הערב אורחים חיצוניים

רגע רק רגע

Active member
את הביצוע הכי טוב של הערב...

נתן המחשב שלי. התנתק ברגע שדפנה עלתה לשיר... וחזר עם הקראת דירוג השופטים

רגע רק רגע

Active member
למזלנו... (או שלא ../images/Emo8.gif)

הערוץ משדר בלופים אין-סופיים את כל השירים... אולי יעלה בגורל גם שירה של דפנ'לה ארמוני'לה

בוףברכה

New member
"והיא..שאומרת שיש לה סכרת..מכרסמת פה..הכי

הרבה...,.."..
..משהיא..אכלה כאן..היא לא אכלה בחיים שלה...
...
וכל זה..בגלל.... לימון..

יונתנסקי

Well-known member
בוף בוף, לא יודעת מי סוכרתי שם, אבל

לידיעתך,אחת ההמלצות לגבי תזונה לסוכרתיים היא לא לאכול 2-3 ארוחות גדולות, אלא דווקא לאכול 5-6-7 ארוחות קטנות. זה כדי לשמור על רמה קבועה של סוכר בגוף, כי כאשר אנחנו אוכלים, הפחמימות מתרגמות עצמן לסוכרים, ו"קפיצה" גדולה מדי של סוכרים ממש מזיקה לגוף, אז אם דיברת על מישהו שכל הזמן "מנשנש", זה ממש טוב. (אגב גם לאנשים בריאים), וזה כמובן תלוי מה אוכלים ב"ארוחות הקטנות" האלה, כמה, ומה הרכבן הגליקמי.

בוףברכה

New member
...../images/Emo214.gif

ציטטתי...את ביטר...מאתמול...., .הוא אמר את זה לבני..., לי נראה בהקשר של דפנה... ולגבי..הסוכרתיים... היה לי..פעם אבא כזה...."המחלה השקטה".. ...הגוף כבר לא עמד בדיאליזות אחרי כמה שנים...ז"ל.. גם לגבי דיאטות ההמלצה היא לאכול ..ארוחות קטנות..5 ביום..,... למזלי..אני לא מחובבי הסוכרים...למרות שבסופו של דבר הכל מתורגם לסוכר..... פחמימות מורכבות..זה גם טוב...גנים טובים זה גם חשוב... ...איזון...זה הכל בחיים...

יונתנסקי

Well-known member
לא ידעתי על קשר בין דיאליזה לסוכרת

אני ידעתי רק על עיוורון וקטיעת אברים. בזכותך גיגלתי ולמדתי. תודה.

katam

New member
../images/Emo238.gif תגידו הבנים עושים משהוא למען הבית ../images/Emo35.gif

מבשלים, מכבסים, מנקים , מדחים כלים ? אם אני זוכרת נכון ראתי רק את אדם ומייקל.

../images/Emo142.gifאדם ומייקל עושים הרבה

אדם מדיח הרבה פעמים כלים של כולם. מייקל ראיתי הרבה פעמים מנקה את המראות. ביטר ובני אומנם במטבח, אבל מבשלים לעצמם. טולדנו עושה פעם באף פעם משו פיצי. לא רציני היחידי שלא מזיז עצמו זה אריק. מעניין עכשיו כשאביבה המכבסת הלכה מי יכבס להם. אין ספק שהנשים בהיכל הן אלו שעוסקות ענייני הבית, הסדר והניקיון. עצוב, נכון?

השרדות10

New member
שים לב...שאמרתי אלבז וביטר!

וזה שביטר מבשלים לא אומר שהם תורמים משהו לבית..

השרדות10

New member
ברור ששמת לב!

וזה כי את כזו אינטלדנטית! (ואני חייבת להגיד שזה מאד בולט!) בכלל אני שמה לב שהבנת הנקרא אצלך יוצאת דופן! (אבל זה כנראה רק אצל אנשים "משכילים" כמוך,ולא "בורים" כמוני..)

למעלה