שרשור חדש..לכבוד התכנית

Princess Lotta

New member
ומה עם אמא של איילת? לא עלינו, יש לה סרטן

באיברים חיוניים, נראה לי שהיה צריך לתת את השיחה הזו לאיילת, אפילו שלא בקשה.

24שעות1

New member
גם אני חשבתי כך - אבל בל נשכח שהראו חצי דקה

מהשיחה , בעוד השיחה נמשכה כנראה מספר דקות. כך שלדעתי ערכו את זה בכוונה , ליצר באז על אתי. כפי שלא הראו את בן מרכל ללא סוף שענת גומרת את הירקות. ווחסר לו הסלט בבית וכו'. רק השבוע ביקש מקרן להעיר לענת. ובסוף הראו את הקטע שהוא מדבר על אתי שהיא משמיעה בקול שגורמים את הירקות. אתי לא הכוס תה שלי - אבל ליז היא מתוסבכת וכנראה קשה לכולם שם איתה.

Princess Lotta

New member
לא שאני אוהבת את ליז אבל אשכרה...יש לה עסק

עם ציר הרשע. אתי וחבורתה פשוט דוחות חרקים!

איציק911

New member
גם אצלי ליז זוכה בנקודות היא ענקית

היחידה שאמרה את האמת הבנות כמו עכברים שאתי צועקת מפחדות ממנה. הצבעתי רק לדניאל אבל אם ליז היתה בלי חסינות היא היתה מקבלת את הקולות שלי ולא דניאל

goodpink

New member
ליז גרועה גם היא. הבעיה גם בה איך עברה מבכי מ

מהר להכל בסדר והתמסכנות. אם היא לא תנסה בכוח להתקרב לציר הרשע חצי מהמריבות האלה לא היו קורות היא בכוח רוצה להיות איתם כהבנות האיכותיות קיבלו אותה בהזדמנות הראשונה היא הלכה לציר הרשע ולכלכה על הבנות האיכותיות היא אשמה במה שקרה עם לירון פשוט שיקרה מה שקרה עם איתן ודניאל שהיא שיקרה והדרמה שהיא יצרה כדי להינצל מכך לא אמינה בכלל הסיפור שלה הבנות האיכותיות גם לא מסתדרות איתה במובן מסויים הן לא יודעות שהיא ליכלכה עליהן אבל הן לא מסתדרות איתה בגלל מי שהיא לא בגלל ציר הרשע אז אולי היא צריכה לבדוק קצת את עצמה ולא רק להאשים אחרים

לונדרון

New member
הפקה מדהימה והזויה: גילוי נאות בשידור חי

אני לא מעריצה את ליז, ומעריכה אותה על שעמדה באותה סצינה מאיימת מול געשה של אתי ואמרה לה את אשר אמרה. אבלללללללללל, ליז קיבלה חסינות, בין השאר מקובי פרץ, שהחברה שלה מטפלת בתיק הגירושים שלו. האם זה פייר כלפי מתמודדות אחרות או כלפי הקהל, מה זה?

N o a m V

New member
אתי המפיונרית

חושבת שמגיע לה הכל היצורה הזאת, גועל נפש של בחורה !! ממש ריחמתי על ליז

Lichy7

New member
אכן אמרה ברוב טפשותה..

אם לנסות לעשות לה הנחה, נאמר שכיוונה בדבריה לליז בלבד, ופה צדקה בגדול

למעלה