שרשור צהרים

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gifככה זה שהגמר מתקרב אבל

זה עדיין לא ברמה של פורום האח ......אפילו לא באמצע עונה

קשקשה9

New member
כן הדור היו מתים לכמות צופים כמו באח

מה שכן לפחות הפורום של הדור יותר נעים למשתמש

רינתי77

Active member
ליב, אני בכל זאת הייתי רוצה להעתיק את ההודעה

שלי בדבר התחרות לשרשור הזה. מי יודע..אולי ימצאו האמיצים!

שאפולי

New member
רוצי על זה../images/Emo23.gif

אני לא יכולה מבלי להדביק לכאן את כל השרשור

Deacon Frost

New member
נראה לי שדניאל בדיכאון רציני

עקב השיחה עם קרן אמש. היא מכורבלת עם איתן ובן העיר לה בצחוק שהיא נראית כמו "פאפי חמדמד שהראש שלו מבצבץ החוצה" ואיתן אמר לו שזה לא יפה להעיר למי שחולה אבל לדעתי הוא מסתיר ממנו (או למעשה לא רוצה לומר משהו בנושא בחדר הבנות כשקרן שם) את הסיבה האמיתית להתנהגות שלה.

andy181

New member
לא היא באמת חולה.אתמול היא אמרה לאורטל שהיא

חושבת שיש דלקת גרון...

Deacon Frost

New member
השערות בלבד

מכיוון שלא הראו את השיחות של דניאל עם קרן ואיתן, אבל הראו את קרן אומרת לגב שדניאל מרוכזת בעצמה ועוד כל מיני משפטים שלא מעידים על תוכן השיחה. אה, וכשדניאל יצאה לעשן היא שאלה את ליהי אם לפי דעתה היא הייתה פוגעת בתשובות לשאלות של הבנות וליהי התייחסה לזה שדניאל אמרה כשרק שהיא תצא מהוילה היא תדע אם היא תהיה חברה של קרן כמשהו מעליב אז כנראה קרן דיברה איתה על מה שדניאל ואיתן ענו לשאלות של הבנות.

לא מבינה אגב, מה מעליב בזה..

אי אפשר לסמוך על אחד שם, כמו שבהישרדות אתה תמיד מצפה שהחבר הכי טוב יתקע לך סכין בגב. כי הרבה דברים הם לא רואים ולא יודעים. לגיטימי לחכות לבחוץ ולראות מה היה.

Deacon Frost

New member
את חושבת שבאמת מעניין את קרן

אם דניאל תהיה חברה שלה אחרי התכנית? כי לפי דעתי ממש לא. אני מנחש שמאחורי ההתנהגות שלה מסתתרת קנאה בפירגון של המודחות כלפי דניאל והזוגיות שלה עם איתן כשמנגד היא לא זכתה כמעט לפידבקים מצידן והשאלות שהן שאלו אותה ואת גב לגבי הזוגיות שלהם נשמעו כאילו הן מביעות פיקפוק בזוגיות הזאת.

למעלה