לחישות, אין די חחחחחח בהודעה שלך
את מתרשלת ביישום הטיעונים המוחצים של הפרידהיזם הקלסי, ועל כן את זקוקה לתמיכה כדי להשלים את החסר ועל כן קבלי את התוספת ההכרחית: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה יספיק לעת עתה. ולגופו של עניין קבלי את התגובה המתבקשת (תצטרכי לסלוח לי על הלקוניות, אבל ממש אין טעם לנהל שוב דו שיח של חירשים. תגידי מה שבא לך. ותסיקי את המסקנות הצפויות שלך בעצמך, ותביאי בחשבון שזה לא מעניין בשיט. אולי כשתחדשי משהו יהיה טעם להתעסק עם ההכפשות שלך.ואגב, אני לא ילדה, רחוק מזה. ואני מאוד מאוד עצובה שיש בעולם יצור כמו פרידה ועוד כמה יצורים שמזדהים איתה. לי נשאר רק לאמץ לרגע את הטיעון המוחץ שלכם בתור קונטרה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח).