שרשור עדכוני צהריים ערב

meytula

New member
../images/Emo6.gif היא בטח המשיכה אחרי שהלכתי

ועכשיו אני רואה שזה ממשיך עם קרן במטבח

adiyon2

New member
היא עדכנה את קרן שאתי

סיפרה לאיילת שכל הבית מעמיד אותה להדחה. כולל שמות. קרן שאלה האם אתי סיפרה לה שגם היא (אתי) מעמידה אותה. ענתה לה שלא יודעת אבל אתי תצביע לענת ולאיילת. קרן הרימה גבות ואמרה אני כמירה את הנפשות הפועלות.

didush100

New member
וואי זה כבר בלתי אפשרי!!!!

אין לי כח לשמוע אותה כבר אבל זה תקף לכולם כמעט גם הקול שלהם כבר מעצבן אותי. בקיצר אני די אלרגית לתכנית הזאת שמישהו יזכיר לי למה אני רואה את זה בכלל

didush100

New member
נו עוד פעם דני במונולוג הקבוע שלה

דני ואיילת הן עכשיו BFF? מה נהיה? לא ייאמן מה ההעמדה להדחה עשתה להם זה רק מראה את כמות הצביעות שמסתובבת שם איכססס

בוףברכה

New member
חייב להגיד לך..משו...לא סבלתי את קרן...

ועכשיו היא נראית לי.....הזוכה.... שדניאל תקבל את איתן..וקרן...תמיליון.... ודניאל...חופרת לכולם על הבחירה שלהם..בקרן...איףף...היא גם מטחנה..., עלק...אוהבת את איתן...חחחחחחחח .....מדברת כמו מפגרת...

didush100

New member
בופי../images/Emo140.gif

ברור אין על קרן היא מכניסה את כולן בכיס. היא חריפה וחדה ואני ממש שמחה שהתרחקה מאתי הצבועה הזאת זה יעשה לה רק טוב. דניאל בעיניי היא ילדה קטנה ומפונדרקת לא יותר מדי מעניינת ששיחק לה קלף זה הכל.

חריפה היא ממש לא. חדה היא ממש לא

והכרתי אנשים כאלו בחיים שלי. הם שמים אותה בכיס הקטן ועושים ממנה כווצ'.

didush100

New member
חחחח בסדר נו ברור

אבל מכל הבית הזה היא אחת החזקות. היא חכמה ולא פראיירית ולרוב משכילה לקרוא את התמונה נכון. היא גם התגלתה כחברה טובה בעיניי היא ממש מותק

בוףברכה

New member
היא לא חריפה לא חדה...לא..מפולפלת..לא שנונה

לרוב...השיחות שלה..באנליות.. אבל.., עדיין..היא הבחורה..הכי שווה בוילה..

meytula

New member
דניאל פשוט מדהימה מדהימה מדהימה איזה לב רחב

איזה מדהימה,זאת גדולה מצידה לסלוח לאיילת ולתת לה היזדמנות חדשה.ולהיות כל כך כנה . אני לא מאמינה שדניאל בכלל חלק מהבית המגעיל הזה.היא כל כך קלאסה אחרת

didush100

New member
איזה קלסה היא עושה לי בחילה

הכל אצלה אנטרסים מה קרה לך? היא לא שמה שם על אף אחת ולא רואה בעיניים. יש לה מטרה להשיג את איתן וזהו. אני ממש לא אוהבת אותה

meytula

New member
דידוש תודי שאין לך משהו רע באמת להגיד עליה../images/Emo6.gif

שימי לב מי מהבוקר לא נשמע קולה בכלל.רק כי איילת ניגשה אליה היא דיברה על ההדחה אבל לפני זה כלום. הכינה עוגות,עשתה כביסה,ניקתה את החצר.מדהימה

למעלה