שרשור צהרים

גייל 7

New member
נועה - באאאאאאאאארור ......

אי דיוקים בעובדות ?????
אין ספק שהיושר העיתונאי והיושר בכלל היו בראש מעייניהם .... (ואולי אולי אולי גם חשש קל שיעלו עליהם ויבדקו את תקינות ההצבעות וכיוצא באלה ...
)

שאפולי

New member
OMG../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

WTF מבלי להתייחס לתוכן הכתבה בכלל "וואלה בוחר קרן???????" וואו. איזה מפגרים יצאנו.

גייל 7

New member
שאפולי - וואלה בוחר קרן

והם יוצאים מפגרים ! אני מסתפקת בזה שהכרתי שני אנשים צעירים מקסימים שצפיתי בהתפתחות שלהם כל אחד לחוד וכזוג - דגם לדוגמא. מי שבוחר לא להתפעל מזה ומתפעל ומהלל אשה כעורה בעלת מזג רע והתנהלות בעייתית שמזייפת מערכת יחסים עם בחור פרובלמטי מאוד שלא מכבד אותה ולא את עצמו - זה לא בעייה שלי ...

לאלא

אנחנו יצאנו מפגרים, שבכלל צפינו כשראינו את הכתובת על הקיר. המסמסים יצאו מפגרים כי טוב זה ברור למה.

גייל 7

New member
סוזי ../images/Emo140.gif

צופה - כן, מסמסת - חס וכרפס ... אני לא מאמינה בתוצאות אמת
כל עוד לא מאפשרים לעקוב אחר התוצאות בשקיפות מוחלטת, אני לא קונה שום פויילה שטיק ... באח גדול 1,2 - סימסתי במרץ, ולמרות שהייתי מאוד מרוצה מהזוכים - הבנתי שהכל נובע משיקולים של ההפקה. באח 3 ההדחות לדעתי היו מפוברקות וזה היה כל כך בוטה שהפסקתי לשתף פעולה. אין לי את מי להאשים, רק את עצמי ... אני מכורה לתוכניות ריאליטי !!! אבל לא מוכנה לפרנס אותם
שבת שלום ידידתי

noaxxx

New member
הבנתי, תודה.

שיקדמו את מי שהם רוצים, גם ככה הכל מבוסס על חצאי אמיתות ועיוותים, כמו הפרקים... אין הבדל. להיפך, אם אפשר לציין משהו חיובי על ההפקה הבזיונית הזו זה שהם עקביים, לפחות בכל מה שקשור לקרן!

efrat800010

New member
חחחחחח איזה מנותקת מהמציאות הכתבת הזאת

מה הקשר בין מה שראינו 3 חוד' לבין מה שהיא כתבה??? כמה שטויות ועיוותים בכתבה אחת היחידה שהשתמשה בגוף שלה והשפילה את עצמה פעמיים!!!היא קרן כמה דברים הזויים יש בכל מה שקשור לתוכנית הזאת-שברו שיא

ela501

New member
קצת על גב...

בתור ילד הוא גדל תמיד במחשבה שהוא הכי לא יפה, הכי לא חכם,פחות טוב מכולם, הרגיש מאויים מהסביבה. גב מספר שלאחר שנולד אחיו (מאבא אחר) כמה שהוא שמח, הוא גם הרגיש שעכשיו האח לקח לו את המקום במשפחה ושבעיקר, לאמא ולאבא החדש יש משהו משותף שהוא לא שייך אליו. ואז התחילו הבעיות בבית הספר ומשם זה רק הלך והדרדר, ולכן העבירו אותו לחיות עם אביו במושב. כאשר בסופ"ש היה חוזר הביתה לתלאביב. בתקופה הזו התחיל לחפש את הסמים, עלה לאט לאט מגראס לקשים. בגיל 16 אביו עזב לרוסיה עם משפחתו, שנה אחרי אימו עזבה לארה"ב עם משפחה, וגב נשאר לבד בארץ. בגיל 18 אמו באה לביקור בארץ, ראתה את המצב שלו והתעקשה שיחזור איתה לארה,ב.. בדרך הוא עצר באמסטרדם, התמסטל שוב אבל בארה"ב הוא נגמל. ואז רצה לחזור לארץ ולהתגייס. התגייס לקרבי, הוכר בארץ כחייל בודד, שוב פעם הוא היה לבד בארץ. נפצע במהלך השירות שלו וטופל בין היתר גם במורפיום.. מה שהיה דרך קצרה חזרה לסמים. כשגילו את זה בצבא,אחרי שנתיים.. הוא שוחרר. בהמשך הוא מספר על תהליך הגמילה שהוא עבר באיזה מרכז בירושלים, על הקושי, שעם הזמן הוא התחיל להכיר את עצמו, לאהוב את עצמו, והיום הוא לא מוכן להיות מישהו אחר.

