שרשור צהרים

snake2000

New member
קרן אמרה משהו לדניאל. לא יודעים מה

דניאל נכנסה המומה לחדר הארונות ונראתה כמו ליז לפני שבכתה. סגרו את המצלמה.

שאפולי

New member
../images/Emo243.gifשרשור צהרים../images/Emo243.gif

מזכירה לכם כמה דברים: 1. הנושא המדובר הוא תוכנית טלויזיה 2. אףף אחד מאיתנו לא יראה שקל מהמיליון 3. אנחנו אנשים בוגרים 4. כולנו בני אדם כולל המתמודדים 5. תלונות עליי כמהנהלת אפשר להפנות ל"הנהלת הפורומים" 6. כל אחד שיסתכל על הדבשת של עצמו. לא יתכן שא נשים יקללו, יביעו ציניות או תוקפנות מילולית כלפי המתמודד אותו הם לא אוהבים וידרשו למחוק הודעות של המחנה המקביל- אנשים, להתבגר. בואו ננהל דיון נטול קללות ונאצות כי באמת- זה לא מכבד אף אחד כאן אני מנהלת יחידה ולא יכולה לקרוא את ככככככככככככככככככככככככל ההודעות בפורום אני לא גננת ועצוב לי שצריך לחזור על הדברים הבסיסיים הללו שום ושוב כשהגיל הממוצע פה הוא 30. איף. צהרים טובים.

24שעות1

New member
למה הפקה מפחדת ומתעלמת מגב וקרן

כולם בחדר הבנות שוכבים זוגות זוגות והמצלמה רק על איתן דניאל או לחילופין אורן ואורטל אפילו את בן וליהי מראים רק לא את קרן וגב הסיבה : ברורה לכולנו כל תמונה של קרן וגב ביחד מפחיתה את סיכוי המיליון של איתן ודניאל

24שעות1

New member
גב אוהב ומקנא לקרן

בבוקר הכין לה קפה יצאו לספסל לשתות ביחד קרן לבשה שמלה לבנה קצרה - גב ביקש מימנה להחליף למכנסיים . כנראה אמרה לו משהו בנדון שלא אהב גב חזר ללופט כעבור כמה דקות ראינו אותו מחפש אותה באמבטיה בחדר הבנות ובחצר כשלא מצא שלח לה הודעה ,וביקש מליהי לקרוא לה. כשקרן יצאה אליו חזרה שמענו אותה אומרת ללו ככה זה טוב ומראה על המכנסיים. מי אמר פה גב -לא אוהב את קרן

adiyon2

New member
נראה לי שהביאו לבנות סטיליסטית שתלביש אותן

לגמר.

אני מודה

שגם אני לעיתים נדירות חוטאת. הבעיה היא שמפורום איכותי, הוא הפך להיות קצת מזבלה, אבל זה בגלל שהגמר מתקרב. צצו ניקים חדשים, מנהלים קמפיינים.. הכל באגרסיביות. תעשי מה שאת יכולה וזהו, ואנשים צריכים להבין שגם לך יש אילוצים. (לא רק לאיתן)

למעלה