קידום יתר של תוכנית "הפח הגדול"

seymore butts

New member
טוב תשמע בכל זאת "הישרדות"

גם לשרוד בעמוד הראשי כמה שעות זה יותר ממה שאני הצלחתי לעשות עד היום. גם לשרוד כמה שניות.

Bezalel P

New member
כן, בדרך כלל זה מה שקורה

קידום בעמוד הראשי נמשך כמה שעות ולא יותר. מה לעשות שיש תחלופה רגילה של תכנים? במוצ"ש משודר פרק של הישרדות, ובשל העניין שהתוכנית מעוררת (כידוע), תוכן בנושא מקודם בסמוך לשידור הפרק. אגב, אני יכול להרגיע אותך ואת שאר הגולשים התוהים - קידום הרשומה שלך תוכנן ותוזמן כבר ביום חמישי בצהריים, הרבה לפני שהתחיל מסע ההתמרמרות וההאשמות בחרם. אין חרם, לא היה חרם, ואין שום קשר בין הדברים.

חבל שזה קורה

הישרדות זה לא מקורי, משעמם ולעוס. צריך לפתוח מתחם נפרד לריאליטי וטלוויזיה בכלל, שיהיה נפרד משאר הדברים. מי שמעניין אותו ריאליטי ידע לאן להיכנס. למה ריאליטי זול ומשעמם צריך לדחוק לפינה את יצירות הגולשים?

פנומן 72

New member
אני חושב שעניתי על זה כבר כמה פעמים

מספר הקוביות בעמוד הראשי של תפוז לא עולה בקנה אחד עם מספר הבלוגרים וכותבי התכנים בתפוז. יש לך יותר מ-1000 פורומים ו-3000 בלוגרים על 4-5 קוביות. זה מבטיח שיהיו הרבה יותר ממורמרים מאשר מרוצים. זה שהעורך בוחר זבל לרוב, רב מנציח את המירמור, אבל גם אם היה בוחר תכנים ראויים משל היה ירון לונדון, עדיין היו כאלה שטוענים שלהם מגיע קודם. ההסבר מספק ?

זה ידוע

אני הצעתי בהודעה הקודמת שיעשו מתחם נפרד לטלויזיה וריאליטי (אולי גם אתה הצעת את זה בעבר).

פנומן 72

New member
לא הצעתי "מתחמים"

הצעתי שיילכו יותר לכיוון של YNET שהעמוד הראשי מחולק ל-10 קטגוריות ובכל קטגוריה 3-4 כתבות. זה נותן לך 30 מאמרים בעמוד הראשי. מה רע ? הבעיה שכנראה אין בתפוז כח אדם וגם ככה הם לא מאמינים שזה מה שיכניס להם עוד כסף. ומכיוון שכך - כל מה שלא מכניס כסף לא יבוא לידי מימוש.

suki da yo

New member
זה היה מתוכנן מתישהו בעבר

בתקופה של דבורית שרגל היא תכננה את עמוד הבית החדש שיראה ככה, המון קוביות במלא נושאים. זה לא עבד לדבורית בתפוז ולא לעמוד הבית החדש שלה.

Bezalel P

New member
כי בעיניך ראליטי הוא זול ומשעמם

ואחרים רואים בו בידור ועיניין.

לא התייחסת להצעה שלי

הצעתי לעשות מתחם נפרד שיוקדש לטלוויזיה וריאליטי. המצב כיום הוא כזה שריאליטי מקודם מראש, בצורה מאורגנת. זה לא שבעל בלוג כתב איזו רשומה אקראית על התוכנית, והרשומה קודמה. במערכת תפוז הזמינו בעלי בלוגים לכתוב על התוכנית, והם מקודמים בקביעות. לכן אני מציע לפתוח מתחם מיוחד ונפרד שיוקדש לטלוויזיה/ריאליטי/סלבס.

Bezalel P

New member
מתחם נפרד

גם אם היה מתחם נפרד, זה לא אומר שלא היינו מקדמים את התכנים האלה בדף הבית.

בסדר

אני מתכוון יותר לעמוד הבלוגיה. אפשר לעשות מתחם ייעודי לסיקור טלוויזיה/ריאליטי/סלבס, ושיהיה חלק נפרד לבלוגיה ה"מסורתית".

seymore butts

New member
בצלאל,אולי אציע את עצמי לעונה הבאה של הישרדות

ככה סוף סוף אגיע לעמוד הראשי, גם אם זה בדלת ה"אחורית"...

למעלה