הודעה רישמית של האיחוד הישראלי

Yogev1982

New member
../images/Emo243.gif הודעה רישמית של האיחוד הישראלי ../images/Emo243.gif

הודעה זו היא בשם לירן שחר רובי ואנכי
לאחר שנתיים של לחימה, הן בערבים והן בישראלים מהצד השני של ה"מפה הפוליטית" וביצוע מהפך מהגדולים (אם לא הגדול ביותר) שהיו בגינדיס מעולם וחיסול קליל של כל אוייבנו הוחלט כמעט פה אחד על פני חברי האיחוד, לגרום לאיפוס השרת ולסיים תקופה חלק בכוונה להמשיך גם בשרת החדש, וחלק בכוונה לפרוש.... ועל כן, אתמול במבצע חסר תקדים בשרת הזה, העלנו מדינה שעומדת כרגע על 466T
(מצורפת תמונה למזכרת) בעידוד ובשיתוף פעולה של כל חברי האיחוד ! ובעיקר בעזרתם של אסף וניצן התותחים ! בנימה זו אני רוצה להודות בשמי ובשם האיחוד להרבה אנשים, בראש ובראשונה למנהלים המיתולגים של בריתות האיחוד (שעדיין פה ועדיין פעילים ועוזרים) : אליסף, חן הס ואלון - תותחים אחד אחד ובהמשך למנהלים כיום: לירן, שחר, רובי, יועד - חברי אמת אחד של השני כבר הרבה הרבה מעבר למשחק
ובנוסף לשחקנים שכבר פרשו ונעלמו מהנוף (חלקם) אבל עשו איתנו דרך ארוכה: דוד, יורי, יובל, אלירז, אולג, אוראל, איציק טייר, איציק IBS, גל, סער, רועי,דני ומתן וכמובן, לכל חברי האיחוד....בלעדם האיחוד לא היה מה שהוא היום !!! ניצן....המנהל האמיתי של BO לידור....שהיה סגן שלי תקופה יפה ועזר לי ולאיחוד ברמות שלא ניתן לתאר אופק....הכריש! שהיה ב"צד השני" ועבר לשף כלוחם אמיתי וחזק של האיחוד ירוחם....המחסל השקט דין....שגם הוא עשה איתנו דרך ארוכה והיה תמיד איש אמון שלנו אפי מיקו ונתי....משפחת התימנים שלנו...כרישי ה IP של SND ! מרק....התותח והשקט תמיר...שתמיד בא לעזור אסף (כפול 2) מארנה.....שני חברי ארנה אמיתים שתמיד יהיו ראשונים לעזור בהכל איציק....התימני החמוד והמחסל שלנו גון.....גם כן מחסל כריש שגב....עם אח כמו שלך אתה לא יכול להיות פחות טוב ממה שאתה באמת ועוד כמה שבטח שכחתי....עמכם הסליחה תבינו אותי
ועוד המון חברים שהיו לתקופות קצרות.... כמובן תודה גדולה גם לשחר ISRAEL2010 (וחברי הברית שלו) , שלמרות כל הספקלוציות לגביו וכל הניסיונות סכסוך ביני לבינו בעיקר....הוכיח את עצמו כאיש בעל מילה לכל אורך הדרך כבוד אחינו, באמת שאתה אחלה בנאדם ותותח אמיתי !!!! בתודה אחרונה לבעלי ומנהלי המשחק, שלמרות שלפעמים לא כולם מסכימים איתם, אני חושב שהם עושים הכל על מנת לעזור לנו ועל מנת שיהיה לנו כיף, בראש ובראשונה ויקטור, שכנראה רק מפסיד עלנו כסף, אבל נהנה לראות אותנו נהנים כמובן גם לרון, שלמרות חילוקי דעות שלי איתו בדרך, אף פעם לא פקפקתי בכוונות שלו ! וגם לבחור החדש בבית הספר....רוני....שאני בטוח שיוביל את המשחק הזה למקומות טובים.... רק להבהיר, אין לנו כוונה להעלם מהנוף פה, ואנחנו נשארים בפורום ולמשחק הזה, גם למי שימשיך וגם למי שלא....תמיד תהיה פינה חמה בלב על החתום, לירן רובי שחר ויוגב.

lidor747

New member
ואו זהו הודעת הסיכום:)

אין לי הרבה מה לירשום, חזרתי למשחק כי המשחק החזיר אותי חח שיעמום שגרם לי להיכנס לפורום ולהתגעגע אבל הפעם כשניכנסתי למשחק ניכנסתי בצורה שונה מאשר בעבר ניכנסתי בוגר יותר והחלטתי שאני רוצה לקחת היכל אני לא חושב שזה שינה כמה רציתי לקחת היכל כי בלי האנשים שהיו לציידי הרצון שלי לא היה משנה הרבה ואני חייב הכל לאיחוד:) לאנשים שהיו באיחוד אין לי הרבה מה להגיד עליכם מבלי שתיקראו לי גיי,שמאלן ורגשן אבל נירשום בכל זאת היה שווה לחזור למשחק ולא בישביל סגירת המעגל של ההיכל אלא נטו בישביל להכיר אותכם וכן יוגב פרצוף מכוער שמח שהכרתי אותך:) הייתה אתה ושאר אנשי האיחוד שותפים אמייתים במהלך המשחק ואני יודע שלפעמים היה קשה ולכל תקופה יש עליות וירידות אבל לדעתי הכל היה שווה את זה:) והי בעוד הדלת של גינדיס ניסגרה הדלת של איקרים רק ניפתחה :) מאמין שגם שמה נישלוט למרות שכבר עכשיו אני לא חושב שלמישהו יהיה את הביצים לפתוח עלינו שוב מלחמה רישמית וגדולה!:)

