שרשור עדכוני לילה ויומולדת

noaxxx

New member
אתה חושב? לפי מה?

חשבתי לעצמי ש... מכל ארבע המועמדות, הכי חשוב לי שליז תשאר ושליהי תודח. ענת מאוד פרווה בעיני, אפילו משעממת, ואיילת מיצתה. מעניין מה הרווק חושב....

andy181

New member
כמו כל ההדחות הצפויות שהיו-ליז הולכת

אני לא מבינה איך אפשר אפילו לשקול ברצינות משהו אחר

loni rali

New member
איזה מביכה איילת קלטתם???

מסכנה.היא נכנסה לחדר של הבנים,ואורן היה עם תחתונים,והיא לוקחת אותו ואומרת לו את ההחבר הכי טוב שלי כאן,ואז מישהו בא והיא הפסיקה לדבר...אורן אמר לה שהיא שיכורה ושידברו מחר. מה עובר עליה? ומה קרה בינה לבין איתן?פיספסתי

stabilo7

New member
מה שקרן אמרה עכשיו על ענת באמת נכון??

היא אמרה שענת מעוניינת ביוני בקטע רומנטי... זה קרה?.. כי אמנם לא ראיתי כמעט בימים האחרונים, אבל ממש לא צפיתי את זה בא... אם כבר היא נראתה קצת מעוניינת באורן (אם לא באיתן)

billc

New member
לא

או איתן או אורן, אז זרקה אל יוני את הכדור, אז מה?

רגע רק רגע

Active member
ענת נשאלה שאלה במשחק הכדור...

את מי היית מעוניין להכיר בכל הרבדים (לאו דווקא בקטע רומנטי). היא מסרה ת'כדור ליוני.

stabilo7

New member
אז קרן ממש עיוותה עכשיו את הסיפור... מה חדש..

היא הציגה את זה כאילו ענת בחרה בו כמי שהייתה רוצה לצאת איתו לדייט רומנטי, ואמרה שאח"כ ענת סיפרה לה שהיא בעניין שלו..... באמת היה נשמע לי לא אמין..

בהחלט שמעתי את העיוות של קרן

עיוות על גבול הביזאר..... אין לי ספק שענת לא מעוניינת ביוני ולא משנה מה היא או קרן תגיד...

andy181

New member
זה גורם לי לחשוב שאולי היא ואיתן לא שכבו

היא פשוט משנה את המציאות

stabilo7

New member
גם אני.. אבל כל מה שהיא אומרת על אנשים אחרים

מוטל בספק

Klayhamn

New member
לקרן יש אינטרס לשדך את כל הוילה

כדי שלא תהיה לה תחרות... היא הצליחה כבר לנטרל את התחרות מצד חברה שלה ליהי ("את עם בן"), ועכשיו היא עובדת על ענת... את אורטל היא ניטרלה ע"י הוצאת דיבתה בעיני הבנים

אני מסכים עם תיאורית ניסיון הנטרול

קרן מאד מאוימת מבחורות יפות כמו אורטל וענת וגם בחברתה ליהיא היא לא נותנת אמון מלא... ולכן היא "דואגת" להרחיק אותן ממושא אהבתה....

מה היא אמרה על איילת? ומה היא אמרה על דניאל?

היא רוצה לשדך את בן לליהי,שלא תפריע לה עם איתן.

למעלה