תמונות חדשות-ישנות

nini18

New member
סליפווקר היה מדהיםםםםםםםםם ../images/Emo47.gif

ומה איך לא הגבת על WLL חוץ מהבגדים שלא מתאים לשיר. ההופעה הכי טובה EVER שלו עם השיר הזה...

InbarKiii

New member
פיבר היה מושלםםםםםם חחחחח

מתההההההה על האובר דרמטיות שלו חחחחחחחחחח

mayarel

New member

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo13.gifגאגא מגנה על אדם

איזה חמודה The Poker Face hitmaker apparently lost her cool when a hideous homophobe criticized her for being friends with openly gay American Idol star Adam Lambert. According to the National Enquirer, GaGa was partying with pals at Ottawa club Barrymore’s after a concert when the man confronted her. The guy apparently approached the star and shouted, “I saw you and Adam Lambert on the AMA show, and the guy’s a flaming fa**ot — and I also think that you’re actually a MAN!” GaGa replied, “Well, that’s your opinion, isn’t it? And I’m not about to waste my time trying to change it.” The homophobe then slurred, “Well, don’t you care that you’re both going to HELL!” Outraged, GaGa said, “No…not as long as I don’t have to see YOUR face there!” The drunkard then screamed, “WELL, YOU’RE A FREAK…AND SO IS HE!” Before leaving, the singer said, “Okay, that’s it! Call ME anything you want, but when you start calling my friends names, it’s OVER — it’s WAR!” GaGa then poured a glass of wine over the homophobe and made a beeline for exit. Can a mod tag this up please?

heart1soul

New member
אם זה נכון כל הכבוד לה.. אבל זה נראה לי

די מוזר..!! אבל אם כן היא יצאה חמודה ביותר שהיא אמרה שכשמתחילים לפגוע בחברים שלה זה מלחמה..

mayarel

New member
טומי חמודדדדדדדדדדדד וזה לגמרי סופי ../images/Emo6.gif

mayarel

New member
ותמונת אדטומי לגמרי מקסימה

שצילמה אותה הבחורה בתמונה הקודמת

mayarel

New member
איזה כיף להן

http://twitpic.com/wbu4n קטעים שצווארון של אדם מרוח כולו באיפור חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלו או של טומי???

t r e c o o l

New member
ואוו חח נראה לי האיפור שלו../images/Emo122.gif

מאפרת עשה עבודה נוראית..

nini18

New member
או שפשוט בהופעה הוא הזיע והכל נמרח או שטומי

כשנמרח עליו מרח לו את האיפור וזה גם שלו וגם של טומי חחחחחחחחחחחח

nini18

New member
לא הרבה לצערי אבל אומרים כי נגמרו החגים

16,469 עותקים

R o c k s e n

New member
אז בטח זה גם משפיע על עוד זמרים..

כי לא יכול להיות שרק המכירות שלו ירדו בצורה כזו משמעותית. עד עכשיו הוא היה מוכר 50-60 אלף כל שבוע, אני מקווה שזה יחזור ויעלה יותר.

nini18

New member
זה משפיע על עוד אבל בהשוואה לאלו שהיו איתו

במקומות הראשונים שלו נפל הכי הרבה.

heart1soul

New member
כן:( קצת עצוב אבל ה באמת ידוע וקורה בתקופה

הזו להרבה אבל לדעתי זה א מדציק את המקום שלו שלושים משהו לפי מה שאני שמעתי יש ממש מחסור בדיסקים שלו כי מראש לא עשו הרבה ( לפי מה שהבנתי) ולכן הוא מוכר פחות ממה שהוא יכול היה.. חוץ מזה אני מתה שכבר הוא יגיע לפחות לזהב.. בסינגלים זה לא עומד לקרות(קריס אלן כבר מתקרב ד"א) אבל באלבום הוא די קרוב ואני רוצה עליההה לא ירידה!!

nini18

New member
36 וכן ממש לא מצדיק גם פה בחיפה בדקתי בכמה

מקומות של מוסיקה הביאו רק 5 דיסקים לכל חנות ונגמרו בשעה. את חיפאית אז את בטח מכירה לטאוור של הגראנד הגיעו חמישה עותקים וכולם נגמרו הם אמרו שהם הזמינו עוד והרבה אבל לא בטוח שיגיעו. בצליל לב המפרץ הביאו פעמים דיסקים של אדם שגם נגמרו באותו יום. בצליל קניון חיפה כנ"ל. בחנות מוסיקה במרכז הכרמל שלא זוכרת את שמה עדיין לא הגיע בכלל. בגראנ דד"א אמרו שהיתה בעיה בהפצה בגלל ספירת מלאי של סוף שנה. אין לי מושג מה שידוע לי שזה מנחם שבכל החנויות שביררתי יש דרישה ממש גדולה לדיסק. אני מקווה שאנשים שלא מצליחים להשיג בחנויות יפנו לאנטרנט כי בקצב הזה יגיע כבר הדיסק השני.

nini18

New member
סליחה המשפט הראשון לא נכון לא לכל חנות הגיעו

חמישה דיסקים. אבל לא הגיעה כמות גדולה.

heart1soul

New member
נכון! שמעתי את זה ממלא אנשים בחו"ל וגם בארה"ב

שפשוט נגמר ואז לא מביאים יותר יופי!!!!! מה החוכמה?!?!? אדם יכול למכור הרבה הרבה הרבה יותר..זה לא אשמתו.. החברה שלו עושה כמה פאקים

למעלה