ממש....אבסולוטלי, האבסולוט לא מטיב עם הבנות
איילת היתה שיכורה אבל ממש...מצד אחד כאב לראות אותה..מצד שני,היא עשתה את זה די בכוונה,עמדה בפינה במטבח וחיסלה שם כל כוס שהיתה,די במודה..אחר כך היא נכנסה לחדר הבנים,אורן כבר היה בתחתוניו ..היא התישבה על המיטה שלו ודרשה במפורש בקול של אבסולוט...אתה החבר הכי טוב שלי עכשיו אני רוצה לדבר,והוא די נבהל ואמר..את שיכורה לגמרי,בואי נדבר מחר ועוד קצת דיבורים,איילת כמו שכבר מכירים אותה יש לה מין חיתוך של דיבורים..ככה פתאום חותכת..הולכת..משהו תינוקי שכזה...קמה ונכנסה למיטה של אתי והתחילה חצי לצחוק,חצי לבכות..אתי שכנעה אותה להכנס להתקלח...ואז כבר ענבר נכנסה לתמונה,הן הפשיטו אותה/במקלחון וענבר נשארה איתה בפנים...מצד שני היתה ליז עם הבכי,נעלבה מיוני,נכון שזה לא היה לעיניין אבל אני מצפה מבחורה בת 30 לקצת יותר ..בגרות?קלילות?לא יודעת..לא לעשות דרמות מכל פיפס..אבל זו ליז וחבל שכך קורה....ולקינוח...איילת כנראה הקיאה....והחובש..בן...ניקה...יותר מזה כבר היה מעבר לכוחתיי הנפשיים הרעועים חח,די נשבר לי מכולם... אהה...תוך כדי כל זה הבנות שנשארו בחצר..ענת קרן,ליהי וענבר/לפני שרצה לאיילת...היכינו מיצג חדש מהאבנים...העם דורש חינוך מיני....וצחוקים פרועים ואז ענת יצאה במין יציאה שקצת...גרמה לי לחשוב שייש לה אולי סוג של משיכה לנשים..לא יודעת אבל זה היה קצת מביך...אמרה לקרן כל מני...אפילו היא היתה קצת נבוכה למרות שהודתה לה....זהו,נראה לי מספיק הזוי ללילה אחד.