WWFM גרסת הרימקס כדי שנוכל

AngelKrash

New member
חחחחחחחח הוא ממש לא מצנזר את עצמו

בוא נקווה שבU.S לא יעשו מזה עניין אחרת התחנה הבאה היא ישראל.. ועד כמה שאני רוצה לראות אותו פה, אני רוצה שזה יהיה במסגרת סיבוב הופעות כשהוא כוכב ענק ולא כי הוא בגלות...

InbarKiii

New member
חחחחחחחחחח לפחות מישהו מדבר

ואומר את מה שכולנו חושבים חחחחחחחחח ואני מבינה אותו חחחחח מזל שאמא שלי כבר ירדה מסוזן חחחחחחחחח

munmun

New member
../images/Emo207.gifקיבלתי את העיתון Rockstar weekly!

למי שלא זוכר אז זה העיתון שמוקדש כולו לאדם.. אממ.. האמתי שציפיתי קצת למשהו אחר.. הוא ממש דק ואין בו כל כך הרבה תמונות של אדם.. זה בעיקר על המעריצים וביקורת על השירים.. עוד לא קראתי את הכתבות.. אבל זה נראה מעניין.. אבל יש את אדם בגדול על השער..
מישהי הזמינה גם??

nini18

New member
כן ועוד לא קיבלתי../images/Emo10.gif את הכסף הם כבר לקחו לפני

חודשיים.

munmun

New member
גם אני הזמנתי מלפני חודשיים..

וזה הגיע היום.. אז זה בטוח יגיע בימים הקרובים..הם פשוט שמו את את העיתון בתיבת דואר.. אז תבדקי כל יום.. אמא שלי פשוט יצאה שנייה החוצה והיא אמרה שעיתון כמעט נפל מהתיבה.. אז מזל שהיא במקרה יצאה..

nini18

New member
טוב אני מקווה.. האמת שממה שרשמת התבאסתי

חשבתי גם שזה משהו אחר לגמרי.

HadarMahluf

New member
מה

לא שמעתי על זה כלום עוד אפשר להזמין?ומה זה אומרת מוקדש רק לאדם,לא שזה רע אבל מדוע פתאום ומה עוד יש שם?D: תתחדשי לך ותהני! יש מצב את סורקת משהו?

munmun

New member
חבל שלא שחררו את גרסת האונליין יותר מוקדם..

אני עדיין קצת מאוכזבת.. כי ציפיתי להרבה יותר..

../images/Emo122.gif"הילד משתולל"הוא באמת צריך לשמור על פיו

משום מה לא נראה לי שכך הוא אמר,זאת ביקורת קצת קשה(על אף שאני מסכימה אותו אני ממש לא מתחברת אליה)ובכל זאת הוא הולך לבקר בכמה מדינות שמאוד מעריצים אותה אז קצת טקט לא יזיק לו...חמוד..הרי כל הזמן מחפשים אותו בסיבוב..ובכלל במקום לדבר שיעשה "מעשים טובים"
זה בטוח ירגיע אותו

טוב אז כנראה התחושות שלי אכן היו נכונות..שלחו

בטוויטר שזה לא דאם אמר את זה על סוזן ב. וב אמת עדיין קשה לי להאמין שהוא יגיב כך זה ממש לא הוא....בונבון חמוד

AngelKrash

New member
אני ממש שמחה לגלות את זה

זו הייתה ביקורת דיי קטלנית...משהו שקצת הפתיע אותי שהוא יגיד לציטוט

כן זה לא נכון..אדם צייץ על זה

Oh joy! MisQuoted again... Becoming quite funny actually תאמת שזה באמת לא נשמע כ"כ כמו משהו שאדם יאמר.. אבל זה היה מצחיק P:

למעלה