ela501

New member
הייתי מופתעת שהוא עשה צבא ואפילו קרבי ששם נפצ

נפצע

noaxxx

New member
מישהו אחר ממה? מיהו גב?

לא הצלחתי להבין, לא בהישרדות, ולא בדור הבא
אני רק רואה איך הוא מתנהג, וזה לא נראה חיובי במיוחד.

קשקשה9

New member
אלה יקרה

אם רצית לעורר אמפטיה לגב(וגם אם לא) מבחינתי כשלת לא מעניין אותי העבר של גב או כל אחד אחר בתכנית מעניין אותי העכשיו ואיך הוא היום כאדם וכאדם ,הרחבתי בעבר מה הוא בעיני -רמז ...ממש לא חיובי אם בכל זאת את רוצה שאתייחס לעברו אז אעשה זאת רק באספקט אחד: כמי שהיה בתחתית ועשה מאמצים לטפס חזרה ולהיות ביןהחיים הייתי מצפה ממנו להיות הרבה יותר-רחום אמפטי מכבד מבין רגיש לסביבה לא אגוצנטרי .....ואם תרצי עוד ידי נטויה האיש הזה התנהג בחוסר אנושיות מהרגע שנכנס לוילה ועד שקיבל שתי סטירות מצלצלות אחת מאמא של קרן והשניה מחברה שלה-אז ורק אז הוא התחיל לשנות את יחסו לדיירים למה? אסטרטגיה,תועלת אישית,הצטיירות בעיני הצופים,ועוד סורי עם כל הרצון הטוב והיה רצון......מעט מדי מאוחר מדי ולא אמין בעליל !!!

קשקשה9

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifחשוב לי לציין

שאין בדברים הנל שום כוונה אישית אלייך/נגדך את את שלך עשית כשהבאת את הדברים שבת שלום

רינתי77

Active member
מסכימה לגמריה וחייבת להוסיף שהתנהגותו

בוילה למין ההתחלה הייתה והינה בניגוד גמור לתכנית ההחלמה אותה הוא מקדם כמדריך גמילה, כאשר כנות היא אחת מאבני היסוד שלה. גב נהג בדיוק להיפך, ניסה בכל כוחו להסתיר את מה שהוא באמת חושב מאחורי אירוניה אינסופית. התנהגותו כלפי קרן הייתה מתחת לכל ביקורת, מוזר ביותר שאדם שעבר השפלות בעצמו( לפי דבריו..) ינהג כאחרון השוביניסטים.

באמת תהיתי באיזה גיל הוא היה מכור...

שמעתי אותו מדבר קצת על הצבא, ידעתי שהוא נקי כבר 7 שנים וגילו 28..לא ממש הייתי בטוחה מתי הוא הספיק להיות מכור כבד... בכל מקרה, סיפור לא פשוט עם ההורים שאין ספק השפיע על עיצוב אישיותו המורכבת והסמים כמובן...אגב, אותו מרכז גמילה בירושלים שהוא טופל בו ,כיום הוא עובד שם.

למעלה