fireforge

New member
אין כמו איפוס השרת להגיד "ניצחתי" חחחח

הגענו לשרת לפני שנתיים להנות ונדחפנו למלחמה שלא רצינו לאחר התקיפות של האיחוד הישן אמממ... חן הס / יוגב אליסף חחחח הצלחנו לחדור לשורות האיחוד ולבצע את המהפך המדהים הזה גם העברנו אלינו שחקנים וגם את השליטה בשרת במשך השנתיים סבלנו ממלחמות מהתאבדויות ותקיעות סכין בגב של חברי איחוד מפוקפקים ובכל זאת האיחוד שרד וגדל ושולט לחלוטין בשרת אבל הגיע הזמן לעזוב ולהתמקד באיכרים חחחח

Yogev1982

New member
להזכירך צפרדע ../images/Emo3.gif

אני לא הייתי מנהל באיחוד בזמנו של המלחמה נגדך תמות חחחח

amith11

New member
מזל טוב ובשעה טובה..

רק חבל שאתה לא מודה לאנשים שמהצד השני של המפה הפוליטית כמו שאתה מתאר, גם בלי האנשים האלה המשחק לא היה כמו שהוא היה.. אם הרשימה הזאת של האנשים שכתבת היא אמורה להיות הסיכום של העולם הזה , אז חסרים המון המון שמות, אבל זכותך. איך אומרים? הצד שמנצח זכותו לשכתב את ההיסטוריה כרצונו

Yogev1982

New member
להודות למי ?

לך אולי יש מקום להודות כי ששיחקת פעיל באמת הלכת איתנו אמיתי ויד ביד למרות הקטע שלך לסיום
אבל אני לא מאלה שזוכרים רק את ה"רעים" אבל להודות למי ? לאמיר שרק ניסה לחסל אותי ? לחן שרק ניסה לסכסך ביני לבין כל העולם תוך כדי שקרים קללות טמטום וכו'? לדודו שתפסתי אותו אין ספור על שקרים שאמר לאמיר עליי ? לאור שיצא הכי כפוי טובה שיש עלי אדמות ? לואיל ? הרי הוא מת.... לחזי שעשיתי ממנו נוב לשחק ו 90% מהכח שלו הוא שלי והוא בגד ? אז הנה הודתי
היחידים שיש לי קצת כבוד אליהם בצד השני מעבר אלייך זה עמית אדם - שנלחם איתי (עם זה אין לי בעיה) אבל לפחות לא שיקר ולא יצא זבל ונתאל, למרות שגם שיקר ותקע סכין בגב שהחליט שמשעמם לו.... אני כבר מחכה שחן יקפוץ ויגיד שאני השקרן וכו וכו' אבל כמו שאומרים, כל אחד הולך לישון עם עצמו בלילה

amith11

New member
שחכת את מורן ואור

אבל זה לא משנה.. הייתם צריכים "אנטי" לאיחוד כדי שהמשחק יהיה מה שהיה ( יהיה מה שהיה חחח? מה זה) והנה עכשיו שאין לכם את האנטי הזה, המשחק מת ואין ברירה אלה לאפס. אז כל העניין של ה"זבל" וכו' , זה מה שעשה את המשחק. מה , אתה באמת לא רואה את זה ככה?

Yogev1982

New member
א. ציינתי את אור

ב. אין לי בעיה עם מלחמות יש לי בעיה עם אנשים כמו המעשה של אור שנלחמתי עבורו עם חברים הכי טובים שלי במשחק ויצא זבל. כמו המעשה של חזי כמו המעשה של ואיל גם מה שאתה עשית לא להיט אבל לא נכנס לזה עכשיו
(בלי להשוות אחד לשני) ועובדה שאמרתי לך שלמרות שנלחמתי עם עמית אדם ועם נתאל להם יש לי איפשהו הערכה. מאותה סיבה שלכולם היה ברור שברית ה 5 של: אני לירן רובי שחר ויועד לא תשבר לא משנה מה יקרה ככה ציפיתי מאחרים שיהיה להם קצת מילה אחד כלפי השני אבל אני תמים וגם את זה הבנו במשחק כבר
וכן גם לי יצא לשקר פה ושם אבל רק לשקרנים אחרים (עיין ערך עמי) לראיה, ISRAEL2010, שהרבה מאוד, גם חברים שלי וגם אחרים רצו שאני ייתן OK להוריד אותו......שכבתי על הגדר בשבילו (אני ושחר מהשף) למרות שאין לי משהו אישי איתו מעבר למשחק, פשוט הערכתי את המילה שלו, שהייתה לכל אורך הדרך בלי זיגזגים

