שיחת ענת-ענבר על אתמול בערב

goodpink

New member
סליחה לאיילת יש בעיה אם ענת וענבר לא להיפך

והראשונה שציפתה להכרת תודה זו איילת שציפתה שענבר תיקח אותה לראות את הסירטונים חשבה שמגיע לה. סליחה ענבר פתחה את הנושא שאיילת דורשת יותר מיד תשומת לב ועושה הכל כדי להשיג את זה...וזה מפריע לה היא לוקחת מהן יותר מדי אנרגיה. איילת מקנא במה שנותר בין ענת לענבר והיא אמרה את זה. זה לא בה מענת זה בה מענבר. איילת מנסה להתחרות עם ענת על ענבר שענת בכלל לא מנסה. ענת הסבירה למה היא רוצה שהיא תגיד משהו כדי לדעת שזה משהו הדדי לא יכול להיות שהיא תתן תתן תמיכה שלוקח כל כך הרב האנרגיה ואיילת לא תחזיר בחזרה ושזה לא הדדי. איך נוח לאנשים להאשים את ענת בדברים של אחרים זה מדהים. כל פעם אחרי זה מתגלה את כמה הם טועים. ענת זו הבחורה שביקשה מאיתן לדבר עם איילת ואחרי זה הוא דיבר עם איילת. איילת מקנא גם בתשומת לב שענת וענבר מקבלות מהבנים היא לא יכולה לסבול את זה.

שאפולי

New member
נכון ולא נכון

ברור שיחסים זה דבר מורכב ומעגלי אבל חמוד- אם את תומכת נפשית במישהי אל תצפי לתמורה- ואל תחפרי על זה אחכ. שנית- ברור שאילת ציפתה מענבר היא םאקינג קנתה לה בגדים באלף שקל ! ועד כמה שאני רקאיתי לא עשתה סרט כשלא לקחו אותה. אבל עם כל הכבוד ענבר וענת עשו לאיילת קטע מסריח, הן היו שלישיה ופשוט חתכו אותה לטובת קרן וזה מגעיל- והן תשלמנה על זה גם. זה רק עי ניין של זמן.

adiyon2

New member
אני חושבת שהבקשה לתודה נובעת מהעובדה שענת

מרגישה שלא רואים אותה. היא הרגישה שעשתה המון בשביל איילת ובסוף כולם מוקירים תודה לענבר. היא מגישה שהיא נעלמת. הרבה פעמים אנשים מחליפים חברים, פה זה יותר אינטנסיבי ולכן זה נגמר מהר. איילת כנראה שואבת אנרגיות רבות מענת וענבר וזה קשה להכיל אותה.

שאפולי

New member
מזה המשפט הפופולרי

"שואבת הרבה אנרגיות" מהי תחנת כוח? הלו- את לא רוצה? אל תתני. אבל את בעצמך עונה "ענת מרגישה בלתי נראית אז יהא מאשימה את איילת" את לא מבינה את האבסורד בשפט? את מרגישה בלתי נראית? תבדקי למה ותטפלי בזה- ל תפילי על מישהו אחר.

goodpink

New member
סליחה? לא לצפות לדעת שזה הדדי ומערכים את זה

מה זה השטיות האלה. כמובן שהן תומכות כי הן אוהבות את איילת. בניגוד לענבר ענת מדברת על הנושא עם ענבר בלבד היא לא חושפת את המערכת יחסים שלהן לצד שלישי. זה דברים בינהן שהן צריכות ללבן. ענת מרגישה כמו ענבר אבל עכשיו היא אומרת את זה שהיא תומכת באיילת לוקח אנרגיות על חשבונה אבל היא לא יודעת שזה הדדי מצד איילת. כמו שהיא אמרה האם היא צריכה להתמוטט כדי לדעת שזה הדדי מצד איילת. איילת מקנא בתשומת לב שהבנות מקבלות מהבנים וגם במערכת יחסים שלהן. היא קולטת שהמערכת יחסים של ענבר וענת היא יותר עמוקה כי הן בחורות יותר עמוקות. הן לא החליפו את איילת בקרן וזה הרבה השפעה של ענבר בנושא.... איילת בורחת לליהיא זה נראה לא טבעי ופתאטי כמו הריקוד הפרחה שהיא עם ענבר והם עושות את הגופי שלהן וענת מגיבה להן זה נראה ומרגיש הכי טבעי השאר מרגיש מזוייף. איילת אתמול דרשה תשומת לב ברמות. למה איילת ציפתה שענבר תיקח אותה זה לא כאילו הכסף היה באמת כסף של איילת מה זה השטיויות האלה בגלל שהיא קנתה לה בגדים היא חייבת לה. דווקא התמיכה שהן נותנות לאיילת יותר חשובה ויותר חשוב לראות שיש הדדדיות. עם כל הדברים וכמה שענת וענבר מדברות על המערכת היחסים שלהן עם איילת במיוחד בינהם עדין הן לא מפסיקות לתמוך באיילת הן צריכות לדבר על זה ולא לשמור בבטן והמקום זה לדבר בינהן ולא עם יוני.

מהשך השיחה

ענת זקוקה לתשומת לב בווילה בשיחה עם ענבר היא מדברת על הקושי שלא שמים לב אליה בווילה, במיוחד אתמול בלילה. איילת הייתה זקוקה להרבה תמיכה וחום לאחר שהודיעו כי היא מועמדת לעזוב את הווילה, וענת הרגישה שהיא נשכחת מאחור, למרות שהיא גם מועמדת

הן מדברות על אתי

מדוע ענת מרגישה שאתי מתעלמת ממנה? ענת חושבת שאתי באופן קבוע לא שמה לב לקיומה. ענבר חושבת שהיא צריכה לדבר איתה, אך ענת סבורה כי זה לא יעזור: "אני לא אקבל תשובות אמיתיות. היא תגיד שהיא מתה עליי, והגבר שיקבל אותי יזכה בי ושטויות כאלה" ענבר מעלה השערות מדוע הנוכחות של ענת קשה לאתי ענבר חושבת שייתכן כי בעיית המשקל של אתי לאחרונה גורמת לנוכחות של ענת, אשר סבלה בעבר מהפרעות אכילה, לבעייתית עבורה. ענת מהווה מעין מראה לאתי שמציגה לה מדוע התעסקות יתר במשקל היא מסוכנת, גם אם אתי מתייחסת לנושא על פניו בהומור

אבל כבר כמה פעמים שמעתי את השם "איילת"

יאוו הן הורגות אותי
אי אפשר להבין כלום. תודה

למעלה