שרשור
ו

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifזה אפעם לא יקרה....

אני אפעם לא אצליח לסיים את המסלול. וגם אם כן, אני אהרוס לכל הקבוצה.XD חוצמזה, זה לא עושה לי את זה טיולים. אני אפעם לא יוצאת בהרגשת סיפוק של "עשיתי את זה", כי זה פשוט לא מרגיש לי ככה.
ואולי בלילה אני יכולה להנות, אבל במשך היום אני פשוט אסבול.
בטח שאני אצטרף (לא לטיולים) אבל החודש יש לנו סמינר, ועוד כמה חודשים יש ועידה ארצית
ובסוף שנה י' מעוניינים שזה בכלל באלי.

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifכן קרן! יצאת גרועה

אבל בכל זאת רואים אותך בחופש אז זה קצתקצתקצקת(קצת) מפצה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחח, את יודעת שאני אוהבת אותך../images/Emo23.gif

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo210.gifנוטשת~../images/Emo239.gif

אבל רק ל4 ימים . אין יל כוח לסמיילים או משהו, נוטשת פה את חיפה האהובה ברגשות כבדים ופחדים גדולים מאוד. אני באמת לא מבינה איך מצפים ממני עכשיו להנות 4 ימים בנגב בדרום בלי טלפון, קליטה ואפשרות לקבלת מידע כשהעיר שלי עולה באש . בקיצור, תשמרו על הפורום . ואני אומרת לכם את זה גם בשם שאן שאותה כבר פינו מהבית שלה. הלוואי שהסיוט הזה כבר יגמר!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהוצאת לי את המילים מהפה

נוטשת גם אני ל4 ימים לטיול בנגב,כדי לסיים את הרומן שלי עם התנועה עם טעם טוב בפה. לכל הבנות החיפאיות אני לא יכולה לדמיין לעצמי מה אתן עוברות שם בכלל,אבל אני מאוד מקווה שהכל יהיה בסדר,ושהכול יסתדר ואף אחד נוסף לא יפגע.
זה מאוד מזכיר לי גם שלפני שנתיים הייתי בטיול חנוכה ובדיוק כשהיינו בטיול התחיל מבצע עופרת יצוקה ואנשים כל הזמן ניסו לדלות פרטים בבית והיו גם חברה מאזור שהופתץ שער הנגב ואשקלון שהיו בלחץ על המשפחות שלהם.

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאני מקווה שתהני בטיול

וגם רותם :) ואני מקווה שיעצרו את השריפה הזאת ממש מהר... זה פשוט נורא!

/tapuzforum/images/Emo204.gif/tapuzforum/images/Emo206.gif

אני יודעת שהרבה בפורום מסורתיות, אז אני מתחננת, בבקשה תאמרו תהילים, פרקים ע"ז, קמ"ח ו-קמ"ט. כרגע חזרתי ממסיבה אצל חברה שהפכה לצער וכאב בגלל השריפה הארורה הזאת. הלוואי וזה ייגמר כבר. /tapuzforum/images/Emo10.gif

Noa L black

New member
ככה גם אני. הדלקנו אתמול את הטלוויזיה וזה היה

פשוט ממש מזעזע...

../images/Emo248.gifאגב , אותי עדיין לא פינו

אני בכוננות , אבל חברות שלי פונו כבר.. מהצד השני של העיר

../images/Emo248.gifאבל העלאת לי צחוק על הפנים

אחרי בכי מטורף XD חחחחחחחח אז לייק עלייך שיצאת טונה בלימון ושבוע הבא יהיה כיף! התגעגעתי :)

Little Ray

New member
../images/Emo113.gifכןןןןןןןן

נפל האסימון
את לא זוכרת שאמרתי לך שיהיה גם DVD אבל לא ידענו של מה.. עכשיו יודעים

למעלה