שרשור עדכוני בוקר 08/08/2011

אמנם זה לא עדכון מהיום אבל..

אתי לבן:" אתה מתקדם מהר מדי עם ליהיא" Is she for real???

רינתי77

Active member
אני לא ממש יודעת. אבל לפי הסטטוסים בוואלה

זה היה די מוקדם...אני בכל אופן כל כך מאסתי בהם אחרי התכנית של אתמול, אז הלכתי לישון.

../images/Emo140.gifבוקר טוב ועידכון

איילת נשברה אתמול בלילה וככל הנראה הוצאה מהוילה לטיפול

רינתי77

Active member
אני כבר כתבתי שאנשים מאוזנים הם לא נכסי

רייטינג. אבל יכול להיות שזה משהו במים...

adiyon2

New member
מונטי פייטון חבל על הזמן

מזכיר לי את ימי התיכון שלי

לונדרון

New member
בוקר אור סוזי../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo39.gif

אחלה קישור, לא הפסקתי לצחוק (אני נזכרת בקפון חחחח)תודהההה

חחחחחחח

כמה צחקתי במועצת השבט הזו... אני חושבת שכולם שם התאפקו לא להקרע עליו מצחוק.

שריוקי

New member
ממש....אבסולוטלי, האבסולוט לא מטיב עם הבנות

איילת היתה שיכורה אבל ממש...מצד אחד כאב לראות אותה..מצד שני,היא עשתה את זה די בכוונה,עמדה בפינה במטבח וחיסלה שם כל כוס שהיתה,די במודה..אחר כך היא נכנסה לחדר הבנים,אורן כבר היה בתחתוניו ..היא התישבה על המיטה שלו ודרשה במפורש בקול של אבסולוט...אתה החבר הכי טוב שלי עכשיו אני רוצה לדבר,והוא די נבהל ואמר..את שיכורה לגמרי,בואי נדבר מחר ועוד קצת דיבורים,איילת כמו שכבר מכירים אותה יש לה מין חיתוך של דיבורים..ככה פתאום חותכת..הולכת..משהו תינוקי שכזה...קמה ונכנסה למיטה של אתי והתחילה חצי לצחוק,חצי לבכות..אתי שכנעה אותה להכנס להתקלח...ואז כבר ענבר נכנסה לתמונה,הן הפשיטו אותה/במקלחון וענבר נשארה איתה בפנים...מצד שני היתה ליז עם הבכי,נעלבה מיוני,נכון שזה לא היה לעיניין אבל אני מצפה מבחורה בת 30 לקצת יותר ..בגרות?קלילות?לא יודעת..לא לעשות דרמות מכל פיפס..אבל זו ליז וחבל שכך קורה....ולקינוח...איילת כנראה הקיאה....והחובש..בן...ניקה...יותר מזה כבר היה מעבר לכוחתיי הנפשיים הרעועים חח,די נשבר לי מכולם... אהה...תוך כדי כל זה הבנות שנשארו בחצר..ענת קרן,ליהי וענבר/לפני שרצה לאיילת...היכינו מיצג חדש מהאבנים...העם דורש חינוך מיני....וצחוקים פרועים ואז ענת יצאה במין יציאה שקצת...גרמה לי לחשוב שייש לה אולי סוג של משיכה לנשים..לא יודעת אבל זה היה קצת מביך...אמרה לקרן כל מני...אפילו היא היתה קצת נבוכה למרות שהודתה לה....זהו,נראה לי מספיק הזוי ללילה אחד.

פשושה11

New member
אני לא ראיתי, ההפקה ערכה את המפגש שלהם

באופן מגמתי. היה נראה יחסית משעמם. לא הראו את השיחה העיקרית של ליהי וקרן אחרי המפגש. הלוואי והיו מוציאים את ליהי וקרן היתה נחלשת.

לא הראו את שיחת החקירה שהוא עשה לה

לא הראו כלום.. ערכו את הדייט כאילו הם זוג מאוהב.

למעלה