שרשור
ו

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo210.gif../images/Emo239.gifאומייגאד בנוווווותתתתתת../images/Emo240.gif

אני קמתי בבוקר בשיא האדישות, קורעת העטיפה של ראש1 בלי כוח ו מקפליי!!!!!!!!!!!11~!@#$%^ שער מהמממםםם שלההםם, וכתבההה ואפילו הגרלה של הדיסק והDVD החדשים~@#@&^# אומייגאדאדאאד זה פשוט עשה לי את הבוקרררררררררררררר אני אצלם גשאוכל ואעלה

Little Ray

New member
../images/Emo113.gif~קבלו סיטואציה~

אני הולכת לי בדרכי לתחנת האוטובוס במרכז העיר. עוברת על פני כמה קיוסקים. אך כשאני מפנה את מבטי אל מעמד העיתונים כדי לראות עם יש מעריב (כי גם שם יש מקפליי) נוכחתי להפתעה מרהיבה! מקפליי בשער של ראש1! ועוד תמונה יפה! הווו, תודה לכם ראש1. שהעלתם חיוך על פני ביום אפרורי כזה

../images/Emo204.gifלול, את יודעת אבל שאסור להעלות סריקות,

נכון? תעלי קישור לטומבלר או משהו. ^^

../images/Emo207.gif עוד משהו מראש 1 ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

תצביעו למקפליי בלהקת השנהה 3> תשלחו אסמס למספר8686 מנוים- נבחרי לא מנוים השנה ואז את התשובה 3- להקת השנה א)מקפליי

../images/Emo207.gifבנות!

במעריב לנוער יש מקפליי, ולא סיפרתי לכן אבל אני רות ורוני התראיינו למעריב לנוער לכתבה שתהיה על מקפלייי ועל הפורום . רצינו שזה ישמר בתור הפתעה אבל מעריב לנוער לא אמרו לי מתי הכתבה תתפרסם מישהי יכולה להגיד לי אם הכתבה נמצאת במעריב לנוער של היום?

Stavit121

New member
אומיגאד כןןן היה נימצאת קארתי את זה !

על הבוקר קארתי את העיתון אתמול ויש כתבה ושעררר יאיאיאיאיאי מקפלי חזרו !!!
MCFLYMCFLY

Noa L black

New member
אעהאעה. מישהי יודעת מתי בערך ייגמר המפגש?

אני צריכה ללכת אח"כ לבית אריאלה ><" אממ, אני יודעת שאתן לא יודעות במדויק אבל בסביבות כיזה די חשוב... טנקס ^^

Little Ray

New member
../images/Emo113.gifאין שעה מדיוק, זה עד מתי שאנחנו רוצות

בדרך בכלל כל אחת הולכת מתי שהיא רוצה. הכיהכי מאוחר שנוכל להישאר זה סביבות 9, אני יכולה להבטיח לך (מניסיון) שלא כולן נשארות עד שעה הזאת.. רק בודדות

../images/Emo204.gifלמה יש לי שיעורים פרטיים למה ;;

(מה שאומר שאני אאלץ לנטוש אתכן בסביבות חמש. כי יש לי שיעור פרטי למסור ברבע לשש. ואז עוד אחד. ;;;;;;;; הו, האימה.
)

../images/Emo248.gifאני בדר"כ הולכת בסביבות 7 וחצי ככה

תלוי לאותו יום .. אבל תמיד יש בנות שעוזבות מוקדם\מאוחר יותר

../images/Emo109.gifרגערגע,

יש גם שער בראש1 וגם כתבה במעריב לנוער?
תסרקו הכל בבקשה!

Little Ray

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo41.gifגאד, זה כלכך השבוע שלנו../images/Emo41.gif

או שזה רק אני?

Stavit121

New member
האהאא היום מיפגששש!!!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

MCFLYMCFLY

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאני לא היחידה שקמה מוקדם!

איזה כיף! כבר חשבתי שאני היחידה שקמה בשבע וחצי בשביל המפגש!

Noa L black

New member
אני מזה פוחדת שאני לא יזהה אף אחת ><"..

בקיצור, אני אהיה עם כובע לבן של חתול אם אתם רואים אותי בואו תצעקו חופשי "נועה D:" ואני אבוא ^^

למעלה