סוף סוף יש לאדם קונצרט מצולם בניו

יאאא איזה יופייי D:

יודעים איזה שירים הוא ישיר? אני אוהבת שהוא שר אקוסטי .. זה יהיה מעניין

nogigoosh

New member
../images/Emo207.gif אדם בעיתוני נוער השבוע ../images/Emo13.gif

מעריב לנוער- מי ששמה לב שכתבתי ומי שלא- השבוע במעריב לנוער יש פוסטר של אדם
. לצערינו הרב הטעם המוזיקלי של מעריב נוער לא משהו והם לא אוהבים את אדם, בגלל זה לפוסטר הם כמובן בחרו תמונה לא ממש מחמיאה (מגרידלוק) (תמונות בהמשך). היום כשמישהו נתן לי את הפוסטר הלכתי איתו ושמתי לכולם מול הפרצוף
. כמובן שכולם אמרו שהוא מכוער (
) אז אני רק הסברתי להם שהוא ניסה להראות כמו זיקוק ושבגלל שמעריב לנוער לא אוהבים אותו שמו תמונה לא יפה שלו ושהוא היה הרבה יותר יפה באותו ערב
. ראש אחד-(שבוע שעבר)- אדם היה ברכילות (תמונה בהמשך) וב"שיקירה" מדור שמישהי מבקרת כל מיני מפורסמים על איך שהם לבושים.(היא כתבה שם שהוא חתיך
) (השבוע)- הוא היה במשהו כזה שמדרג איך שהמפורסמים לבושים בכל מיני אירועים (הפעם בגראמי) (תמונה בהמשך). היה נחמד לעדכן, עכשיו אני אשים את התמונות
אם בא לכן אני אעשה את זה מין פינה שלי כל שבוע

nogigoosh

New member
התמונה של הפוסטר הייתה משהו כזה ../images/Emo26.gif

אבל פחות יפה (נראה לי, מחר אני אצלם ממש את הפוסטר ואשים)

nogigoosh

New member
שבוע שעבר ברכילות ../images/Emo26.gif

למעלה בפינה,שמאל - תגדילו ותראו מה כתוב. (מתחת יש קריס
)

nini18

New member
אדם מככב השבוע גם בפנאי פלוס

בתור רווק מבוקש ונחשק של הוליווד. וביחסים בנלאומיים סידרו לו מישהו מכוער שמסתבר שהיה באח הגדול ורשמו על שניהם (שאת זה לא אהבתי) תומר גורגס לנצמן ואדם למברט כי עדיף לרכז את כל הדיוות הנודניקיות תחת קורת גג אחת. ככה הסיכול הממוקד יהיה יעיל יותר. אז סבתא שלהם דיווה נודניקית בל בגלל שהם שמו אותו גם בתור הרווק הנחשר נסלח להם.:)

InbarKiii

New member
אוי ואבוי מה הם משווים את תומר לאדם בכלל

הוא באמת דיווה מטומטמת אדם נשמה קטנה ויפה

nini18

New member
הם לא משווים הם סידרו לו אותו אין לי מושג מי

זה אבל היה מת .. את אסי דרך אגב הם שידחו ניל פטריק ורשמו משהו כמו כי הגיע הזמן שהומואים ישלטו על העולם חחחחח את ניל פטריק אני רוצה בשביל אדם הוא כזה יפההההה
וחמוד

InbarKiii

New member
חחחחח אוי גם לא

תומר היה מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שאדם יתקרב אליו :) ולאאאאא !! ממש לא. ניל יותר מידי סטרייטי בשביל אדם חח אסייייייי ואדםםםםםםםם !!!!!!!! חלום חיינו- שלי ושל מירב חחחח [שלחנו לאסי כבר הודעות שהוא ואדם צריכים להיות ביחד חחחחחחחחח
]

munmun

New member
יש לי את הפוסטר!!

זאת תמונה לא עד כדי כך נוראית.. כמובן שיש יותר מחמיאות.. אבל אדם יפה בכל תמונה שקיימת..
כבר תליתי אותו בחדר
וכן.. זה נחמד אם תעשי פינה כזאת..
כי אני בדרך כלל לא קונה את העיתונים.. רק אם יש אדם

nogigoosh

New member
יש לי מנוי לראש 1, אז הדבר הראשון שאני עושה

זה לבדוק אם כתבו עליו

nogigoosh

New member
שבוע שעבר ב"שיקירה" ../images/Emo26.gif

תגדילו בשביל לראות מה כתוב..

nini18

New member
איזה מגעילים מזאת היציאה הזאת עם כזה אופי

נתרכז בכמה הוא יפה.. אוי עם כאלה עידכונים, עדיף כבר לא לעדכן חחחחחחחחחח

nogigoosh

New member
נו, לפחות כתבו שהוא חתיך ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

נו זה גם משהו...

למעלה