נראה כאילו התאמצה לבכות
E ela501 New member 13/8/11 #71 ../images/Emo240.gif ציר הרשע שונה לאתי אורטל ודניאל אתם תראו ביום ראשון בשידור,ממקור יודע דבר
M meytula New member 13/8/11 #88 בשביל להיות בציר רשע צריך לעשות מעשים רשעים כמו שקרן אתי וליהי עשו.דניאל ואורטל לא יגררו אחרי אתי למעשי ביזה,ההפף הן דואגות לאיילת ולאחד בינה לבין ענבר
בשביל להיות בציר רשע צריך לעשות מעשים רשעים כמו שקרן אתי וליהי עשו.דניאל ואורטל לא יגררו אחרי אתי למעשי ביזה,ההפף הן דואגות לאיילת ולאחד בינה לבין ענבר
K Klayhamn New member 13/8/11 #106 מה זאת אומרת? אנחנו לא צריכים את השידור בשביל לדעת מה קורה בוילה. אנחנו צופים כל הזמן
E ela501 New member 13/8/11 #116 אני יודעת שאתם ראיתם את אתי בסשן רוע אבל הקהל שיראה ביום ראשון יקבל את הכל ערוך ומתומצת וקרן תצא מלכה ואתי ואורטל מכשפות
אני יודעת שאתם ראיתם את אתי בסשן רוע אבל הקהל שיראה ביום ראשון יקבל את הכל ערוך ומתומצת וקרן תצא מלכה ואתי ואורטל מכשפות
2 24שעות1 New member 13/8/11 #184 הנה אורטל ואתי המכשפות ממשיכות להרעיל את איילת. וכל זה בשביל לבדוק שהיא לא תצביע עבורם
2 24שעות1 New member 13/8/11 #224 דידוש - טוב לי שאת איתי פה , אני כולי כעס ועצבים. ראית את נערת אגו זאת שב- ת.ז. סיפרה מהי בדיוק . ובבית משחקת את התמימה והבתולה. רק קיבלה טיפה בטחון מאתי, והרעל והארס משפריץ לה מכל הכיוונים
דידוש - טוב לי שאת איתי פה , אני כולי כעס ועצבים. ראית את נערת אגו זאת שב- ת.ז. סיפרה מהי בדיוק . ובבית משחקת את התמימה והבתולה. רק קיבלה טיפה בטחון מאתי, והרעל והארס משפריץ לה מכל הכיוונים
מ מזיקו7 New member 13/8/11 #201 אתי לדעתי מקבלת משכורת יפה מההפקה הרגה אותי עכשיו .ענבר מצביעה לך אבל אני משביעה אותך וסומכת עליך שלא תזכירי את השם שלי
אתי לדעתי מקבלת משכורת יפה מההפקה הרגה אותי עכשיו .ענבר מצביעה לך אבל אני משביעה אותך וסומכת עליך שלא תזכירי את השם שלי
ק קייזר סוזי New member 13/8/11 #122 לא אכפת לך שהעריכה שקרית העיקר שזה יהיה לטובתה של מושא הערצתך. מה היית אומרת לו זה היה על דניאל?אורטל?אתי?בן? לא היית אוהבת נכון? אין פה אמת בפרסום, ולא משנה לטובת מי זה.
לא אכפת לך שהעריכה שקרית העיקר שזה יהיה לטובתה של מושא הערצתך. מה היית אומרת לו זה היה על דניאל?אורטל?אתי?בן? לא היית אוהבת נכון? אין פה אמת בפרסום, ולא משנה לטובת מי זה.
D didush100 New member 13/8/11 #135 נכון הגיע הזמן שיראו את הריכולים של דניאל ואורטל שלא לדבר על אתי הקנאה לקרן חירפנה אותן.