הודעה רישמית של האיחוד הישראלי

amith11

New member
שאלתי שאלה למעלה, רלוונטית גם לגבייך

וחוץ מזה אתה מזכיר לי דברים שאני בעצמי אמרתי לפני התקיפה הראשונה של האיחוד על SVF. אמרתי אותם דברים בסגנון, שאני מאמין שבחיים אליסף וחן הס ייתקפו אותי, כי הרי הם רק צריכים לבקש ממני לפרוש וזה יספיק אז אתה צודק, בזה הצלחת יותר ממני

fireforge

New member
אני אחרוג ואגיב לך למה שרשמת

מסיבה פשוטה מאוד שהיו אנשים שווידאו שאליסף וחן הס יתקפו אתכם זה מה שנקרא קצת טקטיקה פנימית אני ואולג לא סתם בחרנו להיכנס ל SND נכנסנו מסיבה מסויימת כדי ליצור פילוג למרות שאנחנו מתים על אלי עכשיו בהתחלה הכל היה אשליה זה בקשר למלחמה הראשונה שהאיחוד תקף את SVF כי "חטפו ריגולים" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בקשר לשאר המלחמות זה כי פשוט כולם הבינו שהצד שלכם פשוט מכיל אנשים לא אמינים אז... סורי חחחחחחחחחח

amith11

New member
אל תחרוג בשבילי ותמשיך להתנהג כמו תינוק

ריגשי שלוקח אישית. שתרצה לדבר כמו בוגר ובצורה מכובדת אני פה. אם תמשיך אם תגובות שמנסות לעורר השפלה או משהו כזה , אז יותר טוב שתמשיך להיות הצד הפגוע ותמשיך לא לדבר איתי. פשוט מגוחך בעייני הקטע הזה שרגע אחד אנחנו חברים(שמדברים בטלפון וכל זה) ורגע אחר אתה ברוגז איתי כי עשיתי לך קטע במשחק

Yogev1982

New member
שעמית התחזה ל"ליאור"

וחיסל מדינות למה אתה לא עונה לי בפון ?

fireforge

New member
נו זה שהוא התחזה לליאור המלאך

והוריד לנו מדינות אתה מבין בן אדם מדבר איתך בטלפון כמעט על בסיס יומי ודופק אותך מהצד חחח ועוד לא מבין למה אני לא מדבר איתו לא נורא

GangLandx

New member
האמת עמית שאני מצדיק את לירן

אם היית שומר על דיסטנס והולך על מהלך שכזה אני מאמין שהוא היה רואה את זה אחרת , אבל בתור "חבר" לעשות משהו כזה גם אם מדובר רק במשחק .. לא במקום

amith11

New member
לא מדוייק

לא היה ככה , אבל כל זה כבר לא לפורום הכול מים מתחת לגשר , אין טעם לחזור לזה.

Yogev1982

New member
עמית אחי .... זה בדיוק ככה

אמרתי לך גם בשיחות אישיות אני מבין למה לירן כועס אני לעומתו לקחתי את זה פחות קשה אבל בהחלט מבין מאיפה הכעס שלו נובע

amith11

New member
חח רק עכשיו שמתי לב לתגובה שלך אז..

דבר ראשון איפה איפה התוספת של "על פי פרסומים זרים"
דבר שני if they cant take a joke.....

עמי1986

New member
על מה אתה מדבר

היה חוסר אמון מוחלט בין כולם, כל צד היה בטוח שהשני תוקף, הוכח לי שגם מילה של יוגב לא שווה אחרי התקיפה של דוד, כולם שיקרו כולם פחדו, אתה פחדת יוגב פחד אני פחדתי, למה? כי לא היה אמון, את האמון הזה לא אני הרסתי ולא אתה הרסת, כולנו הרסנו ביחד, כל אחד יכול להאשים את השני וכל אחד יכול לחזור אחורה ולהפיל את התיק על אחרים, כמו שאני יכול להגיד שדוד דפק אותי (בדיעבד גם יוגב ואתה) ככה דוד יוכל להגיד שאמיר דפק אותו, ואתה דפקת את אמיר, והוא דפק אותך, זה גלגל שלא נגמר, כולם דפקו את כולם. אפאחד לא יצליח לשכנע אפאחד, וזהו נגמר הסיפור, זה יעזור אם אני אגיד שבתקופה שאני לקחתי את SVF רציתי רק להחזיר לה את הכח? לא יעזור כי לא תאמין, תמיד תחשוב ההיפך. אז זה המצב, תמשיכו הלאה, תתקדמו, ושיהיה בהצלחה

