Give 'Em Hell, Weekend

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifThe Angel Of Hell. ../images/Emo23.gif

זוכרים? זה היה הכינוי שלי פעם. איך אהבתי אותו.
שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? -כל- השירים של מיאבי. -כל- השירים של סופר ג'וניור. הפסקול של סוויני טוד. הפסקול של פאנטום האופרה. אמ. דברים רנדומאלים אחרים. אמן/אלבום השבוע? מיאבי מיאבי מיאבי. 3> וסופר ג'וניור~ סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- פאנטום האופרה
ראיתי אותו עכשיו אחרי משהו כמו שנתיים שלא ראיתי אותו, ופאקינג בכיתי בחצי מהסרט. ספר-
תוכנית- אמ, אחים ואחיות, האוס... אנימניאקס... ואמ לאדעת אם זה נחשב תוכנית, אבל סופר ג'וניור T באיידול וורלד. וידאו- אמ לאדעת. אולי הקליפ ההוא של הטראקס עם היצ'ול. אני באמת צריכה להתחיל להשיג שירים שלהם, יש להם מוזיקה נחמדה. [והיצ'ול הוא הגירלפרינד של הסולן שלהם, אז גו פיג.] דבר טוב/רע שקרה השבוע?
הכל? אמ לאדעת.
אנשים? חלקם. לא יודעת. ציטוטי השבוע? Go now, don't let them find you. And swear to me that you will never tell, everything you know about the Angel of Hell. סורי לא זוכרת ציטוטים, אבל זה הציטוט היחיד שאני מצליחה לחשוב עליו כי הרגע ראיתי את הסרט... תכנונים לשבוע הבא? אמ מפגש פורום ה"פ... לימודים... דברים... לאדעת. תמונת השבוע? אוף הוא כלכך מושלם. גם השחקן וגם הדמות.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif אז תחזרי אליו? ../images/Emo3.gif

לגבי מה שכתבת בפייסבוק, האמת שאני גם מרגישה כמוך וזה משו שבתהליכים (די ארוכים) להשתפר, ואם את רוצה לדבר אני במסן

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלאלא, אני לא חוזרת.

אני נשארת עכשיו עם סופראוקאצ'אן, זה הכינוי הרשמי שלי בכ~ל האתרים שאני נמצאת בהם+במסן~ אני לא יכולה להחליף עכשיוXD חוצמזה שהכינוי המנצנץ הזה גורם לי לשמור על השפיות שלי... אם יהיה לי כינוי מדכא [חלקית] גם אני אהיה מדוכאתXD כן יש לי מנטליות של ילדה בת 5. הורייז~ ואין לי מושג איך אפשר לשפר את מה שאני חושבת על עצמי. כבר הייתי אצל שני פסיכולוגים, זה לא משהו שמשתפר. אבל שמחה שלך זה משתפר~ ^^

Rose131

New member
מממ

שיר השבוע של MCR? this is the best day ever שיר השבוע בכללי? אהה.. אנערף. אמן/אלבום השבוע? אליוט. סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? אסף ענברי- "הביתה" דבר טוב/רע שקרה השבוע? אההה... שום דבר מיוחד. ציטוטי השבוע? האמת שכלום. שבוע ממש נאחס. תכנונים לשבוע הבא? מכינה. (ניווט הגר פלמח, שבת פתוחה אחרונה, בר-בת מצווה, התנדבות, עוד משהו.. לא זוכרת.) תמונת השבוע? איןליכוח!

NoAmItA ChAn

New member
Now I know it's not a dream

שיר השבוע של MCR? הממממ.. דיס', קנסר ו-IDLY
שיר השבוע בכללי? Bar-Ba-Sol - David Cook
Come Back To Me - David Cook
Light On - David Cook
From Yesterday - 30 Seconds to Mars
שיר מדהים. A Call To Arms - 30 Seconds to Mars The Fantasy - 30 Seconds to Mars Falling Down - Atreyu Gunslinger - A7X Scream - A7X The Silent Scream - Cinema Bizarre Breakdown - David Coverdale In The Flesh - Pink Floyd אמן/אלבום השבוע? דיוויד קוקקקק 333333333333333333333> אהובי, יקירי, מחמדי 3> ו-30סטמ
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - "ילדות רעות" שוב XDDDDDDDDDD ספר - "אשתו של הנוסע בזמן", "סיפור פשוט" של ש"י עגנון (לומדים בשיעור ספרות XP). תוכנית - על טבעי D: דבר טוב/רע שקרה השבוע?
המבחן במתמטיקה עבר סביר. שאלה אחת התפקששה לי X__X
בקושי יוצא לי ללמוד לתיאוריה..
ישנתי אצל חברה והיה ממש כיף!
התערבות לא לשמוע מוזיקה שלושה ימים עברה בשלום D<
החלטתי שאני לא הולכת על עתודה. נו, לפחות החלטתי!
כיף לדבר עם קארין בטלפון <: ציטוטי השבוע? כתום אצל קארין הת"א XP תכנונים לשבוע הבא? ללכת לרופא עיניים; מבחן בספרות; להיפגש עם אליסוש! 3>; סיור לביה"מ העליון בירושלים XDDDD תמונת השבוע? אין זמן!

