WWFM גרסת הרימקס כדי שנוכל

InbarKiii

New member
שנייה??? חחחח

את יודעת כמה טויטים היו ביום של ההופעת קראדיסון?? אני ראיתי לפחות 3 שכתבו שהן התנשקו איתו\אחיות שלהן התנשקו איתו\אמאמאמא שלהן התנשקה איתו חחח אבל לא רציני.. בנות מONTD שאין להן סיבה לשקר חחח אני זוכרת תציוצים של אחת "OMG אחותי מתנשקת עם טומי :|"

nini18

New member
חחחחחחחח ענברי את כבר מכירה את המשפט

אין תמונות לא קרה. חחחחחחח גם אני יכולה עכשיו להכנס לONTD ולרשום OMG השתתפתי באורגיה עם בראדם ובאמצע טומי בא אז אני הלכתי איתו ונתתי לבראדם להמשיך לבד חחחחח
לפעמיים חלומות מתגשמים.........
חחחחחחחחחחחח

InbarKiii

New member
חחחחחח נו אבל זה בנות שכותבות שם שנים

זה כמו שאני לא יאמין לך כשתכתבי שטומי תפס אותך באמצע הופעה..ברור שאני אאמין

nini18

New member
וברור שהוא יתפוס חחחחחחחחחח

אם לא אני אתפוס אותו חחחחחחחחחחחחח לא יודעת טב נו טומי לא הכי חכם אבל שיהנה בכיף אדם גם ככה עכשיו עם ציקס הוא צריך ריפוי ללב שבור חחחחח

nini18

New member
../images/Emo240.gifעוד תמונה חדשה ומהממת מהצילומים של הצלם

שצילם אותו שכחתי את השם.

mayarel

New member
אוקי אז טקט אין לו ../images/Emo6.gif

http://news.pinkpaper.com/NewsStory.aspx?id=2447 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

munmun

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן..טקט אין לו..חחחחחחח ואיך הוא ירד על סוזן בויל..חחחחח

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif חמודיי אני מתה עליו

רק הוא צריך להזהר כשהוא נכנסל UK וכשהוא חוזר לUS עוד כמה ראיונות כאילו והוא עובר לגור בישראל חחחחחחחחחחחחח שזה דווקא לא רעיון רע בכלל חחחחחחחחחחחחחחח

mayarel

New member
כן חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כאילו כולםםםםםםם חושבים את זה.. שלא תביני לא נכון.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. אבל להגיד את זה.. ועוד ככה לרדת על השירה שלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי הרס אותי מצחוק

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

כמו שהוא אמר בהופעה המהממת ההיא של קראדיסון. "קצת נסחפתיייי ואז התחלתי לדבר הבעיה העיקרית שלי זה שאני מדבר ומדבר" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי אני מטורפתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת עליוווווווווווווווווווווווווווו (וגם בכללי מטורפתתתתתתתתת חחחחחחחחחח)

heart1soul

New member
חחח אוי בייבי שלנו כזה כנה!!! אני תומכת בו חח

סוזן בוייל נוראית בעייני לעולם לא אבין את ההיסטריה סביבה.. נכון הוא חסר טקט אבל אנחנו כבר יודעים את זה...ונקווה רק זה לא יפגע בו בשלב מסויים של הקריירה שלו

nini18

New member
זה כבר פגע בו AMA אבל למי אכפת (כאילו כן אכפת

) אבל כל עוד הוא ישאר הוא אז בכיףףףףף אמריקה בסוף תתרגל היא חייבת ואם לא אני מחכה לו בישראל

HadarMahluf

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יואו הוא הרג
...."that album is terrible. Wild Horses is the one that just made me laugh the hardest. I just died when I heard it, I was crying with laughter. It was the most horrendous, sacrilegious treatment of that song!” אני הולכת לשמוע את השיר הזה עכשיו>< וחוץ מזה,הייתי רוצה לראות אותו כשהוא שמע את זה XD

nini18

New member
כמו כולנו אני האמת הייתי רוצה לראות אותו גם

כשהוא אמר את זה בראיון חחחחחחחחחחחח

למעלה