שרשור עדכוני לילה ויומולדת

איתן שפוך לגמרי,דווקא שהוא שפוך הוא מתעכל..

יותר טוב אצלי.כנראה שהוא מודע לזה על עצמו גם. ממש מדבר כמו ילד בן 9. יוני לא מאכזב אף פעם,גם בנאום ברכה לקרן לרגל יום-הולדתה,הוא 90% מהנאום מדבר עליו.מדהים כל פעם מחדש... אחד הנאומים שיזכרו לדורות,דפני ליף וסתיו שפיר תזהרו יש לכן יורש. אורטל כרגיל ממש מחושבת וגם אחרי משחק היתולי,חוששת שפלטה משהו שלא יצטלם נכון בחוץ.(העברת כדור שלה ליוני). בן אדיוט כרגיל,הוא לא צריך להתאמץ הרבה בשביל זה,רק לשבת בפוזיצית האהבל שלו. אורן דווקא משתפר,הנורמלי היחידי שם. ואתי? אתי תחזור להיות הפרחה שהיא בקרוב מאוד,קיבלה רוח גבית מהקהל היום.

Klayhamn

New member
לטענתה,

יוני בחר באתי במקום בה - וזה פגע בה.... כנראה שמשהו אחר גורם לה לבכות, רק לא ברור מה

לא ,אני הבנתי שבמשחק יוני העביר לה על השאלה

מי הכי מוציא/ה אותך מדעתך בבית (או משהו בסגנון) ויוני פתח ואמר שהוא חייב להיות כנה ונתן לליז שישבה לידו והיא צחקה (ממבוכה מן הסתם) וכנראה שאח"כ היא עיקלה את זה והתחילה לבכות כשהוא ניגש אליה...מוזר שהעבירו מצלמה...

efrat146

New member
../images/Emo7.gifלמה היא בוכה?../images/Emo10.gif

קשה לשמוע מישהו בוכה מעמקי נשמתו

Lichy7

New member
יואו די כבר, נמאס לי ../images/Emo46.gif

מי הפסיכולוג האומלל שליהק את המתמודדים לתכנית הזו?

לונדרון

New member
ליז ממשיכה לבכות בשיחה עם יוני,

היא טוענת שיש זמן ומקום לומר דברים, גם עם מדובר באמת. בעניין הזה היא צודקת. מעמדה בבית מבחינת הבנות אינו יציב, ומס' שעות קודם לכן היא הועמדה להדחה. בנסיבות אלה, זהו חוסר רגישות משוועת מצד יוני להצביע בפני כולם על ליז כבחורה שהכי מעצבנת אותו בבית. ועכשיו, בחצר הבנים אחד על אחת (ולא בפני כולם), הוא מנסה לתקן ולהסביר לה שהיא תתחזק מזה

noaxxx

New member
אמר לה: 'טעיתי' אולי 10 פעמים, אולי היא תדרוש

ממנו לומר את זה בפני כולם? דוקא מתאים לליז לעשות דבר כזה

Lichy7

New member
אולי היא משחקת על מצפונו..

כדי שיהיה לטובתה ביום שלישי בהדחה.. או שאולי זה התקף בכי נוסף- אחד מיני רבים שמהווים חלק כמעט בלתי נפרד משגרת יומה..

24שעות1

New member
ליז לא תפסיק עד שאנחנו נתמוטט

מנגנת על המצפון של יוני , והכל נעשה בשכל רב, העיקר שתנצל מהדחה שוב. וכך יהייה היא לא תודח.

loni rali

New member
גם לי.היא פלרטטנית חסרת תקנה והישירות שלה

זה כמו ילד בן 5.כל פעם נראה לי שהיא מפרלטטת עם גבר אחר בבית! אפילו עם גב כשהוא נכנס לוילה.אין לה צנזורה עצמית.... ועכשיו היא שיכורה,בוכיה ושרה.מביכה

noaxxx

New member
לי פשוט נמאס מהצומי שהיא מנסה לסחוט נון-סטופ.

חוץ מהעובדה שזה האופי שלה, עכשיו זה מוקצן עוד יותר. אני מבינה בדיוק מאיפה זה מגיע ומה המצב החברתי שלה כרגע ועדיין, זה כבר הופך לפאתטי. יותר טוב לה שאיתן ישלח אותה הביתה, היא מיצתה את עצמה בתכ'.

noaxxx

New member
כשהיא שרה קודם.. היתה לי הארה

כתבתי הודעה מעל

היא היתה שיכורה מהתחת

בשילוב עם הבעסה של ההדחה והריחוק מענבר הכלבתה...לא ראית איך קודם היא ניסתה לדבר עם בן ואז אורן הגיע והיא הלכה ופתאום נכנסה למיטה של אתי והתחילה למלמל ולבכות...היא שיכורה ובמצוקה מאוד גדולה. אני מקווה שתתאפס על עצמה בקרוב... ולא ראיתי מה כתב למעלה לגבי ההארה שהיתה על איילת?..

loni rali

New member
היא נכנסה למיטה של אתי כמו תינוקת ממש

ומילמלה זה לא פייר זה לא פייר

למעלה