שרשור צהרים

שאפולי

New member
לי זה לא מוזר

בעניי היא קרן אור בחשכה. בעניי הרבה אחרים היא ברירת מחדל מכל הגיפה שם. בכל אופן- נותר רק לחכות ולראות. אני הצבעתי את כל ה3 לאורטל

sivan513

New member
קרן התחילה להוביל

מאז שהפכו את התוכנית עליה, והיא זכתה ל90% זמן מסך מהתוכנית היא מככבת בתוכנית יותר מאיתן וגב ביחד איזה אבסורד שהפכו אותה מהבחורה הכי שנואה שם להכי אהודה, בשבועות גם אני לא חושבת שכל התיאוריות קונספירציה נכונות, מלבד אחת- שההפקה מכוונת לזכייה של זוג מאשר לרווקה בודדה, כי על זה מבוססת כל התוכנית העגומה הזאת

שאפולי

New member
לא נכון,

גם כשהיא היתה מרכז התוכנית אורטן תמיד היתה חזקה ממנה לעיתים גם דניאל. עכשיו לא רק שהיא ראשונה היא ראשונה בפער של איזה 15000 קולות ממה שראיתי אתמול

sivan513

New member
בגלל זה כתבתי "התחילה"

ברור שגב מוסיף לה הרבה יותר קולות, כמו שאיתן מוסיף לדניאל אני חושבת שאם הקרב היה רק בין הבנות אורטל הייתה לוקחת אגב זה מה שהיה צריך להיות מההתחלה, מצביעים לרווקה הכי אהובה ואז איתן בוחר באחת שלו או משו כזה...לא?

efrat800010

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמהרגע ששכבה עם איתן בהפקה החליטו

שייתנו לה את הפרס ויהי מה! משימת הכלבים הכניסו את גב בשבילה מלא מלא מלא מלא זמן שידור עריכה מגמתית נסיעה ליוון ומה לא??? בושה

efrat800010

New member
בטח עלוב אני מקווה שלא! מקווה שהצדק ינצח

והבחורה הכי אהובה בחוץ שמעולם לא הועמדה להדחה תנצח- אורטל סולימן!!

ראיתם שההפקה פרסמה בוואלה כתבה מפרגנת לקרן?

ועוד יומיים לפני הגמר!! הם הורידו אותה עכשיו כדי שזה לא יראה משחק מכור לחלוטין

noaxxx

New member
טוב, אז קראתי עכשיו את הכתבה בוואלה...

הדור הבא 24/7: אז למי מגיע? http://zone.walla.co.il/?w=/2726/1862890 אני לא יודעת מיזו קארין בנטל שכתבה .. אבל כנראה שיש לה בעיית ראיה קלה..
על דניאל: "למה כן? כי היא התיישבה במשבצת "כל פואנטת התוכנית". משמע, היא הצליחה לגרום לרווק הראשון המרכזי, איתן אורבך, לצאת מקונכיית האפתיה שלו ו"להתאהב". אני לא קונה את כל מערכת היחסים בניהם, אבל אם מסתכלים על התמונה הגדולה – הם זוג ריאליטי טיפוסי שנחמד לראות על המסך."
מוזר ביותר!!! "למה לא? כי מהיום הראשון של התכנית היא השתמשה במיניות שלה בשביל לסלול את דרכה במשחק. וזה, חברים, מביך לא רק בשבילה, אלא גם לבחורות בכללי." וכאן אני בטוחה שהיא התבלבלה עם קרן
על ליהי: "למה כן? אם לומר את האמת הכואבת, אני לא רואה סיבה טובה מספיק שליהי תזכה בגמר. אם תשאלו אותי, הסיבה היחידה שהיא נגררה עד לשלב הזה בתחרות זה בזכות בן, בן זוגה לתוכנית. לא ברור אם מערכת היחסים ביניהם אמיתית, מאולצת מחוסר ברירה, או מתוך הרצון האלמותי להקים שבט של אנשים בעל לסתות ענק." אני דווקא מסכימה, אבל זו לא חכמה, למעט אחוזים בודדים, רוב הצופים של התכנית חושבים את זה על ליהי. ואני חייבת לציין שגם במוחי חלף הרעיון שהמפגש בינה לבין בן הוא לא מקרי אלא דרכו של הטבע לשמר את זן אנשי הלסתות הענקיות מהכחדה... "למה לא? עיינו ערך "למה כן". "
על אורטל: "למה כן? אני חושבת שלאורך כל התוכנית אורטל הצטיירה בצורה לא-משהו, שלא לגמרי באשמתה. בנות הבית הסתירו אותה והוציאו ממנה צדדים לא חביבים במיוחד, ואיכשהו עדיין נשאר ממנה מספיק זמן מסך עד לשלב הזה. עצם זה שהיא בחרה להצטוות לבחור הכי חמוד בווילה, מוסיף לה הרבה נקודות זכות."
מישהו הסתיר את אורטל, (חוץ מההפקה כמובן) והצלחתי לפספס את זה בכל השעות ששרפתי על השידור הישיר?
לגבי אורן, גם כן כבר לא כ"כ בטוח שהוא הכי חמוד... או חכם, לצורך העניין.
"למה לא? בגלל המשחקים הנקביים שלה שרק עושים רע לתדמית שלה בתור... נקבה. "
שום התייחסות לתוכן... ממש מטופש
על קרן: "למה כן? שמרתי את הטוב (WTF) לסוף. בתחילת התוכנית לא יכולתי לסבול את הפרצוף של קרן, בעיקר בגלל העובדה שהיא הייתה צלע חשובה ומשמעותית במשולש הסכסוכים והריכולים האינסופי שלה, של ליהי, ושל אתי. אך ככל שהתכנית התקדמה התגלתה קרן אחרת, נחמדה ואף נסבלת. היא עשתה שינוי מהפכני במהלך התכנית, ורק על זה מגיע לה לזכות. ואולי גם בגלל שהיא וגב הם הזוג היחיד עם סיכוי להישרדות (קלטתם את הבדיחה המתוחכמת?)." אז ככה.. השינוי המהפכני (תרשו לי לגחך..חחחחח) זו בסה"כ אסטרטגיה אחת שהוחלפה באחרת. ממליצה לכותבת לגשת לבדיקת ראיה/שמיעה.. או יותר נכון יהיה אבחון בהבנת הנראה/נשמע... והם הזוג עם הסיכוי להשרדות ???
הם בכלל לא זוג, איך הם יכולים לשרוד?
ואת זה כותבת מישהי שחושבת שהזוגיות של איתן ודניאל, היא לא אמיתית.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "למה לא? כי צריך להיות ריאליים, כרגע נראה שרוב האחוזים נוטים לכיוון הזוג המלכותי, איתן ודניאל. אבל בריאליטי כמו בריאליטי, אי אפשר לדעת עד אחרון האסמסים." כנראה שגם כאן אני אמליץ לכותבת לגשת לאותה בדיקה שכתבתי עליה בפיסקה הקודמת. אהה, ולגבי הבדיחה המתוחכמת... כנראה שהכותבת לא מתוחכמת במיוחד, אם היא הרגישה צורך להעיד על עצמה... לא?

