שרשור עדכוני בוקר 08/08/2011

didush100

New member
אני אגיד לך מה יהיה

איתן יספר בדיחות קרש אורן ימלמל משהו יוני יעוף על עצמו בן ימשיך לחפור על ליהיא איילת תישן עד 14:00 קרן עוד 10 ד' בחצר אחרי מקלחת ליז תקום ממורמרת ענבר תקום בהלם אתי תרוץ לנשק את יוני דניאל תגז'דר על איתן אורטל תהמם את עצמה ענת תקלף איזה מלפפון ליהיא תמשיך לישון וואי כיף חיים שם בבית בעעעעעעעעעעעע

adiyon2

New member
צודקת

אני חייבת למצוא עבודה, כבר חולמת עליהם בלילה (במעט שעות שינה שישי לי) - הפכתי למכורה

לונדרון

New member
../images/Emo41.gifשאלת בוקר - לגבי פרישות מריאליטי

בשבוע/ימים אחרונים יכולנו לשמוע בנות (כמו אתי ואיילת) שמכריזות שהן רוצות לעזוב את התוכנית. התחושה הזאת בוודאי מלווה את כולם שם בוילה (גם את הבנים) במיוחד ברגעי שפל, דיכאון, שעמום וכו'. אנחנו מכירים הכרזות כאלו מתוכניות ריאליטי קודמות, כמו האח הגדול, ויודעים שרבות מהן לא התממשו. אני לא אשכח, למשל, את שפרה לאחר ההדחה של צבר. הייתי בטוחה שהיא עוזבת באותו ערב שהוא הודח ובסוף היא זכתה במיליון, ליהיא גרינר בעקבות ההדחה של עתי, גם רצתה והגיעה לגמר.. זכור לי בנצי מהאח שסבל מתסמונת טורט ומוטי חודדה שבחר לפרוש בעקבות סילוק אשתו מעיין. מישהו זוכר דמויות שהכריזו ומימשו פרישה מריאליטי?

לונדרון

New member
לא בדיוק,

נעמה פרידמן בחרה לפרוש והפכה למודחת הרביעית (היא נכללה ברשימת המודחים)

פשושה11

New member
אני לא רואה אף אחת כאן פורשת. הן בעיקר כעוסות

ומתוך הכעס והאכזבה מדברות. רגעים שבהם הכל נראה שחור ואין תקווה. אחרי כמה שיחות, בעיקר עם יוני החפרן אז מתחילים קצת להתאושש והן חוזרות לעצמן.

למעלה