fireforge

New member
צודק תחלאס נגמר השרת מתאפס

וכלום לא ישנה אף אחד לא ישנה את דעתו על מה שהיה

עמי1986

New member
נכון

ותאכלס אין על התקופה של אפאק כל אחד ידע מי רוצה לזיין את מי הכי טוב ככה. עומרוזנאטו שליטההה!!! חח

lidor747

New member
אני לא ניכנס לברית הזאת סבבה ..

ניגמרה תקופת השוגרר דדי באיקרים חח תמות חחחחחחח ואני כבר רואה אותך שואל מתי התקופה הזאת הייתה אז אני רק יגיד שהיא הייתה והפסדת אותהXP

fireforge

New member
עזוב מה אתה מתווכח יוגי

ניצחנו !!! פירקנו אותם אחד אחרי השני כל אחד שחשב שהוא מסוגל על האיחוד חטף בראש למרות ניסיונות נואשים של אנשים פה לסכסך בינינו ובין האיחוד ל 2010 זה לא הצליח להם למרות ניסיונות להשתמש בסקריפטים לא הלך להם הם עשו טעות אחת לפני שנתיים הם תקפו בלי סיבה את האנשים הלא נכונים פשוט והם שילמו עליה בהשפלות והפסד ועל הדרך אני רוצה להודות לכל חברי האיחוד האמיתי ובמיוחד ל אולג איציק שמההתחלה היו איתי במלחמות נגד האיחוד הישן ולא ויתרו אולג... זוכר מה דיברנו לפני שנתיים בטלפון אמרנו שנשתלט על המשחק ועשינו את זה ועל הדרך מצאנו חברים חדשים :) מממ..... ניצחון מתוק חחחחחחחחחחחח יאאלה עולם חדש נפתח ניתן לחן וחבריו לחסל שם את הערבים כמו פראייר שהוא ואז נחסל אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

GangLandx

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזו תקופה ../images/Emo13.gif מי היה מאמין

מי בכלל האמין לנו (לי ללירן לאולג) לפני שנה + שלא יישאר פה זכר לאיחוד הישן , מי מבינכם זוכר (במיוחד אתה חן קטן) כמה צחקתם על האמירות שלנו , הפלא ופלא היחידים שעמדו במה שאמרו , היחידים שהציבו מטרה והגיעו אליה , היחידים שהלכו לא על כמות אלא על איכות פה ! ולא סתם פה אלא בעלי שליטה מלאה במשחק ! על הדרך וכחלק מהתהפוכות יצא לנו להכיר המון אנשים חלקם חארות קטנות אבל רובם אחלה של אנשים שעם חלקם זה נהפך להיות יותר מאשר חברות במשחק (שתמות עכשיו יוגב זבל) .. הנתונים הסופיים : לפני שנתיים : היום : איחוד ישן : 40-50 שחקנים איחוד ישן : 0 שחקנים BO מונה 5 שחקנים BO זה האיחוד , מהשם הזה הורדנו את כל הטמבלים ולקחנו שליטה סופית אני לירן ואולג כאנדרדוג מי יכול להפיל אותנו ? אלפי מדינות לאיחוד אפילו לא מדינה אחת ! יסכימו איתי כולם כולל היריבים שלי שהמהפך שבוצע פה על ידי לירן אנוכי אולג וקצת רון
(יימח שמו חחחחח סתם) היה המהפך הכי גדול בהיסטוריה של המשחק . הייתה לנו מטרה והיא הושגה , זה הניצחון שלנו לכן הגיע הזמן לסגור את השרת
נהניתי מכל רגע , במיוחד מהתקופה בה היינו כאנדרדוג (שם אני מתפקד הכי טוב חחח) יאללה אנשים , זו תקופה שלא תחזור יותר , תאמצו את ההנאה שהייתה לנו ולא השינאה שהניע אותנו מדי פעם ... זה משחק וכולנו נהננו ממנו .. הגיע הזמן לכבות את האורות
יאללה ביי !!

למעלה