sivan513

New member
גם אני לא מבינה את זה...

אפילו שהפרקים כולם על קרן וגב, ונראה שאין אנשים אחרים שחיים בבית עדיין בפרקים הקשר שלהם נראה מעוות גב מתהפך במיטה ומתחמק מנשיקה של קרן, קרן נואשת מיחס אוהב לעוד רווק שעל ראשו מוטל מיליון אפילו שהם התחילו להראות חיבה אחד לשני, זה נראה כ"כ מאולץ ולא אמיתי אוח, איך אנשים קונים את הסיפור הזה? הם כמו בן וליהי!

noaxxx

New member
אין לי שמץ, כנראה שהערכים של האנשים האלו..

דומים לאלו של מושא הערצתם.
אחרת אין כל הסבר הגיוני אחר לעניין הזה.. הכי מצחיק שאחרי שקרן אמרה לו שהיא אוהבת אותו, הוא נתן לה נשיקה קטנטונת על המצח, אמר לה שהוא קרוע מעייפות וברח לישון, לא לפני שעישן עוד סיגריה במתחם הבנים.. רחוק מהעין.... עלק זוגיות... בחלום הלילה...

noaxxx

New member
לגמרי, ובהפנייה לכתבה, מופיעה התמונה של קרן

או של קרן וגב יחד... זה מתחלף לפעמים

גייל 7

New member
שאפולי,

אם הבנתי נכון - זו עוד כתבה לייט ... היתה קיצונית ובוטה ממנה שנכתבו בה כמאה תגובות נזעמות והיא הורדה ...

שאפולי

New member
שמעי זאת חוצפה.

עיתונאות צריכה להיות אובייקטיבית קל וחומר בדבר כזה

רינתי77

Active member
בטח שאנשים קונים את זה! רוב הצופים רואים רק

את התכנית בערוץ 10, הם לא טמבלים( כמו מישהי שאני מכירה...) כדי לשלם עבור הערוץ ביס או בהוט. ומה שמראים בתכניות בערוץ 10 זה בעיקר את קרן, ועוד קצת קרן ואם נשאר מקום, אז מראים את...קרן! נו..אז מה הפלא שקרן וגב יזכו אם יש להם זוגיות מתוקשרת כל כך וקרן היא הסינדרלה של הריאליטי הזה?

noaxxx

New member
ברור לי, וכבר אמרתי אתמול ש...

אם הזכיה של ה'זוג'
הזה היתה מבוססת על הצגת האמת על כל צדדיה, של כל המשתתפים, זה סיפור אחד. אבל ברגע שהזכיה מבוססת על שקרים ועיוותים, אז שיבושם לכל מי שלקח חלק בתרמית הזו. אני לא הוצאתי, ולא מתכוונת להוציא אפילו שקל אחד על מערכת הצבעות נטולת פיקוח, ובהקשר הזה, שוב, אני חייבת לציין לרעה את הרשות השניה. שלמרות שהם גוף ציבורי, הם טמנו את ראשם בחול לכל אורך התכנית הזו ואפילו לא טרחו להתייחס לטענות על זיופים בהצבעות (כמו באתר וואלה, לדוגמה) ואף אחד לא כפה על ההפקה להודיע מי מפקח על ההצבעות כמו באח. הכל פרוץ מכל כיוון שלא מסתכלים על זה.