amith11

New member
כנראה שאני ואתה לא באותו ראש

התאבדויות מאז ומתמיד היו חלק מהמשחק . ואם היית הייתם פותחים על ישראל 2010 נגיד, מה זה אומר? שיצאת מנייק /בוגד כלפיי שחר אם שחר היה תוקף? הוא היה יוצא בן זונה? אז זהו שלדעתי ממש לא,חברות אפשר לשם בצד , ומשחק בצד השני, ולעשות הפרדה טוטאלית, אבל יש כאלה שלא מסוגלים ולוקחים ללב כמו תינוק בן שנה. אם יום אחד אני יחזור למשחק, ממש אין לי בעיה לפתוח על מורן/אמיר או כל אחד אחר, מעבר לזה, גם לעשות עליהם מחתרת, תוך כדי שאני ממשיך לשחק אותה כבן ברית שלהם אתה רואה את זה כהתנהגות זבל, אני רואה את זה כחלק מהמשחק,(מדגיש - מ.ש.ח.ק) אין מה לעשות זה משחק, ואם אני רוצה לקדם את עצמי אחת השיטות זה להאיט את הצד השני. חוץ מזה , זה כיף מהנה, וזה מה שחשוב. ובלילה אני הולך לישון עם עצמי בכיף (תשאל את החברה
)

lidor747

New member
כן עמית זה הראש

אם היינו תוקפים את שחר מ 2010 היינו יוצאים מניאקים כלפיו ואם הוא היה תוקף אותנו... עובדה שזה לא קרה וזה מראה על האנשים שעמדו בכל צד

Yogev1982

New member
כן

אם אני הייתי תוקף את שחר הייתי יוצא האמא של הזבל ואם הוא היה תוקף אותי אז כן גם האו היה יוצא האמא של הזבל

amith11

New member
אז אין טעם למשחק

זה משחק , והמטרה של הברית זה לעשות שת"פ לפרק זמן מסויים, חיסלת תאוייבים ביחד, יופי מצויין. תתחרו בינכם, עד שבסוף יישארו שתי בריתות אחרונות ,ואז אחת תהיה על העליונה. אם כולם בשלום וקומביה לכם ביחד, אז מה הפלא שבא רוני ומביא חוק איפוס, ואתם מחפשים עניין באיקרים במקום. הנה גידלתם מדינות ל30 T, לשם מה? מה יצא מזה? כלום גורנישט , שנתיים עבודה ומוחקים הכול.

lidor747

New member
אז יש הבדל בין הגדרה של חברים במשחק

לבין יריבים ובגינדיס כשאתה רואה במישהו חבר ואז הוא דופק אותך.. אז הוא יוצא זבל ואת זה אי אפשר לימרוח

amith11

New member
סתם שאלה?

למה לא לעשות מלחמה עכשיו, להגיד מראש לכולם שום דבר לא אישי, גם ככה הכול מתאפס עוד שבוע ובואו נתחרע כולם אחד על השני , כמובן להוציא את מקום 1 מכל זה.

lidor747

New member
כי החברויות כבר עברו את גבולות המשחק

ולא רוצים ליפגוע בבסיס שבנה אותם

Yogev1982

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אתה כנראה לא מבין את החברות אין יום שאני אישית לא מדבר עם לירן+שחר+רובי לפחות 3 פעמים ביום בטלפון אישתי היא כבר סוג של חברה של הנשים של רובי ולירן (שחר גר רחוק בעיה חחח) שחר כל פעם שבא לאזור המרכז נפגש איתנו אין יום שאני לא קם ב 6 בבוקר ומתפלל למצוא תירוץ להעיר את לידור בפלאפון
בקיצור הייתה תקופה יפה מאוד נקשרנו הרבה מעבר למשחק ורוצים לשמור על זה ככה לסיים את העולם הזה עם ראש מורם ומאוחדים

Yogev1982

New member
לא הסטייל שלנו

רוצים לסיים את העולם הזה כמו גודלים כמו שהיינו בעולם לכל אורך הדרך מאוחדים שאי אפשר לפרק בינינו

amith11

New member
סבבה, מקבל את התשובות האלה

לגיטמי לגמריי פשוט חבל חח, כמה כיף יכלתם לעשות בשבוע האחרון, במיוחד שהכול גם ככה מתאפס.

Yogev1982

New member
סבבה אנחנו לא חייבים להסכים

אני יפרוש 1000 פעם לפני שאני יתקוף ארטלריה אפילו אנשים כמו לירן שחר רובי לידור אסף דין אופק יועד שחר ישראל 2010 ובערך את כל הרשימה שציינתי בהודעה הראשית זה אני וזה אתה לא חייבים להסכים משחק או לא משחק, אני לא יתקוף חבר חלק מקטע של ברית, זה לדעת לסמוך על האנשים במליון אחוז, ולבחור את האנשים שיהיו הקרובים אלייך. ובזה הצלחנו, כנראה יותר ממך

למעלה