תמונות חדשות-ישנות

nini18

New member
אוי וזה שהוא שעה מדבר על FEVER וזה בכלל

SLEEPWALKER חחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי אין מלךךךךךךךךךךךךךךךך
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מתה עליווווווווווווווווווו
מתההההההה עליו יפה שלי

mayarel

New member
אוי זה היה מצחיק חשבתי שאני מתה מצחוק

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכלל הם הרגו אותי גם הוא וגם מונטי וטומי.. איזה פרצופים מצחיקים וטומי שכח לקחת ריטלין מקפצץ לו שם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וממלמל עם אדם את המלים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
זה כמו בטור שקריס כל הזמן קיפצץ כי הוא היה עם

אדם חחחחח עכשיו טומי מקבל מאדם איך הוא לא יקפצץ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אוי והפרצופים של מונטי שהוא מנגן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ושכל פעם הוא מקנא ביחס המועדף של אדם לטומי אז הוא נכנס באדם באמצע הניגון חחחחחחחחחחחחחחח
או הקטע ב WLL שהוא וטמי "רבו" על הבמה והוא דחף את טומי על אדם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שלגמרי ניצל את ההזדמנות להשען עליו , אחח מכיוון שהוא כזה פיצפון לא הצליח להזיז אותו במילימטר חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אוי השלושה האילו גדולים מהחיים חחחחחחחח אפשר חופשי להפטר מליסה והמתופף ולהשאיר רק את שלושתם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mayarel

New member
אוי הכל היה מעולה פשוט הכל

טומי היה נראה בכלל כמו מעריץ שמקרה על הבמה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. ולמונטי היה כתוב על הפרצוף: יששששששששששששש סוף סוף לד זפליןןןןןןןןןןןןןןן ישששששששששששששששששששששששש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
גם בסליפווקר הוא נראה מאושר חחחחח טומי אני

לא בטוחה שהוא בכלל מנגן חחחחחח הוא סתם נראה כמו איזה קישוט על הבמה בשביל אדם חחחחחחחחחחחחח

mayarel

New member
מתוק טומי

מזלו שהוא לא הבסיסט של להקה כמו הרד הוט צילי פפרס שאז הוא היה צריך ממש לנגן
ככה זה בול מתאים לו.. ויש לו זמן לחפש איפה אדם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
חחחחחחחחחחח אבל מה לאר מבאס אותו לא לנגן חחחח

מתה עליו ועל זה שהוא מת על אדם. אבל עדיין הוא בסיסט ולא נערת גוגו חחחחחחחחחחחחחחח

mayarel

New member
עם כל הצחוק כמה כיף היה הופעה של אדם

איך אני מקווה שהוא יעשה עוד הופעות מידי פעם עוד לפני הטור שלו.. רק להציץ בו לפעמים.. כבר מתגעגעת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
ברור מעל הכל זה הופעה מדהימה וזה אדםםםםםם

והוא שר מדהיםםםםםם
והלוואי שיהיו מיליון הופעות כאילו שלו לפני בזמן ואחרי הטור ושיהיו גם בישראלללללללללללל

t r e c o o l

New member
זה דיי ברור שה"לוק" ולא כישוריי הנגינה הם אלו

שגרמו לו להתקבל ללהקה.. אבל הוא לא רק פרצוף יפה, הוא גם הצעצוע של אדם בהופעות, המסקנה שלי היא שהוא יותר סלאט מאדם, שרק על זה מגיע לו הכל

InbarKiii

New member
*תפוז שלח תתגובה לפני הזמן../images/Emo122.gif*

רוב השירים הם אלקטרונים ובכולם ניראלי שמעו את הקולות רקע של אדם.. לא יודעת עד כמה הם מנגנים באמת.. מונטי אולי מנגן שם הכי הרבה חח

nini18

New member
מונטי והמתופף בטוח מנגנים חחח ליסה גם והיא גם

אחראית על האלקטרוניק .. טומי אני לא בטוחה אבל מאיה הבטיחה לי שכן אז אני לבנתיים מאמינה לה חח ונראה להם שהם ישלמו ללהקה שלא מנגנת סתם כסף חחחח

InbarKiii

New member
מונטי כן, המתופף רק שצריך חח

לפחות ככה זה נראה חחחח רק בקטע סולו הזה שלו D: ליסה נראת לי כאילו היא סתם עומדת שם חחחחח וטומי לפחות משחק את זה יפה חחחחח אין לי מושג אם הוא באמת מנגן D: וילדההההה !!! את אמרת לי שזה הסולו של טומי בסליפווקר, אני חיכתי לזה ובסוף זה היה מונטי

nini18

New member
גם אני חיכיתי ככה כולם ב IDF אמרו שבסליפווקר

טומי עושה סולו
חח אבל אני שמחה שזה מונטי אני לא בטוחה שטומי יודע לנגן חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
והמתופף דוווקא מנגן הרבההההההה

InbarKiii

New member
חחחחח מה אכפת לי שהוא לא יודע לנגן

לראות אותו מנגן וזז עם הגיטרה עושה לי את זה הרבה יותר מלראות את מונטי חחחחחחח ולא יודעת, המתופף מבודד באזור משלו חחחחחח איך אני אמורה לראות?

nini18

New member
חחחחח אז מה את רוצה שהמוסיקה תפסק והוא יעשה

כאילו הוא מנגן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ומונטי חמוד הפרצופים שהוא עושה כשהוא מנגן מצחיקיםם
והוא מנגן גם ממש יפה

InbarKiii

New member
חחחחח שישימו את הפלייבק מאחורה

הוא לא צריך לנגן באמת רק לעשות כאילו חחחח רק לראות אותו מנגן יעשה לי טוב
ומונטי חמודד איך שהוא מת על אדם ואיך שהוא רב עםטומי בהופעה על אדם

nini18

New member
חחחחחח איך הוא גם נדבק לאדם מצחיקק ב WLL

אוי אני מתה על אדם ולהקתו הם מצחיקים חחחחחחחחח

mayarel

New member
אוווווו מה יש לכן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הם מנגנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך אפשר אחרת כשאדם כל שנייה משנה להם את הקצב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה