אני בשוק מכולם
|

לא רק אני שמעתי שהיא הציעה לרם ג'ויינט

ויש מוקלט שהיא אמרה לחברה שלה להכין לליהיא גויינט והיו להם הרבה פליטות פה אני מקווה שאנשים לא ישתקו כי זה נהפך להיות מוגזם שם

לין30

New member
אולי בגלל זה יש את משימת האסיר(יגאל)

יעצרו את פרידה...ויכניסו אותה לכלא!!!!

עידמון לא צריך להוכיח מספיק שייש סרטונים

או שכמה אנשים ראו הם יעשו חיפוש באח הגדול אסור לשתוק ויש את הוידיאו שהיא אמרה לחברה שלה להכין ללהיא ג'ווינט

ברוניקה

New member
אבל מה הבעיה להחביא את הסמים לפני שהמשטרה

תגיע? יש להניח שכמה חוטמים של ההפקה מרחרחים פה, ואם כן, הם יכולים להזהיר את ההפקה מראש והמשטרה לא תגלה כלום בחיפוש.

איה1974

New member
הם לא רק עושים חיפוש, הם מתשאלים

והם גם מצליבים מידע והם גם יחפשו את רשימת האנשים בפלאפון שלה וישאלו את הקרובים לה וכו'. בקיצור, זה יותר מתוחכם ממה שחושבים:) והמשטרה לא מחפשת את הסמים עצמם, אלא את אלה שסיפקו לה את הסמים מהבית. והמצב אצלה עוד יותר רגיש כי היא סוחרת סמים לשעבר. מי יודע, אולי כבר עכשיו יש לה תיק במשטרה

ברוניקה

New member
אם המשטרה תבצע חקירה בבית האח

זה יהיה הפרק שיביא הכי הרבה רייטינג לתכנית. קופרמן לא יודע אם לצחוק על זה מאושר או לבכות מפחד.

bibaso

New member
אפשר לשלב את זה במשימה

הם יחביאו את הסמים ואם המשטרה תמצא אותם הם יכשלו במשימה.
ואחר כך יעברו באופן טבעי היישר למשימת הכלא.......

איה1974

New member
העונה תסתיים הרבה יותר מוקדם מהרגיל:)

"הסתיימו שידורנו מפאת שידול לשימוש בסמים"

ברוניקה

New member
או שתתחיל תכנית חדשה: האח הגדול בבית הכלא../images/Emo6.gif

פרידה תגיד: זה הבית שלי. מפה אף אחד לא יכול להדיח אותי.

ghmain

New member
היא ביקשה את "הטבק" שלה מהביית

כי הטבק שנתנו לה הייה "מזויף" כניראה סידרו לה משהו "אמיתי" פרידה כבר מזמן במגמה מיוחסת בתוכנית בושה להפקה מעודדים סמים כאילו יש לקופרמן עיסקה עם פארוקי

Pink Rock

New member
הוד השרון מטפלת בתלונה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לין30

