שרשור עדכוני בוקר 08/08/2011

didush100

New member
איך יכול להיות ש

שבוע שעבר אתי היתה מועמדת להדחה והשבוע היא מקום 2 בסמסים למישהו יש הסבר לתופעה?

adiyon2

New member
תמוה מאוד, אבל שומרת על אותה כמות סמסים

לפי פירסום האגוז

Klayhamn

New member
הסבר פשוט מאוד

שבוע שעבר 2 הבנות שבתחתית היו חסינות לעובדה הזו היו שתי השלכות בולטות: 1. ה-"מועמדות" קפצה שני מקומות למעלה, כך שכל בחורה ממקום 5 עד 8 הפכה למועמדת, במקום שכל בחורה ממקום 7 עד 10 תהיה מועמדת. אתי הייתה מקום 5 ולכן הייתה במועמדות. 2. הקולות שאנשים רצו להצביע איתם לענת/ליז כשהן היו חסינות - הלכו למתמודדות אחרות כנראה, ספציפית -- ענבר/איילת. הדבר חיזק מאוד את שתיהן על חשבון אתי, למרות שממילא דניאל ואיילת הובילו עליה רק ב-600 קולות. הפעם, כשהן לא היו חסינות, המועמדות כללה גם אותן, ולכן כללה רק עוד 2 בנות בנוסף (ליהי + מקום 6, שאליו צנחה איילת) עוד הסברים: 3. המועמדות להדחה גרמה לאנשים לרצות להגן על אתי, ולכן הצביעו לה יותר מפעם שעברה. 4. גם אם מאזן הכוחות לא היה משתנה בכלל, עדיין מי שהיו מועמדות להדחה הן ליז, ענת, קרן וליהי, ולא אתי. למעשה, קרן וליהי קיבלו בדיוק אותו מספר נקודות כמו פעם שעברה, וזה בדיוק מה שהיה קורה --- אילולא איילת התרסקה אל מתחת לניקוד של קרן (לקרן יש 6 אלף כבר 2 הצבעות ברצף ואיילת התרסקה מ-8 אלף ל-5 אלף, בין היתר כאמור בגלל שאנשים רצו להציל את ליז/ענת)

sivan1237

New member
משהו לא מסתדר לי לגבי הפרסום של אגוז צרפתי

השבוע הייתה פחות או יותר אותה כמות סמסים לכל בחורה כמו שבוע שעבר. (ענבר 7 לעומת 9, אתי אפילו עלתה)..רק ששבוע שעבר היה שבוע להצביע ועכשיו רק שעה וחצי.. נראה לי שהבחור הזה שוב עובד על כולם

sivan1237

New member
זה גם מה שאני חושבת:)

אם הוא לא עובר על החוק, איך יש לו גישה לנתונים האלה שוב

sivan1237

New member
תראי לפי הכתבה שפורסמה עלליו באמנון לוי

מדובר בילדון בלי שום קשר לעולם התקשורת.. ואני מניחה שעכשיו יותר נזהרים איתו בגלל מה שהיה.. מה שכן הוא פרסם דברים על הישרדות ויאיפי כמו חלוקת השבטים והמודחים הראשונים שאת אמינותם נגלה מתישהו להבדיל מהסמסים כאן

Klayhamn

New member
לא בדיוק

השבוע, על פי אגוז, היו 7000 הצבעות פחות, שהם יותר מ-10% מכמות ההצבעות בפעם שעברה ( 57 אלף). יכול להיות שהם יודעים שרוב האנשים מצביעים במהלך השידור ורק חלק מצביעים בזמן שנותר עד לתכנית הבאה, ועשו את השיקול שלהם.... אבל אני מסכים שזה נראה מוזר.

sivan1237

New member
כלומר בפועל,שבוע שעבר..

הייתה אמורה להיות כמות גדולה של סמסים לכל אחת באופן יחסי כמובן..זאת בהנחה שהוא דובר אמת

Klayhamn

New member
את מניחה ש...

כל רגע נתון שבו אפשר להצביע, מצביעים אותה כמות אנשים (פחות או יותר) כמו שמצביעים בכל רגע אחר שבו אפשר להצביע. זה ממש לא בהכרח המצב. ההפקה יודעת מתי מצביעים רוב האנשים, ואם הרוב (קרוב ל-90%) מתרכז בזמן של התוכנית עצמה, הם יכולים לוותר על האקסטרה 10% תמורת הגדלת המתח/רייטינג.

sivan1237

New member
יש מצב..

יש מצב שהם גילו שרוב הסמסים מגיעים בזמן התוכנית ולכן הם ויתרו על ההצבעה השבועית ועל האפשרות להרוויח קצת יותר.. בקשת,התאבי בצע האלה, זה לא היה קורה..

מצד שני

לו ההצבעה הייתה נמשכת עד יום שלישי, אני מאמינה שהתוצאות היו משתנות קצת.

למעלה