בו לצפות בקטעים מהתוכנית

noaxxx

New member
הוא עדיין מחבב

היום, אחרי ההשכמה, הוא יצא מהחדר וענבר מיד ״היי ג׳ון ג׳ון״ ואז הוא שאל אותה אם היא מופתעת לגבי אתמול, היא התחילה לענות שכן (כי היא חשבה שהוא מתכוון למשחק מהלילה) ומיד הבינה שהוא שואל לגבי המועמדויות. אז היא התחילה לומר שוב כמה היא היתה בלחץ ובלה בלה בלה, ואז הוא נתן לה חיבוק שיכול לעצור לבן אדם את הנשימה ואמר לה ״אני גיליתי אותך״ (בטון של..וכל הבית יודע מי את בזכותי) וחזר על זה עוד איזה פעמיים.

סטטוס השיחה

ענת מוטרדת מההשלכות של המשחק "חבילה עוברת" אמש היא ואורן הובילו את המשחק. במהלך המשחק היא נשאלה ע"י יוני עם מי היא הייתה יוצאת לדייט, והיא השיבה בצחוק "יוני" והעבירה לו את החבילה. כעת, לאחר שיחה עם קרן אמש, היא חוששת שהתשובה שלה נתפסה ברצינות והיא רוצה להבהיר כי דווקא איתן ואורן יותר הטעם שלה

adiyon2

New member
ליבי עם ענת

איפה הילדים שצועקים. שיצעקו שענת מקסימה

לא הבנתי..מה ענת רוצה מאיילת?

אני מבולבלת מהשיחה שלהן.. אני לא מבינה כלום. ענת מאוכזבת מאיילת ממשהו שהיה אתמול?

שמישהו יעשה לי סדר...

הן מדברות על איילת שלא אמרה אפילו תודה על מה שהיה אתמול? מה היה אתמול!?

שאפולי

New member
מה יש לענת כל הזמן מאיילת?

פפפפפ כל הזמן חופרת עליה. היא חלק לא קטן מההתרחקות בין ענבר לאיילת ובכלל היא מביאה לי עצבים. אם את עוזרת למישהי את לא צריכה לצפות לתודות וחיבוקים יש לך תסבוכים עם עצמך? תפתרי אותם עם עצמך.

למעלה