כן, זה גם מה שאני חושבת הוא חייב לקחת את אחד מהשירים הקיצביים ולהפוך אותו לשקט, זה יהיה מושלם
I InbarKiii New member 11/2/10 #52 כן, זה גם מה שאני חושבת הוא חייב לקחת את אחד מהשירים הקיצביים ולהפוך אותו לשקט, זה יהיה מושלם
E EVEWAITING 4 ADAM New member 11/2/10 #51 ../images/Emo199.gifמתה לשמוע את SLEEP WALKER אחד האהובים עלי...והשני שממש מתאים לקול האדיר שלו ורוק קלאסי זה SURE FINE WINNERSאחלה שיר....
../images/Emo199.gifמתה לשמוע את SLEEP WALKER אחד האהובים עלי...והשני שממש מתאים לקול האדיר שלו ורוק קלאסי זה SURE FINE WINNERSאחלה שיר....
E EVEWAITING 4 ADAM New member 11/2/10 #47 נכון וממש עצוב..זה אחלה שיר..טוב אין מה לטחון את מה שהיה...ובלי קשר....אני הרוסה מהתמונה של טומי עם השימשיה,בכל פעם שאני רואה את התמונה אני מתפקעת...אין עליו...ממש כוסית קטנה...
נכון וממש עצוב..זה אחלה שיר..טוב אין מה לטחון את מה שהיה...ובלי קשר....אני הרוסה מהתמונה של טומי עם השימשיה,בכל פעם שאני רואה את התמונה אני מתפקעת...אין עליו...ממש כוסית קטנה...
N nini18 New member 11/2/10 #50 זו התמונה הכי אהובה עליי מהסט השניה היא טומי עם המחוך. ורואים קמת מגלבאט
H heart1soul New member 11/2/10 #58 יוווו אני לא מאמינה איזה התרגשות! רגע זה עוד יומיים????????????????????? היה כתוב שם 13 לשני...
N nini18 New member 11/2/10 #59 ../images/Emo207.gif הבנים של הלהקה מנגנים מטל. אני חושבת שהפעם גם טומי מנגן http://www.youtube.com/watch?v=l01KNqXMmwE
../images/Emo207.gif הבנים של הלהקה מנגנים מטל. אני חושבת שהפעם גם טומי מנגן http://www.youtube.com/watch?v=l01KNqXMmwE
E EVEWAITING 4 ADAM New member 11/2/10 #69 כןכן נינוש העיקר שהעלבת את טומי הקטן ואמרת שנראה לך שהוא סתם מקפץ ולא מנגן...הוא מאוד מוכשר ומנגן כל כמה כלי נגינה (ובתקוה שהוא מנגן גם על "ליטל"")
כןכן נינוש העיקר שהעלבת את טומי הקטן ואמרת שנראה לך שהוא סתם מקפץ ולא מנגן...הוא מאוד מוכשר ומנגן כל כמה כלי נגינה (ובתקוה שהוא מנגן גם על "ליטל"")
M mokasosex New member 11/2/10 #66 אאאאאאאאאאאאאאאאאאאא, יאייייייייייי ^^ וזהההה יהיה כלכך מדהיים, והוא יהיה נוגה, שבור, פגיע ועדין. טומי לא יוכל להתאפקק ויאנוס אותו, כדי שהוא ישמח וזה
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאא, יאייייייייייי ^^ וזהההה יהיה כלכך מדהיים, והוא יהיה נוגה, שבור, פגיע ועדין. טומי לא יוכל להתאפקק ויאנוס אותו, כדי שהוא ישמח וזה
M mokasosex New member 11/2/10 #76 ככה הוא הכי דורש אינוס בעיניי . האמת שגם שהוא משפריץ מין לכל עבר, אבל אלה שני המצבים שהכי. אבל האמת שתמיד אני מוכנה לאנוס אותו ^^
ככה הוא הכי דורש אינוס בעיניי . האמת שגם שהוא משפריץ מין לכל עבר, אבל אלה שני המצבים שהכי. אבל האמת שתמיד אני מוכנה לאנוס אותו ^^
N naama59 New member 11/2/10 #77 אוי איזה יופי אדם נשמע מצויין באקוסטי.. כמו בThe tracks of my tears. זה יהיה מעניין.