שרשור עדכוני לילה פוסט טראומה 13/8/2011

דידי 9

New member
הזיופים היחידים-מצד דניאל ושות'.קרן ניצחה בזכ

בזכות ובצדק, רק על ידי הצבעת הקהל הרב שמת עליה! מי שמזייף-כבר דובר בזה, וכבר נתפס! חחחחחחחחח לא ייאמן שזה לא נקלט פה!

רגב רגב

New member
היה אצלכם בוואלה גולש בשם דייויד

שסיפר שהפעיל תוכנה לא חוקית לטובת ענבר מההצבעה הראשונה. אם מישהו מהקבוצה של קרן השיג את התוכנה נקבל עליה זאת ואי אפשר ידנית לעצור אותה. דיוויד נבהל והפסיק את התוכנה לטובת ענבר. הוא פחד שיתפס. כל אחד יכול להוריד את התוכנה מהאינטרנט. גם אני יכול ולא רוצה לעשות מעשים לא חוקיים. אני לא אסתבך בדבר כזה. אנשים שמכירים את אלה בווילה יכולים לחשוב שכדאי לקחת סיכון. לפי הקפיצה של ענבר ב 15% תוך כמה שעות זו תוכנה ולא ההפקה אבל ההפקה רצתה את התוצאה כדי שיוכלו להצביע לדניאל ואורטל. המשחק לא מכור לקרן. המשחק מעלה את קרן זמנית בשביל עניין לצופים. השאלה אם בתוכנת הצבעות אוטומטית יקחו את המיליון.

ranvio

New member
עדיין הצילו אותה מהדחה היא נחוצה בשביל

בשביל העיניין עם איתן כי אורטל לא משתפת פעולה. דייויד אכן הודה שהוא מריץ את ענבר אבל לפנות בוקר קרן פתאום נתנה זינוק תוך חצי שעה.כלומר משהוא הריץ תכנה לטובת קרן. השאלה היא אם כדאי להצביע באסאמסים ולהשקיע כסף כשברור שאפשר להטות את התוצאה באמצעות הצבעות באתר.

רגב רגב

New member
עד לזמן שראיתי שיש תוכנה אני סימסתי

כיום אני לא רואה טעם להצביע כשיש תוכנות אוטומטיות שמצביעות. נוריד להם את האסמסים ושיחשבו מה הם עשו שאנחנו מענישים אותם ויסדרו את ההרצות. עובדה שבכוכב נולד ידעו להפסיק תוכנות אוטומטיות ולא הסכימו להרצה.

ranvio

New member
לא נראה לי שאצביע למרות שחוששת לאורטל ../images/Emo4.gif

webguy

New member
אין רמאיות בסימוס להצבעות ..

זה כבר לא סקר בוואלה :)

דידי 9

New member
חחח רגב מאין התמימות? זה בטח קטע של דניאל

וכל מי שקשור אליה-הם אלה שנתפסו בתוכנות לא חוקיות, והם ניסו להפיל על ענבר כתם. אני לא סובלת את ענבר, אבל אין לי ספק שהדבר בא מכיוון דניאל. בטריטוריה שלה עוסקים סדברים לא חוקיים בנט,ואין ספק שזו הסחת דעת על ידם. נראה לך שמישהו שעוסק בזיופים היה בא וכותב שהוא מזייף עבור ענבר?! זה לא הגיוני:) כי אז כל מה שעשה-לחינם, והוא גם מסתכן במשהו שהוא אולי פלילי. פקח עיניך! :)

רגב רגב

New member
בעניים שלי ראיתי איך האחוזים של ענבר עולים

ראיתי את האחוזים עולים כל 5 דקות ובכמה שעות הם עלו ב 15%. כתבו לו שיפנו למשטרה ואז הוא נבהל והפסיק אבל כולנו ראינו אותו עושה את זה בעניים שלנו. הוא אמר שהוא חשב שכולם מזייפים ורצה להראות שהוא הכי טוב. הוא לא ידע שעד שהוא כתב לא זייפו. עכשיו אני לא יודע אם כולם לא יזייפו. אבד לי כל הטעם במשחק אחרי שראיתי שזאת תוכנה.

בוףברכה

New member
שליז...הודחה...אפחד..לא היה כזה רגיש..

..בחורות הודחו מהתוכנית...לא היה כזה בכי..

זה בדיוק כרגע חלף במוחי ורציתי לכתוב שהיא

בעצם בוכה על אובדן החברות עם קרן? אולי גם בגלל שהיא קיבלה חסינות? או בגלל שיוני הצהיר שהם לא זוג? לדעתי כל התשובות נכונות!

rotlit

New member
בגדה כי אתי תמיד הייתה שם לצידה ופתאום

קרן התרחקה ממנה בצורה כ"כ קיצונית ולא יפה.

למעלה