שרשור עדכוני לילה פוסט טראומה 13/8/2011

24שעות1

New member
הבכי להראות לקהל שהפגין נגדה

אתי טלפון אחד לאמא שחולה - היא תשמור לך על הכלב עד שתצאי. אז למה כל ההצגות האלה????????????????????????

בוףברכה

New member
שרשור הדמעות....שחיינו וקיימנו למסור את

הכלבים ..בחזרה...וסופסוף...יחזרו...לעינייני...ההדחה.. שמישהו...יביא לאתי..
טישו....., כמה משיכותאף...

ranvio

New member
ערב טוב בד"כ בפורום וואלה.מאמינה שהמשחק מכור

המשחק מכור לקרן וזה לא הגיוני. למה שההפקה לא תלך עם בחירת הקהל וכך תזכה באוהדים לתכנית. וקרן מה הסיפור שלה!הכניסו אותה כדי שתיזדיין עם איתן או כדי שתספר את זה בשביל הרייטינג?משהוא פה מאוד לא הגיוני. נראה לי שגם איתן מעורב במשחק בהתחלה שיחק אותה מתרחק מדניאל כדי שיוכל לנפנף גם את קרן ואח"כ במקרה הדביקו לו את דניאל בחזרה במשימת הכלבים?

ranvio

New member
אז ככה דניאל ואורטל אהובות וקרן סוסה

אצלנו נחשפו אתמול הזיופים לטובת ענבר ומאוחר יותר לטובת קרן.

../images/Emo240.gifאז בתור מישהי שבאה מוואלה

ספרי לכולם את זה. כי יש פה כמה שחושבים שקרן אהודה בוואלה, לעומת פה. ושאנחנו ההזויים שלא מבינים.

ranvio

New member
דניאל לאיתן ואורטל למיליון

באופן כללי מאז שאורטל ירדה מאיתן והפכה חברה של דניאל אנחנו מריצים את אורטל למיליון ודניאל לאיתן(סוג של עונש) לקרן וליהיא רוב הפורום מחפש אורווה שתסכים לקבל אותן.ענבר ירדה בשבועיים האחרונים וכך גם ענת איילת שמרה על מקומה. אבל אני היום ממש חושדת שהמשחק מבויים ומכור ברובו,ולכן החלטתי לבדוק בתפוז ונראה שהלך הרוחות מאוד דומה,חבל שערוץ 10 מרחיקים קהל שכ"כ נחוץ להם.

Klayhamn

New member
אני לא מבין בכלל...

איך אפשר לדעת מה הלך הרוחות בוואלה -- יש שם כאוס מוחלט ואי אפשר להבין מי נגד מי או איזו הודעה משורשרת למה

כי אני מציצה שם מדי פעם

אבל זו שמעלינו טוענת שהיא מוואלה ושגם שם הלך הרוחות דומה. האמת זה לא ממש משנה לי.

adiyon2

New member
נכון שיש בפורום של ואלה בלאגן,

אבל ממה שאנשים כותבים ניתן להבין את הלך הרוחות.

לונדרון

New member
ממספר הודעות אקראיות

קשה לקבוע הלך רוח משקף, אלא אם הבחינה היא עקבית ולאורך זמן

Klayhamn

New member
גם בחינה עקבית לאורך זמן

לא בהכרח תעיד על "הלך רוח" כי: 1. חלק מהאנשים לא כותבים אלא רק קוראים 2. גם מבין אלה שכותבים, חלק כותבים יותר או לעיתים תכופות יותר 3. גם מבין אלה שכותבים בכמות דומה, חלק כותבים בהתלהמות ובשפה בוטה ונחרצת, בעוד שחלק משמיעים ניתוחים נייטרלים ואוביקיטיבים יחסית.

ranvio

New member
ההודעה שהגיבו לה אחרונה היא בראש

ואח"כ לפי סדר הכתיבה. אין נעצים או נושאים הפורום יותר פתוח מבחינת ניהול.אפשר לראות גם ברפרוף את תגובות הנאצה נגד קרן האמת לפעמים השפה מאוד נמוכה ואין צנזורים כמעט בכלל.

ranvio

New member
איך לדעתך ההפקה לא חושששת להטות הצבעות?ולהרוס

את התכנית.משהוא בשיקול דעת שלהם ממש דפוק. הדבר היחידי שעולה בדעתי הוא שהם חוששים שקרן ששכבה עם איתן וסיפרה על זה לכל עם ישראל בשידור חי,תעוף .מה לעשות שסקס מוכר כרגע היא היחידה עם מספיק אומץ להכנס לגוב האריות ולכן מבחינה זו היא נכס לתכנית.אורטל לקחה צעד אחורה והם נתקעו עם דניאל ואיתן לכן קרן חייבת להשאר כדי שתהיה קצת דרמה.

רגב רגב

New member
הם לא צריכים את הצבעות הקהל כדי להטות תוצאה

הם קובעים בעצמם את החוקים. ההפקה יכלה לקבוע שהשופטים קובעים הכל ולתת ניצחון לקרן, בלי הצבעות הקהל ובלי שכולם יקפצו ויצעקו שיש זיוף. יותר גרוע שזו תוכנת הצבעות כי הקהל לא יקבע מי תעוף אלא תוכנה.

למעלה