New member
צפניה...מגיא פינס...דואג להתמכרות של פרידה

ראשי » האח הגדול, קשת האח עם קלישאת המורה 2 בפברואר 2011 | | 166 תגובות | מאת צפניה כי זו כנראה התמה של העונה: אנשים שלא יודעים מה מתרחש מאחורי גבם. 01. הדיירים החדשים העניקו ללי עוז חסינות מההדחה הכפולה (בה לבטח היה מודח). באוויר נזרקו מנטרות של נשים מוכות כמו "לי עוז הוא הדבר הכי טוב בבית הזה" ו"לי עוז גורם לי לרגעי אושר קטנים". מדהים. אף אחד מהדיירים, הן החדשים והן הוותיקים, לא מודע לכמות הטינופת שיוצאת ללי עוז מהפה. לכתוב שהוא מלבה את האש ומסית את הדיירים זה יהיה אנדרסטייטמנט. לי עוז הגיע לריאליטי הלא נכון. לצערם של הדיירים. ושל הצופים. כי הוא לא נבל מזן הלייקבל. האפשרות האחרת היא שמשהו בהפקה ממש ממש דפוק העונה אם הדייר עם זמן המסך הקצר ביותר בפריים טיים נבחר לחביב הדיירים החדשים. 02. והאפשרות הזו מתחזקת כשרואים שיואב הגיע למקום השני וכמעט זכה בחסינות. גם לו אין זמן מסך. לא הרבה לפחות. הדיירים החדשים בחרו בדיירים הנעלמים. וזה מעניין כי רוב הדיירים החדשים לא טרחו לצפות בעונה לפני שנכנסו לבית. זו גם הבחירה החכמה מצד הדיירים החדשים: כך אף אחד לא התרגז. אבל זו גם הבחירה המעפנה מצד הדיירים החדשים: כך הם נשארים ברקע ומשמשים כזמרי ליווי לדיירים הוותיקים ובעצם מאבדים את הסיכוי למיליון. 03. יש עוד בעיה שחוזרת על עצמה מדי עונה: הפער הגדול מדי בין הפרקים המשודרים ובין מה שמתרחש במציאות. פער בזמנים. אבל פער בזמנים אפשר לקבל בהשלמה אם הוא מגובה בהשלמת פערים בפרק הבא. פער בזמנים מהול בפער מהותי בתכנים קשה לקבל בהשלמה. פרידה ודנה השלימו. זה היה מאוד מרגש. הבאסה היא שהשלום הזה החזיק מעמד בדיוק רגע אחד ושתי הנשים המשיכו לריב גם אחריו. עד היום למעשה, כולל היום. ארבעה ימים שנעלמו לחלוטין מהתוכנית. שקר גס? אתם אמרתם. 04. פרידה והסיגריות בבוקר הן סממן נוסף להתנהלות המגוחכת של פרידה בבית. כבר נאמר ונכתב הכל. פרידה שונאת את עצמה כשהיא רבה עם אנשים ואנחנו שונאים את פרידה גם כשהיא לא רבה עם אנשים. פרידה טוענת שהיא מכורה. לא יכולה להתאפק עד לסיגריה הראשונה. וזה אולי נכון. אבל זה אומר שפרידה נכנסה לבית הלא נכון. 05. למה מתכוון האח הגדול כשהוא אומר לפרידה: "אל תקחי את זה רק על עצמך"? מי עוד אשם בהתמכרות של אינדיבידואל ובחוסר היכולת שלו להתמודד עם ההתמכרות? לא, באמת, בואו נפתח את זה. שימו לב מה עושה ההפקה בלי להתבייש בכלל ובניגוד לפיאסקו עם אבירם, כאן בהחלט צריך להתבייש. ההפקה מלבה את היצרים ומנסה להלהיט את הרוחות בבית. לגיטימי בכל מצב אבל לא לגיטימי כשמדובר במתמודדת שמודה שהיא מכורה ומבקשת סיוע. הפקת האח הגדול לא מסייעת. להיפך, היא רומזת לפרידה שגורם אחר אשם במצבה הקשה. היא משתילה בתת המודע של פרידה את הטריגר לריב הבא. פרידה נטולת כוחות, אפילו דומה למריונטה. ויורם זק מצליח לישון בלילה כשהוא יודע שבמקום לסייע לאדם מכור, דרדר אותו לתהומות חדשים. מדהים עד כמה לא אכפת להם מהאנשים שנטלו תחת חסותם. 06. היה הרבה יותר קל לרחם ו/או לגלות סוג של אמפתיה לפרידה אם לא היה מדובר בעישון. אני מצטער, לא מרחם על מעשנים. הם הורגים גם את עצמם וגם את אלה שמעשנים לידם באופן פסיבי. לא מרחם. אפילו בז ומתעב. התמכרות לאוכל היא דבר מהנה יותר. 07. פרידה היא לא הדיירת היחידה שמכה על חטא בחדר האח הגדול, גם נופר ממררת בבכי. וכאן, הו הו כאן, הטוויסט הגדול. הסיבוב הסופי במפתח הכספת של נופר. בניגוד לפרידה שבאדיבות ההפקה תקועה ולא מצליחה להתפתח, נופר ממשיכה לגדול והסבירה לצופים מדוע היא כלבה לפעמים. היא לא הסתפקה בלומר שאינה שולטת בכלבתיותה אלא גם הסבירה מה מקורותיה. ככה לוקחים מיליון. 08. כמעט בקטנה: ההפקה מתעללת שוב ביואב ומעמידה אותו באתגר: לשבור קרש עץ באמצעות ידו. זה אולי הדבר הכי אכזרי שאפשר לעשות לדייר שמבקש שוב ושוב ושוב ושוב חיזוקים לגבריות שלו. הוא כמובן נכשל ומפקפק שוב בגבריותו. קצת דוחה. אני מצטער, לא מאמין שאני נופל לזה, אבל קצת מרחם על יואב. 09. בקטנה: ארז טל ואסי עזר לובשים את כפפות הטלפתים מ"בבילון 5". אסי עזר משמיע קולות פרועים רגע לפני שהסצנה בה פרידה מעשנת בבוקר מתחילה. ההפקה מצנזרת את המילה "שרמוטה". ניוזפלאש: הילדים שלכם כבר מזמן שכחו מה זה אומר ועברו לקללות מתקדמות יותר. הילה אכן מיותרת כי כן, לא ממש צריך לשטוף אורז לפני הטיגון. וגם סתם ככה היא מיותרת ודי מאוסה. לא פלא שהיא ברמנית גרועה. 10. לי עוז? באמת?

קיבינימט

מה איכפת לכם? היא ביקשה ממני והבאתי לה. מה הביג פאקינג דיל? כולא קצת מריחוואנה. תהיו אנושיים!

למעלה