הודעה רישמית של האיחוד הישראלי

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אני רוצה להעיר משהו

שיהיה בהצלחה עם הרעיון כל הכבוד שיהיה לכולם אני חושב ששכחת מישהו וזה אמיר כן אותו אמיר שכולם אהבו לשנוא , הוא אחלה בן אדם חבל שבגלל טיפשות וראש בקיר התהפכו היוצרות אבל אני חייב להגיד בראש ובראשונה תודה לבן אדם הזה היה ממש ממש ממש כיף לשחק איתך בתקופה הראשונה של השרת ויעיד על כך אליסף ואביב ועמית אדם ואבי ועוד הרבה אנשים שעזבו בדרך אחרי הכל אתה האיש שליכד את כל הבריתות לאיחוד אחד מי שלא יודע בשבועות הראשונים של השרת היה מין סטטוס קוו שישראלים לא תוקפים ישראלים , ומתמקידם בערבים זה לא היה מאוגד ולא היה מספיק חזק וטוב עד שאמיר ליכד את כל הקודקודים ביחד ועשה אחלה של איחוד שלימים כולנו יודעים לאן הוא הגיע באמת שהייתה אז אחלה של תקופה שנגמרה זהו היה חשוב לי להזכיר אותך אחרי הכל אני אחיך הקטן :p אהה ויוגב תודה שאיזכרת אותי :)

amith11

New member
../images/Emo229.gif

מחזיק ממך אלון, בתור שחקן ובתור בנאדם. אמיר ראה בך ובאליסף כ"תוקעי סכין בגב", אבל זה בגלל שהוא הרשה לעצמו להכניס את המשחק ללב ולקח אישית. בכל אופן כל הכבוד לך.

אנחנו לא ראינו את זה ככה

לפעמים היה צריך לדעת להגיד לא , ואמיר לא הכיר את המילה ולכן כעס ואנחנו כעסנו עליו באותה המידה

סבא 1

New member
../images/Emo24.gif

היו ימים היו זמנים אני לא הרבה בדיבור אבל מה שיש לי להגיד זה מה שתמיד גרם לי להנות מהמשחק זה לא המשחק זה האנשים וזה אתם בגלל זה תודה אישית לכל אחד ממכם על התקופה היפה ! תודה מיוחדת ללירן עברנו הרבה ביחד אחי וכל מטרותינו הושגו אין ספק שאתה אסטרטג הטוב ביותר שהיה במשחק נהנתי כל רגע אפילו עם החפירות שלך ועל תכנונים לשליטה אולטימטיבית בשרת אפילו התכנונים להוריד את יוגי חחח ( סתם) לטוב ולרע שרדנו נלחמנו תיכננו ו זממנו ועם נחישות טירוף ושיגעון עמדנו ביעדים כמובן שזה לא היה קורה ללא רובי האיש המשוגע, יובל, איציק ,רון, וזה הגרעין שהתחיל את המהפך ואני מודה לכל אחד מכם כמובן לא נשכח את שאר הכנופיה שהתחברנו איתם במיוחד יוגי ורובי התחברו
אני לא הציין את כולם עכשיו אבל זה מתיחס לכול אחד מאיחוד הודעה יותר מסודרת תיצא ממני לאחר איפוס השרת אז שיהיה לכולם בהצלחה ! אוהב את כולם שלכם סבא !

Yogev1982

New member
../images/Emo258.gif אולג בחייאת אחי, אל תוציא הודעה בהמשך

אחרי זה סתם כולם מנסים להבין שעות מה רשמת ומתחילים לנסות להסביר אחד לשני וזה ופותחים google translate וכו' אתה סתם יוצר באלגן....חחחחחחחחח תוותר על זה וזהו

סבא 1

New member
../images/Emo46.gif

תמות נבלה גרמתה לי להגיב מהאיפון והבנתי שהתגובה או עקיצה שלך בגלל שלא התיחסתי אליך בהודעה שלי אבל דווקא כן היה יחוס בקטע של חיבור בינך ובין רובי אבל שוב אוהב גם אותך בעעעע בסוף אני יהיה גי כמו לידור

lidor747

New member
סמעק אולג!

ביקשנו ממך משהו... מישהו יכול לתרגם לי?, ראיתי את השם שלי מוזכר שמה, אין לי מושג באיזה הקשר :p אפשר תרגום? חח אולג תמות:p

סבא 1

New member
../images/Emo41.gif בטח כפרה התרגום הוא ../images/Emo41.gif

לידור תודה על המחמאה אבל אני לא בקטע

Saar Alfia

New member
עדיין זוכרים אותי.. :) ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif ../images/Emo192.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדולים אתם יוגב!

למעלה