אני בשוק מכולם
|

בוףברכה

New member
ברוניקה..חחחחחחחחח../images/Emo264.gifחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gifצריך לעשות לזה סוף

זה מסר סמוי לעשן סמים זה טוב

לירון אז אולי תקראי פה לפני שאת...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שופטת ללא היגיון כמו יתר שונאי פרידה ..שמוציאים דיבה ועושים צחוק מעצמם !!!!!!! אני כמעט ולא מגיבה כאן רק קוראת מפני שאם אתה לא בעד דנה או ליהיא הצבועה אז משתלחים בך כאילו הן היחידות.. בתוכנית . ראשית אני לא בעד פרידה .ולא בעד סמים כל שהם קלים או מה שזה לא יהיה .ולא בעד מי מהדיירים העונה הזו !!!!!! ואני לא יודעת בני כמה כל אלה שכותבים פה ולא מפסיקים לעשות צחוק מעצמם בקשר לסמים .כמו הוד השרון וברוניקה ועוד כמה שכבר רצים להתלונן במשטרה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני קוראת פה וצוחקת . א.. ניראה למישהו שקופרמן יסתבך בפלילים בישביל מי מהדיירים ? ב .אתם בכלל יודעים איזה ריח נוראי יש וחזק יש לחשיש או מריחאונה אפילו כשהם מעורבבים בטבק ? וניראה לכם שפרידה היתה מגלגלת למי מהדיירים והם לא היו מרגישים הבדל בטעם או בריח ?ועד היום אף אחד מהדיירים לא הריח ולא שם לב ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח . וכאילו דנה לא היחתה עושה מטעמים לו זה היה אמיתי ושוב חחחחחחחחחחחחחחח אתם ממש ילדים קטנים .או כל כך שונאים את פרידה והדבר שיבש עליכם את דעתכם וההיגיון .. אז ליפני שתעשו מעצמכם צחוק ותוציאו דבר דיבה תחשבו פעמיים .. ואני כותבת זאת בתור אחת שיודעת מה הוא ג'וינט . טיפלתי בבת אחותי שעישנה ג'וינט רפואי .. וקצת אמפטיה ואהבת הזולת והסתכלות במראה על עצמכם לא תזיק פה לאף אחד . השינאה וההשתלחות והקללות עברו כבר את גבול הטעם הטוב יום טוב ...

ברוניקה

New member
לחישות, אין די חחחחחח בהודעה שלך

את מתרשלת ביישום הטיעונים המוחצים של הפרידהיזם הקלסי, ועל כן את זקוקה לתמיכה כדי להשלים את החסר ועל כן קבלי את התוספת ההכרחית: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה יספיק לעת עתה. ולגופו של עניין קבלי את התגובה המתבקשת (תצטרכי לסלוח לי על הלקוניות, אבל ממש אין טעם לנהל שוב דו שיח של חירשים. תגידי מה שבא לך. ותסיקי את המסקנות הצפויות שלך בעצמך, ותביאי בחשבון שזה לא מעניין בשיט. אולי כשתחדשי משהו יהיה טעם להתעסק עם ההכפשות שלך.ואגב, אני לא ילדה, רחוק מזה. ואני מאוד מאוד עצובה שיש בעולם יצור כמו פרידה ועוד כמה יצורים שמזדהים איתה. לי נשאר רק לאמץ לרגע את הטיעון המוחץ שלכם בתור קונטרה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח).

vv56305

New member
כל העונה הזו לא הכי ידידותית לילדים ../images/Emo2.gif

שמראים את עתי וליהיא בשלוש בבוקר שוכבים לעיני כל הדיירים, וג'קי ונופר בהלם ממה שהם רואים ושומעים...

Pink Rock

New member
שטויות פרידה אוהבת קצת להשוויץ רוצה להראות

כאילו יש לה ג'ויינטים לקחת יותר מידי ברצינות את האמירה שלה. לא יעזור כלום גם כשעמיר סיפר על החבר שלו כמה מהומה ודעכה ונדמה.

Pink Rock

New member
תיזהרי שלא יחסמו אותך!את פוגעת בכותב

ולא לעצם ההודעה. לא ארד לרמה שלך גברת הוד השרון.

הוד השרון ואת לא פחות כשאין היגיון זה ויש רק

שינאה יוקדת ככה זה נישמע וניראה קראי מה כתבתי ואולי תבני כמה שטויות ..כתבת על הסמים כביכול ממש עצוב !!!!

Pink Rock

New member
כשעמיר סיפר על החבר למה הודו השרון לא הגישה

תלונה במשטרה? כי לחכות לבנות שתויות זה בסדר

חייבת להתערב אני בשוק ../images/Emo240.gif../images/Emo240.gif

אני כמעט ולא מגיבה כאן רק קוראת מפני שאם אתה לא בעד דנה או ליהיא הצבועה אז משתלחים בך כאילו הן היחידות.. בתוכנית . ראשית אני לא בעד פרידה .ולא בעד סמים כל שהם קלים או מה שזה לא יהיה .ולא בעד מי מהדיירים העונה הזו !!!!!! ואני לא יודעת בני כמה כל אלה שכותבים פה ולא מפסיקים לעשות צחוק מעצמם בקשר לסמים .כמו הוד השרון וברוניקה ועוד כמה שכבר רצים להתלונן במשטרה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני קוראת פה וצוחקת . א.. ניראה למישהו שקופרמן יסתבך בפלילים בישביל מי מהדיירים ? ב .אתם בכלל יודעים איזה ריח נוראי יש וחזק יש לחשיש או מריחאונה אפילו כשהם מעורבבים בטבק ? וניראה לכם שפרידה היתה מגלגלת למי מהדיירים והם לא היו מרגישים הבדל בטעם או בריח ?ועד היום אף אחד מהדיירים לא הריח ולא שם לב ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח . וכאילו דנה לא היחתה עושה מטעמים לו זה היה אמיתי ושוב חחחחחחחחחחחחחחח אתם ממש ילדים קטנים .או כל כך שונאים את פרידה והדבר שיבש עליכם את דעתכם וההיגיון .. אז ליפני שתעשו מעצמכם צחוק ותוציאו דבר דיבה תחשבו פעמיים .. ואני כותבת זאת בתור אחת שיודעת מה הוא ג'וינט . טיפלתי בבת אחותי שעישנה ג'וינט רפואי .. וקצת אמפטיה ואהבת הזולת והסתכלות במראה על עצמכם לא תזיק פה לאף אחד . השינאה וההשתלחות והקללות עברו כבר את גבול הטעם הטוב יום טוב ... .

אורקנט

New member
צודקת הכותבים בפורום הזה הגזימו קשות

מכיוון שיש פה מס יחצני דנה הם מחכים לכל מילה שנאמרת ע"י פרידה: ולא חשוב אם המילה משתמעת לשתי פנים, או אם נאמרה בצחוק או אם היוותה חלק ממשפט שסופו הופך את משמעות המילה הם נתלים במילה ןהופכים אותה למסטיק שנלעס ונלעס ונלעס אבל מי ששכל בראשו רואה הכל ולא זקוק לשטיפת מוח כדי להבין ועובדה שליהי ופרידה בפנים עתי יצא כיוון שלא עמד מספיק פעמים להדחה ולא היה צבא מסמסים ששומר עליו וחבל

למעלה