קידום יתר של תוכנית "הפח הגדול"

פנומן 72

New member
אצלכם בתפוז

אני אבוא עם הדרכון מארץ הניכר ואחשוף אתכם במערומיכם אצלכם בבית. כייייף ?

wranger

New member
אה, כי אני לא עובד בתפוז (שמשרדיו, אגב, בר"ג)

כייייף? שמע, אני פשוט לא מבין את ההיגיון הזה, אבל הפורום פתוח לכולם, אז יאללה. אם אתה רוצה להמשיך לחשוף פה מערומים, לבריאות.

wranger

New member
אולי אני מייצגו, אבל

אני לא זה שקובע פגישות במשרדי תפוז על כוסות קפה למטרות חשיפת מערומים.

פנומן 72

New member
בסדר. יצאת מזה ../images/Emo8.gif

וחשיפת מערומים זה תפקידו של סימור ישבנים בע"מ. ...

לידיעתך, קוראים לתוכנית האח הגדול

ולידיעתך, המירמור שלך על התוכנית, התכנים המוצגים בה, והקידום שהם מקבלים, נשקפים גם מעבר למסך המחשב. מאחר ואתה זה שתמיד מתלונן על הכל, ולא תורם שום דבר "איכותי" להחליף את ה'פח הגדול', האשמה היא עלייך, ואנחנו לא מחויבים להקשיב לך או לבקשות שלך. אני רוצה שימשיך המצב בתור צופה בתוכנית, וגם בתור גולשת תפוז שמודאגת לכיס הכלכלי שלהם.

yael d a

New member
למה הוא לא תורם שום דבר איכותי?

קראת את הפוסט האחרון שלו על למה העולם לא קיים? אם זו לא איכות אני כנראה לא יודעת מהי איכות

עשית הכללות

אני תמיד מתלונן על הכל? לגבי "לא תורם שום דבר איכותי להחליף את האח הגדול" - האם התכוונת להפקת תוכנית שתתחרה באח הגדול, או ביצירת רשומות בבלוג? מישהו הכריח אותך להקשיב לי? את רוצה שימשיך המצב בתור צופה בתוכנית, אבל אני מעדיף שהמצב ישתנה.

תודה

הקידום של התוכנית "הישרדות" דחק את רשומתי. היא הספיקה להופיע מספר שעות בעמוד הראשי.

פנומן 72

New member
אני מציע שתרוץ לדירקטוריון תפוז אנשים בע"מ

ואז אתה תקבע הכל וכמה זמן יהיה כל דבר. אוקיי ?

wranger

New member
תמהני, איך זה מסתדר עם תיאוריית ההתעלמות שלך?

אני, אגב, לא הספקתי לראות את הקידום. איזו רשומה זו הייתה, החלל/אלוהים?

wranger

New member
או שחרם כזה לא קיים

והעורכים מתרכזים בתוכן ובטקסט יותר מאשר בזהות הכותב. האם האפשרות הזו קיימת?

wranger

New member
לא יודע מה אתה רואה בשטח,

אבל מלבד הדברים שכבר נטחנו פה עד דק (האח הגדול, בסדר, הישרדות, בסדר, חרדי הומו, בסדר), אני רואה כותב שטוען שיש עליו חרם מצד עורכי התוכן, ואז מקודם בגלל שהוא כתב יופי של רשומה (גם לדעתי, אגב, ואמרתי את זה כבר בשרשור ההמלצות דאז) שלא קשורה לאף אחד מהנושאים שציינתי לעיל - ועדיין מתעקש להמשיך ולחשוב שיש עליו חרם.

למעלה