שרשור
ו

Little Ray

New member
../images/Emo113.gifאני בקריה, מש"קית תכנון ובקרה..

במקור עשיתי קורס למש"קית מידע.. אבל התפקיד שאני עושה עכשיו יושבת על תקן של מש"קית מידע

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיא אני לא מאמינה

והייתי בקריה שבוע שעבר! חבל שלא אמרת לי חחח הלכתי לבקר שם חברים.... הייתי יכולה לראות אותך חח

ריהותם

New member
../images/Emo207.gifיצא לנו סווטשרט גרעיני כזה מהמם!../images/Emo99.gif

הוא ירוק ויש עליו מקדימה כיתוב בחום" ארז זה יותר מעץ"(כי השם של הגרעין שלנו זה ארז
) ומאחורה יש את סמל התנועה. והוא יצא ממש יפה! תגידו לי להתחדש!(תמונות יעלו אחרי הטיול
)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתודה!../images/Emo23.gif

טיול חנוכה זה שוס,יצאת גרועה שאת לא יוצאת(אפילו שאת בשמו"צ ואני בי"ב בכלל
)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחחח XD

תראי אני חשבתי על זה הרבה. וכאילו חוץ מאנשים אין לי מה לחפש שם.XD עכשיו - בטיולים ? אני גרועה. אני פשוט לא יכולה ללכת הרבה, אני מתעייפת ממש מהר וכאילו זה דיי בעיה שיש לנו 4-5 מסלולים ביום. חוצמזה אני מתלוננת שחבל"ז. ואני פשוט הופכת לאישיות שונה ומרגיזה שאפאחד לא סובל.
ואני רצינית.XD עכשיו, עוד עניין זה הטבע. אני פשוט רגישה לכל דבר שבטבע - חיות, עקיצות, שמש, קור. באמת כל דבר
חוצמזה זה בידיוק הימים שלי לקבל. וזה הולך להיות חזק פי 5000 הכאב מהנורמאל.XD מבינה?
אני באמת שחשבתי על זה הרבה. |: אבל חברות שלי נתנו לי את הפוש האחרון לא ללכת.XD *זונות שכמותן* וואו איזה חפירה. אני פשוט ממש שונאת שיורדים עלי לגבי טיולים.XD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifוכל הכיף שאחרי הטיול את בהרגשה טובה של

"עשיתי את זה.זה היה קשה ועשיתי את זה עם האנשים שאני אוהבת!"ונכון זה קריעת תחת ואנחנו נמות,אבל לפחות זה יהיה עם אנשים שאת אוהבת.ובתכל'ס יהיה כיף ואת יודעת את זה/!
כולם נהיים מעצבנים בטיולים,החוכמה היא לדעת ולהבין שזה בגלל הטיול ולהתחשב באחר. עניין הטבע-לא נעים,אבל אפשר להתסדר על זה-באוגוסט ישנתי בשק שינה עם בגדים ארוכים כדי שלא איעקץ כי גם אני רגישה,ובאוגוסט בחום והלחות של ת"א בלי שום אוורור ובחום והלחות של הכינרת-זה סבל,אבל זה עובר,וכל זאת במפעל הזה שישנתי בקיץ עם בגדים ארוכים זה היה המפעל הכי כיף שהיה לי-הרפסודיה
בעניין המחזור-מובן לגמרי
לא יפה מצדן,הן עוד יבינו שהן טעו ובטיולים האחרים תצטרפי כמו גדולה!

למעלה