הערב אורחים חיצוניים

דפנה ורוחי../images/Emo2.gif

הם רכלניות לא קטנות ובוחשות בקלחת. רוחי הייתה עושה את זה עם אביבה כל הזמן. גם דפנה לא טלית שכולה... הקטע שהם עושות את זה בשושו ובנחשיות וקשה לעלות על זה. זה הרבה יותר גרוע מאנשים שעושים את זה בריש גלי. מייקל לא רכלן ונמנע מלהיכנס למקומות האלה - חכם.

השרדות10

New member
דפנה רכלנית? פחח

אם יש בן אדם ישר ונקי ולא רכלן בבית הזה זו דפנה, טוב,אולי תרדי מהכדורים ממי..אבל ככה זה מעריצי בועז שרעבי כנראה..הם על אותם חומרים שהוא!

איקה21

New member
עמירו..זו היתה כוונתי...שאדם זוכה לעדנה

מחודשת...... הדברים שעשה היו למען פרנסה..... גם הוא אמר את זה.... מקווה שיצליח לחזור שוב לקדמת הבמה

../images/Emo249.gif../images/Emo17.gifהלוואי הלוואי

מגיע לו. הוא בן אדם זהב טהור, אנושי, חם ובעל כישרון גדול.

הפעם אדם ומייקל שרו יפה

בפעם הקודמת לא הגיע להם לקבל ציונים גבוהים כמו שהם קיבלו (לטעמי) אבל הפעם כן

השרדות10

New member
עמירו,את חוזרת על אותה בדיחה לכולם?

לא,כי פשוט סיפרת גם לי אותה לפני איזה שתי דקות (לא שהיא לא היתה מקורית וקורעת בפעם הראשונה,כן? הנה קבלי: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! יואו כואבת לי הבטן! מה זה . אין דברים כאלה!)

בוףברכה

New member
דווקא נחמד שהם מציינים 1..ת-2...

זה על תקן העמדה.....(החיסול חשבונות בניקוד נמוק זה..רק...מוסיף..עניין.. בסה"כ..אהבתי ת'שופטים...מבחינתי הפיספוס בתחרות היום ..זה..בשירים שההפקה הגרילה להם.. גרוע!!!..משוחZר...גרוס..ויאללה לבויידם עוד 10 שנים..חבל.. .

מסתבר שזה לא היה שיפוט רציני,מה עם אנשימקצוע?

לא מבינה,לקופרמן אין כמה ג'ובות לתת לאנשי מקצוע בתחום?! ורוחמה צודקת,אם זה היה לצורך כתבת שער-לא היו צריכים לפרסם את הניקוד של כולם אלא אולי רק את שלושת הראשונים.

התכנית הזו הכירה לי את אבי טולדנו..

לא תיארתי לי שהוא כזה בכיין כרוני.

למעלה