רק לציין שזו לא הכתבה המדוברת

היום בבוקר הייתה כתבה שמתמקדת רק בקרן ולמה מגיע רק לה לזכות. הכתבה הוסרה לאחר כמה שעות.

גייל 7

New member
זו הכתבה שהורדה ...

ביום ראשון ישודר גמר "הדור הבא 24/7" והגיע הזמן לעשות את הבחירה. וואלה! סלבס לוקחת את הצד של קרן, בשם כל הנשים שלא החזירו להם טלפון בבוקר שאחרי תגיות: קרן שחם,גב פשטי,איתן אורבך,הדור הבא 24/7 קרן שחם היא לא בחורה מכוערת. להיפך, היא אפילו זכתה בתואר "נערת ישראל", מה שאומר שהיא יפה עם תעודות. היא גם ממש לא טיפשה, ובניגוד למתמודדי ריאליטי כה רבים – אפילו יש לה טיפת מודעות עצמית. ולמרות כל נתוני הפתיחה, קרן היא הבחורה שאכלה הכי הרבה קש מגברים בשלושת החודשים האחרונים על המסך שלכם. בגלל זה, גם אם מערכת היחסים שנרקמה עם גב לא תחזיק מעמד – מגיע לה לפחות להתנחם עם כמה ג'ובות. הסיטואציה הבעייתית המובנית בוילה – יחס מעוות בין מספר הגברים לנשים – חושפת את האמת המטרידה: נשים מוכנות לוותר על סטנדרטים, לכרכר סביב גברים מהוססים, ילדותיים ומעצבנים רק כדי להרגיש בעלות ערך. הגברים לעומתם, לא מוכנים לזוז מילימטר מרשימת המכולת המופרכת של האישה המושלמת בדמיונם. יכול להיות לך את הגוף של אנג'לינה ג'ולי והשכל של פרופסור עדה יונת, אבל אם חלילה לא תהיי בקיאה ברפרטואר הקולנוע הדני – יש מצב שתקבלי כתף קרה מגב פשטי. הרגע שבו קרן חשפה את הפגיעות שלה והפכה מעוד גרופית של איתן לדמות נוגעת ללב, הייתה אחרי דייט יום ההולדת. אחרי שזכתה במשימה, קיבלה סופשבוע מפנק עם מיסטר אורבך, שלצורך העניין היה יכול להיות מסעיר בדיוק באותה מידה כמו דייט עם שואב אבק. קרן, שהרגישה בודדה, הרשתה לדייט לגלוש אל מחוזות יותר אינטימיים, אבל ביום שלמחרת, בזמן שסיפרה לליהי על הלילה שהיה בעיניים נוצצות ועם הסיגריה שאחרי ביד, הוא כבר נעץ עיני עגל בדניאל, הביא לה תה למיטה וסעד אותה אחרי ששברה את הציפורן במסיבה. קרן? תזכירו לו מי זאת? ואז נכנס גב. פליט ריאליטי פלרטטן עם עיניים קסומות, שמשבש את מהלך העניינים בוילה: ליהי מיד מאבדת את הצפון וקרן שוב מוצאת את עצמה בסאגת רדיפה אחרי גבר שלא ממש שם עליה, שכשהיא מסמסת לו "רוצה לדבר?" הוא עונה לה: "זה דחוף?". בניגוד לליהיא גרינר, שההורמונים המשתוללים שלה בבית "האח הגדול" גרמו לה להסתער על עתי כמו על נתח בשר בלי לראות אף אחד ושום דבר בעיניים, לקרן אין רק ליבידו בריא, אלא גם מודעות עצמית. היא יודעת שחלק מהמהלכים שלה מיותרים, אבל עושה אותם בכל זאת, היא יודעת שמגיע לה יותר, וכשהחברה מהבית נותנת לגב שטיפה – היא בעצם מסכימה בלב עם כל מילה. בדיעבד, דווקא אותה שיחת ניעור היא זאת שגרמה לגב להפנים, לקבל ולהשתנות. ואם קרן תזכה איתו במיליון זה יהיה הניצחון הקטן של כל בחורה שלא התקשרו אליה בבוקר שאחרי, שיצאה לדייט מושלם עם מישהו שהחליט להיעלם אחר כך, או קיבלה סמס "ערה?" ונשבר לה הלב. קרן יכולה להיות הבחורה שזכתה בהכל - – אם רק תתנו לה אהבה.

noaxxx

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לגייל ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifלוואלה

כמה אי דיוקים בעובדות
... אין דברים כאלה. את חושבת שהיושר העיתונאי
הוא שגרם להם להוריד את הכתבה?

למעלה