טוב, אז קראתי עכשיו את הכתבה בוואלה...
הדור הבא 24/7: אז למי מגיע?
http://zone.walla.co.il/?w=/2726/1862890 אני לא יודעת מיזו קארין בנטל שכתבה .. אבל כנראה שיש לה בעיית ראיה קלה..
על דניאל: "למה כן? כי היא התיישבה במשבצת "כל פואנטת התוכנית". משמע, היא הצליחה לגרום לרווק הראשון המרכזי, איתן אורבך, לצאת מקונכיית האפתיה שלו ו"להתאהב".
אני לא קונה את כל מערכת היחסים בניהם, אבל אם מסתכלים על התמונה הגדולה – הם זוג ריאליטי טיפוסי שנחמד לראות על המסך."
מוזר ביותר!!! "למה לא? כי
מהיום הראשון של התכנית היא השתמשה במיניות שלה בשביל לסלול את דרכה במשחק. וזה, חברים, מביך לא רק בשבילה, אלא גם לבחורות בכללי." וכאן אני בטוחה שהיא התבלבלה עם קרן
על ליהי: "למה כן? אם לומר את האמת הכואבת, אני לא רואה סיבה טובה מספיק שליהי תזכה בגמר. אם תשאלו אותי, הסיבה היחידה שהיא נגררה עד לשלב הזה בתחרות זה בזכות בן, בן זוגה לתוכנית. לא ברור אם מערכת היחסים ביניהם אמיתית, מאולצת מחוסר ברירה, או מתוך הרצון האלמותי להקים שבט של אנשים בעל לסתות ענק." אני דווקא מסכימה, אבל זו לא חכמה, למעט אחוזים בודדים, רוב הצופים של התכנית חושבים את זה על ליהי. ואני חייבת לציין שגם במוחי חלף הרעיון שהמפגש בינה לבין בן הוא לא מקרי אלא דרכו של הטבע לשמר את זן אנשי הלסתות הענקיות מהכחדה... "למה לא? עיינו ערך "למה כן". "
על אורטל: "למה כן? אני חושבת שלאורך כל התוכנית אורטל הצטיירה בצורה לא-משהו, שלא לגמרי באשמתה.
בנות הבית הסתירו אותה והוציאו ממנה צדדים לא חביבים במיוחד, ואיכשהו עדיין נשאר ממנה מספיק זמן מסך עד לשלב הזה. עצם זה שהיא בחרה להצטוות לבחור הכי חמוד בווילה, מוסיף לה הרבה נקודות זכות."
מישהו הסתיר את אורטל, (חוץ מההפקה כמובן) והצלחתי לפספס את זה בכל השעות ששרפתי על השידור הישיר?
לגבי אורן, גם כן כבר לא כ"כ בטוח שהוא הכי חמוד... או חכם, לצורך העניין.
"למה לא? בגלל המשחקים הנקביים שלה שרק עושים רע לתדמית שלה בתור... נקבה. "
שום התייחסות לתוכן... ממש מטופש
על קרן: "למה כן? שמרתי את
הטוב (WTF) לסוף. בתחילת התוכנית לא יכולתי לסבול את הפרצוף של קרן, בעיקר בגלל העובדה שהיא הייתה צלע חשובה ומשמעותית במשולש הסכסוכים והריכולים האינסופי שלה, של ליהי, ושל אתי. אך ככל שהתכנית התקדמה התגלתה קרן אחרת, נחמדה ואף נסבלת.
היא עשתה שינוי מהפכני במהלך התכנית, ורק על זה מגיע לה לזכות. ואולי גם בגלל ש
היא וגב הם הזוג היחיד עם סיכוי להישרדות (קלטתם את הבדיחה המתוחכמת?)." אז ככה.. השינוי המהפכני (תרשו לי לגחך..חחחחח) זו בסה"כ אסטרטגיה אחת שהוחלפה באחרת. ממליצה לכותבת לגשת לבדיקת ראיה/שמיעה.. או יותר נכון יהיה אבחון בהבנת הנראה/נשמע... והם הזוג עם הסיכוי להשרדות ???
הם בכלל לא זוג, איך הם יכולים לשרוד?
ואת זה כותבת מישהי שחושבת שהזוגיות של איתן ודניאל, היא לא אמיתית.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "למה לא? כי צריך להיות ריאליים,
כרגע נראה שרוב האחוזים נוטים לכיוון הזוג המלכותי, איתן ודניאל. אבל בריאליטי כמו בריאליטי, אי אפשר לדעת עד אחרון האסמסים." כנראה שגם כאן אני אמליץ לכותבת לגשת לאותה בדיקה שכתבתי עליה בפיסקה הקודמת. אהה, ולגבי הבדיחה המתוחכמת... כנראה שהכותבת לא מתוחכמת במיוחד, אם היא הרגישה צורך להעיד על עצמה... לא?