שרשור עדכוני צהריים ערב

didush100

New member
סורי לא אוהבת אותה

היא אינטרסנטית ורכלנית לא קטנה היא פשוט עושה את הכל בשקט. אני כבר לא יכולה לשמוע את ה- איתן רוצה רק אותי ולי הכי מגיע וכולן כאן מגעילות אליי ואני הכי מסכנה ואני הכי לבד. מאוסה לגמרי היא מיצתה את עצמה

meytula

New member
עדיין לא שיכנעת אותי../images/Emo6.gif

בואי נגיד ככה שמה שדניאל עושה זה הרע במיעוטו,אפילו לא במיעוטו הרבה מתחת לזה

בוףברכה

New member
כל היום היא הייתה בסבב שיחות..., למה בחרתן ב

קרן..ולא בי..., יש לה דיבור של..ילדת בת מיצווש...קול..ממולמל..של חצוצרה שבורה..מפלסטיק.. גם לא כזאת יפה..., פיתה פייס...עם עיניים של עגלה..בשילוב..תנשמת..

על מה הן דיברו

ולמה היא מדהימה<? על מה היא צריכה לסלוח לאיילת? **הערה קטנה, אומרים פה שהצביעות חוגגת כי פתאום דניאל יושבת עם איילת.. ואני אומרת שבמצב שהבית נמצא בו.. במעמד שדניאל ואיילת נמצאות בו.. זה די התבקש שמתישהו הן ישבו לדבר**

didush100

New member
על זה שאיילת הצביעה לה

איילת באה לדבר איתה ואמרה לה שעכשיו היא רואה את כל התמונה אחרת ומבינה שמה שקורה בין דני לאיתן אמיתי. בקיצר ליקקה לה לפני ההעמדה ועובדה שדני עכשיו החליטה לשנות את ההצבעה שלה

מזל שהיא לא עשתה סבב שיחות

כמו שענבר עשתה. דוחה האישה הזו. דני מלכתחילה לדעתי לא הייתה צריכה לחשוב להעמיד את איילת

קשקשה9

New member
בשיחה דניאל אמרה שהיא מאוכזבת ופגועה

שאיילת וחברותיה נתנו לקרן את הזכיה בדייט

adiyon2

New member
איילת התנצלה בפני דניאל שהצביעה לקרן

דניאל ענתה לה כמו לכולן שהן פעלו בניגוד לרצון איתן והם לא ראו והיא מאוד נפגעה. בסוף הסכימה לתת לאיילת הזדמנות שנייה. הראו קטע משיחה של דניאל עם איתן והיא כנראה תצביע ענת וענבר.

goodpink

New member
וזה גם התמסכנות של איילת כדי שלא תודח חיכתה ל

להיום להגיד את זה. לאיילת מבחינת דניאל לא מגיע יותר מענת איילת היתה יותר מגעילה לדניאל אבל התמסכנות שלה לבנים כאילו היא הקורבן במערכת יחסים שלה עם ענת וענבר כנראה עבדה. בכל מקרה טוב שענת תצאה היא יותר מדי טובה בשביל המקום ההוא. גאה בה בכל מה שהיא אמרה אתמול והיום איך ניתחה את הדברים היא הסבירה את המניעים שלה ובסופו של דבר הולכת לקבל את ההחלטה הנכונה. כל הכבוד. יכולה לצאת עם ראש מורם הצביע נכון, לא מכרה את עצמה כדי להישאר שם, האהבתי מה שאמרה על הבנים העומק שלה היושר שלה. טוב יותר שלא יעשו לה רע שם יוני ובמיוחד אתי. מכל הבנים מקווה שבן לא יצביע לענת.

didush100

New member
דיברה איתה עוד פעם על הדייט הזוגי

ועל זה שהיא לא מבינה למה לא בחרו בה. בסוף היא שאלה את איילת אם היא רוצה להישאר ואמרה לה שלא תצביע לה

על מי אורטל מדברת?

נראה לי איילת? היא ממש כועסת עליה מה קרה? "ועוד אני מגנה עליה... אלוהים!!"

אה לא.. כנראה על קרן

כי אתי אמרה :" חכי אני אקרא לה רגע". ואז היא הלכה לקרוא לקרן... וקרן אמרה לה שהיא לא רוצה.

למעלה