שרשור חדש..לכבוד התכנית

easternstar

New member
הסיפורים של עדי..היא קצת מעופפת

אני לא שוכח איזה סיפור בחרה במשחק האמת והשקר..גם החיזור האגרסיבי אחרי בן הוא לא משהו..היה לה יותר מזל משכל כשבן קלט שליהי "לא בעניין שלו". כל גבר היה רואה שהיא נרתעת ממנו.

billc

New member
בגלל שאם אתי יודעת יומיים מראש

שהיא מועמדת להדחה, היא תפעיל לחץ על יוני

NevaEva

New member
חח ה"מלחמה" על איתן איבדה טעם

הוא יוצא לדייט עם מישהי... אבל מודיע לדניאל לפני, הולך אליה, ומתנשק איתה. מה הקטע? זה כמו לקבל אישור מהחברה... ><

הוציאו את ענבר רע מאד....

לא נותנים לה זמן מסך באף תוכנית ולא מראים כמה היא אינטליגנטית, מענינת, מצחיקה ורגישה. אבל הנה, היא עשתה פשלה (וגם אני לא אהבתי את זה בלשון המעטה) כשאמרה אחרי הלינץ' על ליז שלא תיגש לליז מיד ותיתן לעניינים להרגע וההפקה כמוצאת שלל רב מצאה לנכון להראות את זה בשדור המרכזי. אני חושבת שזו נבזות ומראה בבירור על הכוונה שלהם שתעוף כמה שיותר מהר. כשלא מראים את ה-99% שהוא ממש טוב ומראים איזה אחוז בהתנהגות שלה שהוא בעייתי, זה הופך אותה בעיני הצופים ל-100 אחוז בעייתי. וחבל.

dindan84

New member
מסכימה עם כל מילה.גם לי זה חרה מאוד.ענבר

בחורה מדהימה.חברה אמיתית ישרה WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET ולהפקה שיקולים משלה כנראה

רגע רק רגע

Active member
ואוסיף בקטנה...

ענבר פירגנה לענת על החסינות מכל הלב. היה נחמד לראות את זה.

Klayhamn

New member
נכון

זה הזמן מסך היחיד שנתנו לה... שקוף שמנסים להעיף אותה... ממש מעצבן... עזרת לי להחליט - אצביע רק לענבר, וממליץ לכולכם לעשות אותו דבר.. במקום להעיף את השלישיה פשוט נריץ את ענבר למליון כמובן שכל זה לא משנה כי ההפקה כנראה תעקם את החוקים ותעשה הכל כדי להעיף אותה

dindan84

New member
אני אתכם. ענבר למליון.תקשיבו במטבח עכשיו

שלישית הרוע מרכלות "עליה" הקופה המגעילה מנקה את המטבח מרוב עצבים - "לא רוצה לשבת איתה"

Klayhamn

New member
הן מעולם לא היו דומות יותר -

לאחיות החורגות של סינדרלה....

קטע מוזר עם ההצבעות. לא הצבעת מעולם ועכשיו

רציתי להצביע לענבר דרך וואללה וקיבלתי הודעה שלא נשארו לי יותר (??) הצבעות וכדי לקבל עוד (??) 3 הצבעות עלי להוריד את וואללה לייב. מוזר.

goodpink

New member
ענבר לא קולטת את חבורת הרשע אבל היא ניגשה

לליז בסוף . ענבר לא קולטת את חבורת הרשע רוצה בקרבת להיות חלק בגלל רגישי נחיטות. ענת דיברה ממש יפה בשיחה והסבירה למה לא בסדר מה עשו לליז הצורה שעשו זאת וענבר ניגשה אליה בסוף היו צריכים להראות את זה לפחות

חחח כל פעם שענבר מזכירה את אבא שלה המצלמה

עוברת לאתי במטבח. בפעם הראשונה היא סיפרה על זה שאבא שלה אלכוהוליסט (אני מקווה שזה הזיז משהו בלב הצנוני של הצנון) ועכשיו היא מספרת על חבר של אבא שלה ושוב המצלמה חוזרת למטבח.

Klayhamn

New member
ממש מעצבן

ודווקא נראה שאיתן יחסית יוצר איתה אינטרקציה...

למעלה