../images/Emo205.gifעשיתי החלקת שיער. 3>

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי?
אמן/אלבום השבוע?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?היו כל מיני סרטים, לא מתכוונת לחפור.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?החלקתשיער DOH. ורע-בי"ס בי"ס בי"ס!
ציטוטי השבוע? חברה-"קרן לא באה?" אני-"כן היא בפעילות עם זין." חברה-"היא מה. ._." אני-"אה, בפעילות עם כיתה ז' נו תמותי >:"
תכנונים לשבוע הבא?אנאערף.
תמונת השבוע?זה הפורום היחיד שלא עולות בו תמונות, ננסה שוב את מזלי בכ"ז. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

אה רגע עוד דבר טוב שקרה-

חלמתי אתמול חלום נושי כזה וכולי חייכתי מתוך שינה נראה לי ואז החלום נגמר רע והיה עצוב. אימו2 לא נורא ברובו היה נחמד.

../images/Emo46.gifעוד משו רע שקרה השבוע

כי אני סנילית. אימו2 כלום אי אפשר לעשות פה, כבר אין לי רכוש פרטיייי ממש קיבוצניקית נהייתי. :mad::mad: כל פעם שקניתי סיגריות השבוע ידיד שלי גנב לי אותם ועד שגיליתי את זה הוא כבר התקשר אליי וכזה "אה הן? הן נגמרו סורי" :mad: לחתוך ורידים כעת.

15 באפריל.

אני לא אתחיל להקשיב ל"אתחופרת לעצמך קבר בלהבלהבלה" וואטאבר

Because Of May

New member
לא באה להטיף לך. ../images/Emo109.gif

פשוט אומרת שחבל. וממליצה לך למאת מזה כל עוד את יכולה, כי באמת שזה רק מסבך, ולא רק בחלק הבריאותי.

Wrath Within

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif

אבל לא אגיד ש"לא בא לי להטיף לך", כי אז אשקר

אהההההה טוב?

אני יודעת מה אני עושה. לא בקטע של "אני יודעת מה אני עושה והכל בסדר". אני לא יכולה להסביר, אני יודעת תהשלכות שזה יכול לגרום לי ולא רק בחלק הבריאותי, אבל, כרגע, לא ממש משנה לי.

Because Of May

New member
חכי שההורים יפסיקו לתת כסף, או שלא תהיה עבודה

+
. ואז כבר תהיי מכורה :).

דארלינג, אני לא מבקשת כסף מההורים שלי.

NEVER. אם הם רוצים-הם נותנים לי. אני שונאת לקחת מהם כסף ולא חסר להם בעליל. אבל בכ"ז. ובינתיים אני חושבת שהעבודה שלי בטוחה. וגם אם לא-תמיד יש לי כסף. גם אם מה שאמרת יקרה, מה זה משנה לך
אלו החיים שלי. שמעתי את הדברים האלו 43950356836 פעמים נו.

Wrath Within

New member
העניין הוא שעכשיו את יכולה להפסיק.../images/Emo11.gif

כל הרעיון בסיגריות הוא שאת מעשנת ומעשנת ומעשנת בשביל הפוזה נטו, עד שיום אחד את קולטת שאת מכורה ואז אין דרך חזרה. -פאוזה דרמטית- ואז, בגיל 20,30,40 כשזורקים לך בפנים שיש לך שני גושים שחורים בגוף במקום ריאות והנשימה היא כבר לא מה שהייתה פעם זה כבר לא מזיז לך. למה? כי שומדבר לא חשוב מספיק כדי לגרום לך להפסיק, ואת לא יכולה במילא. לא משנה על איזה מקרה גרוע של מעשן תשמעי הפעם. התשובה שלך תמיד תהיה אותה תשובה, "שמעתי את הדברים האלו 43950356836 פעמים נו." וכל זה בגלל אג'נדת מתבגרים מודרנית מטומטמת של live fast, die young והשאר גופה מעושנת.

למעלה