שרשור
ו

מעדכנים ומתעדכנים ב-../images/Emo43.gif

פורום אסון הכרמל נפתח גולשים יקרים, בימים האחרונים צפינו כולנו בדיווחים אודות שריפת הענק בכרמל והתפללנו לנס חנוכה. הפורום נפתח על מנת לקבל דיווחים אודות השריפה, לעדכן במראות מהשטח, לקבל סיוע ואוזן קשבת, להציע אירוח למפונים ולחלוק את התחושות בנושא. כולם מוזמנים לשתף, לעדכן ולהתעדכן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2235 כולנו מתפללים איתכם לכיבוי מהיר של השריפה ולשלומם של תושבי הכרמל.
שיטות אלטרנטיביות לטיפול בפיברומיאלגיה רן לואל - מטפל על פי תורת הגזעים והענפים בדיקור, טווינא וצמחי מרפא ומנהל פורום רפואה סינית בתפוז יתארח הערב ב-19:00 בפורום פיברומיאלגיה ו-CFS. לואל ישיב לשאלות הגולשים בנושא דיקור כטיפול לחולי פיברומיאלגיה. כולם מוזמנים! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=672&MessageId=147467652
תחרות הצעות הנישואין - שלב ההצבעות לאחר שגולשות פורום חתונות סיפרו על הצעות הנישואין הכי מרגשות שקיבלו, אתם מוזמנים להצביע לסיפורים שהכי אהבתם ולעזור להחליט מי מהן תקבל שמלת כלה בעיצוב אישי של נינה דבש: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=153&MessageId=147538653

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo207.gifבנות!! יורד גשששששם../images/Emo70.gif

אני יושבת לתומי במחשב ולפתע.... מה אני שומעת? גשם! טיפות של גשם דופקות על מזגני... XDD הגיע הזמן לנס חנוכה
נקווה וזה ימשך ככה

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif אמא שלי מההתחלה אמרה את זה-

יכבו את השריפה ואז יתחיל הגשם.

../images/Emo248.gifגשם../images/Emo23.gif

נקווה שמעכשיו יתחיל החורף באמת .. הגיע הזמן \: ואגב סתם לידע כללי, כבר אסור לשרשר להודעות תפוז XD אבל בגלל שזאת את אני סולחת חחחח

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחח אה אוקי לא ידעתי חחח

"בגלל שזאת את"
כפרעליך... סורי לא יקרה שוב.. אז אתן פשוט עושות שרשור off או משהו?

../images/Emo204.gifשאנ, תפתחי שרשור ../images/Emo32.gif ו../images/Emo207.gif עכשיו

ואליו תשרשרי את ה
אנשים.

../images/Emo146.gif../images/Emo207.gifהיי קופיפות

לונג טיים נו סין ! רציתי לשאול .. באיזה תאריך + יום יוצא המפגש ? :) ובכללי מה קורה עם מק וזה D:?

../images/Emo248.gifמאיקי../images/Emo23.gif

9.12 יום חמישי הזה יוצא המפגש D: ועם מק .. ואו אני אתן למישהי שיודעת להסביר יותר טוב ממני להסביר D:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהאם אני הוזה?~! O_O

לא הרבה קורה עם מקפליי. פארנקי ודאגי כבר לא ביחד. יצא להם דיסק חדש (above the noise), סרט חדש (nowhere left to run) ושניהם הגיעו לארץ ד"א.
האמ, ויש להם את הסופר סיטי, שזה אתר מאגניב כזה. ^-^ וזהו נראלי.XD ואת חייבת לבוא למפגש!! ולהביא את החברות האלה הנוטשות שלך!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifשNOWHERE LEFT TO RUN

הגיע לארץ! בדיוידי!XD ראיתי אותו בצליל, והוא עולה גם כן 70 שקל.

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifמאיצווווווק :)

כדאי לך מאוד להגיע למפגש, למה אני ממש מתגעגעת

../images/Emo248.gifשרשור../images/Emo32.gifו../images/Emo207.gif

שבוע טוב לכולכן
חמישי מפגשששששששששש 3>
זוכרות את ה-חולצה?

Stavit121

New member
אומיגאד אנשים../images/Emo70.gif ראיתם מה יש במעריב לנוער../images/Emo35.gif

| הדגש|MCFLYMCFLY
פאק תיראו את השלמות שבמקפליי!!

dairy milk

New member
אומייגאד~!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה גודל זה? A4? אני כ'כ הולכת לקנות!!!!!!!!!! איזה פוסטר מהמם!

למעלה