Give 'Em Hell, Weekend

Because Of May

New member
טופס?... ../images/Emo12.gif. ../images/Emo109.gif

ושוב, לגבי הפלאפון- הסבר בתגובה לקארין P:. ואני אוסיף ואומר שהקודם היה אצלי שבעה חודשים. וכן, שיר טוב :).

NotFamous

New member
איחור אופנתי, אבל יש פה מכ"ר!!! ../images/Emo2.gif ../images/Emo47.gif

שיר השבוע של MCR? ראיתי את מרדר סין, בעיקר את המייקים של הקליפים ואת ההופעה באינטרנט ^^ שיר השבוע בכללי? Ke$ha - Tik Tok TDG- Break Lost In you Skillet - Monster Hero Awake And Alive Atreyu - עזבו אותי, הם מושלמים מידי בשביל לפרט
One Republic - All the right Moves Fireflies - Owl City Papa Roach - כלמיני David Cook - Declaration אמן/אלבום השבוע? Skillet, MCR, A7X, TDG, Atreyu, Papa Roach, David Cook
אני חוזרת לעצמי
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - אווטאר
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
הלכתי לראות אווטאר עם החבר, אבל היינו בשורה ראשונה כיסאות אחד ושתיים. חחחחחח. לא נורא, קורה.
יומולדת לחברה, היה כיף. D:
יומולדת לידיד בשלישי, הלכנו לבלאק ככה שראיתי את רון גם בשלישי D:
חזרנו להתאמן.
יום הורים היום. טיפה מבאס הממוצע כרגע, אבל יש שם כמה מקצועות שלא עשינו עוד מבחן וזה בלי הערכות מורה..אז אני מקווה שזה ישתפר. אני חייבת הצטיינות יתרה גם בשליש הזה
ציטוטי השבוע? אני על העבודה בביולוגיה שעשיתי: "אני לא מבינה מי הטיפשים שהמציאו את התלת מימד. כאילו, מה, בהתחלה מישהו קם בבוקר וחשב לעצמו 'אוי איזה מעניין זה יהיה לשלב שתי תמונות ולהניח אחת ככה והשניה ככה' 'אוי תראו, הפלא ופלא, זה תלת מימדי!!!!!!' "
לאזוכרת עוד. תכנונים לשבוע הבא? מבחנים ושטויות, להתאמן [בתקווה לרכיבת שבת], שישי ושבת עם רון. ולהתכונן הרבה למתמטיקה! [כן, אני מתכוננת למבחן. לאן הדרדרתי
] תמונת השבוע? איזה פווווווווווצים.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif במבט ראשון חשבתי שזה אוונג'ד../images/Emo122.gif

עזבי אני מכורה קשות XD בהצלחה במבחנים!! :)

NotFamous

New member
ויי זמיר. המצב שלך קשה.

תודה קוש. D:
ודיי, תודי שדן יצא כזה נוש בתמונה הזו. *-*

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif נו ראיתי את זה בהתחלה בקטן

במבט ממש מהיר והם מלאים קעקועים וזה עם הכובע הזכיר לי את מאט משומהO_O מיזה דן?

Wrath Within

New member
עונה באיחור עננננק וכבר לא אופנתי.../images/Emo11.gif

שיר השבוע של MCR?
אין!
שיר השבוע בכללי?
-- Bad Romance, Poker Face, Beautiful Dirty Rich של ליידי גאגא -- Gravity של John Mayer ועוד כל מיני שאין לי כח להוסיף.
אמן/אלבום השבוע?
-- ליידי גאגא, עם כל הצער שבדבר :( -- כריסטינה אגילרה, כי היא מושלמת.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
-- תכניות: "האוס", "אחת שיודעת", וסוף סוף התחלתי לראות "על טבעי" ואני מאשימה את נעם בכך.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
כן יש לי עם מי לדבר.
לאט לאט מתחילים לראות דברים אחרת.
ציטוטי השבוע?
מהאוס: House knocking on the door to Wilson's office* House: " I know you're in there. I can hear you caring."
תכנונים לשבוע הבא?
ממ, לא יודעת. לראות עוד פרקים של "על טבעי" -- שוב, אשמתה של נעם.
תמונת השבוע?
משהו של ג'סיקה סתאם שעיצבתי.

NoAmItA ChAn

New member
תמשיכי כך!

אחחח, אני מדרדרת אותך כל כך. קודם ה-"XP", אחר כך "על טבעי". בסוף את עוד תתחילי לראות אנימה בזכותי!!! ומה, נעלבתי. תמיד יש לך עם מי לדבר!! *חץ מופנה אליי* 3333333333333333>

Wrath Within

New member
לזה בדיוק התכוונתי. o_O../images/Emo11.gif

תשימי לב שכתבתי "
יש עם מי לדבר." ... צקצק. כמה קיבלת בביה"ס בהבנת הנקרא?

NoAmItA ChAn

New member
לאאאאאא! כי כתבת "יש עם מי לדבר"

אז זה אומר שלפני כן לא היה עם מי לדבר? הא? הא?!?!?!? והוגשתי על מאה בלשון. ואז בבגרות קיבלתי 85 ;;; אבל הסופי שלי 93, אז כן D:

Wrath Within

New member
חח אהבלה.../images/Emo11.gif

זה אומר שלפני שנכנסת לחיי הם היו אפורים וחסרי עם מי לדבר. :]

Hadar way

New member
כבר אמצע שבוע אבל בכיף :)

חזרתי מטיול שנתי העיניים שלי שורפות מחוסר שינה אבל מה לא עושים הא? שיר השבוע של MCR? האני, דראונינג לסאן שיר השבוע בכללי? Shes like heroin- SOAD תכלס לא שמעתי שומדבר מיוחד לפחות לא שאני זוכרת... אמן/אלבום השבוע? כרגיל אני לא מתחדשת אני בהחלט צריכה המלצות!@#$%^ סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
צ'רלי בממלכת השוקולד (פעם מיליון)
90210 ראיתי עונה שלמה ב3 ימים, הייתי חולה ><
תלוי באוויר
לייף און דה מרדר סין *-* דבר טוב/רע שקרה השבוע? אני כבר ממש לא זוכרת חוצמיזה שקניתי את לייף און דה מרדר סין!@#$%
ציטוטי השבוע? אני אף פעם לא זוכרת >< תכנונים לשבוע הבא? היה טיול שנתי ובשישי שבת טיול חרמון של בני המושבים :p וכל מחר לישוןןן אז זהו ^^" תמונת השבוע? בוב
הוא באמת אחד האנשים האהובים עלי!
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Wrath Within

New member
תתחדשי על הDVD.../images/Emo11.gif

ואוו, כמה פוטושופ בתמונה של בוב. בעצם-- רואים יותר פוטושופ מבוב

למעלה