שרשור צהרים

andy181

New member
אני גם חושבת שקרן יודעת שדניאל גם ככה

לא תהיה חברה שלה בחוץ אחרי שהיא תשמע את כל האמת, אז אין לי מושג איך היא יכולה לשחק אותה נעלבת..

קרן פשוט לא מבינה את פירוש המילה כנות

דניאל דיברה בכנות ואמרה שהיחסים שלה עם קרן מאוד מורכבים בגלל המשולש עם איתן ושרק לאחרונה דברים התחילו לשקוע אצלה בקשר למה שקרה ולכן, רק כשתצא מהוילה היא תדע אם היא תוכל להיות חברה שלא או לא. קרן הצליחה לגרום לדניאל לנקיפות מצפון בגלל אותה אמירה, בלי שום הצדקה. וליהי צידדה בקרן כמובן.

adiyon2

New member
והקטע הכי גדול זה שקרו נעלבה

היא היתה צריכה לשבת ולשתוק כי כשדניאל תדע מה קרן אמרה היא לא תרצה לדבר איתה. אבל מה, יש סיכוי שהיא לא תדע כי הפרקים ערוכים כך שקרן יוצאת נקייה מהכל.

adiyon2

New member
בבללוג אבא שלה כותב באחד הפוסטים שהיא

רכשה חברה לחיים (קרן), אז אולי הם מאמינים בהתנצלות של קרן. סה"כ אחרי הפרקים שבהם היא יוצאת רע, לא הראו את פרצופה האמיתי. האמת, החיים שלהם אח"כ לא כל כך מעניינים.

כן אבל המשפחה שלה בטוח רואה הכל

לא רק ערוץ 10. מה שהוא כתב היה לפני איזה שבועיים שלוש.. גם מאז השתנו דברים.

andy181

New member
בדיוק אתמול צפיתי בפרקים10-11, פרקים שלא יצא

לי לראות עד כה.. ואין לך מה לדאוג, קרן ואתי מככבות ורואים את כל הטוב לב שלהם :) ד

yly463

New member
דניאל חולה -מאתמול כואב לה הגרון מאד-קרן אינה

קרן נפגעה מהתגובה של דניאל על השאלה - "האם את וקרן תהיו חברות בחוץ" דניאל ענתה מאחר ואבד לי פה האמון כאשר אצא ואראה אני אחליטץ לדעתי תשובה נבונה ביותר ולא פוגעת אך קרן נפגעה עד נורא - נרקיסיסטית

בוףברכה

New member
דיכאון??..לא נראה לי אבל...מה שבטוח...

שהאף..שלה..סתום...,..גם ככה..היא מדברת מעצבן...ועכשיו...גם חסומת נחיריים..

andy181

New member
גם ככה זה סתם שטויות, זה לא מה שישנה

דעה של מישהו לגבי מועמדת מסוימת.

Rach31

New member
לא בזכות מיניות? אז בזכות מה?

היא השתכרה וזרקה את עצמה על אורבך הצנון אולי לא 24\7 אבל לפחות 22\7 והעמידה לו עובדה שהיא שלו בעודה מצהירה כי התאהבה בו אחרי שלושה ימים, רוקעת ובוכה כמו ילדה קטנה לכל אורך התוכנית

למעלה