שרשור
ו

אומיגד .. , קיבלתי היום מעריב לנוער../images/Emo6.gif

כמה מקפלייי ! , יוו ושני רות ורוניי ... יו איזה כיף שהייתן בכתבה גם :) ובכללי התחילו לפרסם עליהם יותר בלי עין הרע -555- חחח

Serena16

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo183.gif|../images/Emo86.gifI'm Back!../images/Emo86.gif../images/Emo183.gif../images/Emo41.gif

חזרתי בנות, היה מדהיםםםם ספרד ארץ כ"כ יפה, ובעיקר מדריד
וריאל ... אין מה לדבר בכלל |מלך| בקשר לאל קלאסיקו ... באמת אין מה לדבר בכלל
טוב זה היה יום זוועתי , ובאמת שסגידה לדוד וויה וצ'אבי אבל הכי סגידה לסרחיו ראמוס על האדום , מלך פשוט
אל תהרגו אותי , אבל לא הבאתי את המצלמה לסופר קלאסיקו ..
אבל באמת שעדיף לא לצלם משחק כזה
למרות שכולכן פה בארסה .... יש לי מלאן תמונות של ריאל ממשחקים אחרים, אז אני יעלה כמה טובות אחר כך
איך היה לכן? אני רוצה לשמוע על המפגש

Noa L black

New member
ברוכה השבה ^^

וואי בטח היה לך מושלם*~* אני מקנאה בך!~ למה כולן פה זוכות לראות ולהצטלם עם שחקני כדורגל ורק אני לא >< ואני מתה על ריאל אז אני חייבת שתעלי כללל מה שיש לך ^^ המפגש היה ממש מדהייים ד"א 3:

Serena16

New member
תודה ../images/Emo24.gif

ראיתי את קאקה (!@#$%^
) בשדה תעופה והיו מסביבו מלא אנשים והוא הלך מהר אז כל מה שהספקתי זה להגיד לו שהוא el mejor jugador en el mundo והוא חייך
אז יצא שאין לי תמונה עם אף שחקן כדורגל
ואני מתה להעלות את התמונות אבל תפוז אומרים שהקובץ גדול מדי או משהו, אם את יודעת איך מקטינים את הגודל של הקובץ יהיה מעולה

Noa L black

New member
סקסי שכמותו ../images/Emo178.gif

טוב נו, לפחות ראית אותם. וקאקה פאקינג חייך אליך! הייתי מסתפקת גם בזה 3: וסורי, אינלי מושג איך מקטינים X: (אבל ברור שאת תמיד מוזמנת לשלוח לי תמונות במייל אפילו אם ישלך כוח לשלוח רק אחת, מה שבאלך3: [email protected]) יום יבוא ואני אטוס לספרד ואצטלם עם כל הכדורגלנים הספרדים באשר הם!~!

Serena16

New member
חחח אני מקווה בשבילך שזה יקרה ../images/Emo13.gif

והוא ממש סקסי @#$%^ והחיוך שלו
אני ישלח לך כאלו שיצאו טוב :)

Serena16

New member
שלחתי כמה :)

יש לציין שאני צלמת מאוד גרועה , אז אני מצטערת מראש

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifוולקאם באק! ../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

חחחחחחח אמרתי לך שיהיה אדום במשחק!D: למרות שזה לא בסדר מה שהוא עשה לפויול אח"כ.
אין, כזה סופר קלאסיקו אדיר, היה הרבה אקשן (והצהובים יעידו על כך.XD) אבל.אבל. הבטחת לנו מסי, ופויול , ופיקה.
שמחה שהיה מדהים ושחזרת
התגעגענו
והמפגש היה כיף, פעם הבאה את חייבת לבוא - ברור?!

Serena16

New member
שמחה שהיה כיף במפגש, ואני מבטיחה לבוא !

היה ברור שיהיה אדום במשחק , הימרתי על פפה/ראמוס/דני אלבס יצא סרחיו ראמוס
וסופר קלאסיקו לא אדיר בכלל
אחרי הגול השני הם פשוט התבלבלו ולא ידעו מה לעשות עם עצמם , מה שכן אבל, בארסה היו אדירים
האוהדים שלהם לעומת זאת..
ואני יודעת שהבטחתי :\ חשבתי עליכם במשחק והתבאסתי לאללה במחשבה שנייה היה יותר טוב לא לצלם את המשחק הזה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifיופי ../images/Emo23.gif

את האמת, דני התנהג מאוד יפה, הייתי בטוחה דווקא הוא יקבל אדום.XD חחחחחחחח בארסה פשוט היו אכזריים בצורה מושלמת. כי הם פשוט התמסרו ביניהם חופשי. כאילו זה סתם איזה קבוצה רגילה, כאילו לא מדובר בפאקינג ריאל מדריד.XD חמוד מצידך לחשוב עלינו באמצע סופר קלאסיקו!
למרות שיכלת לצלם גם דברים כמו - רונאלדו דוחף את פפ, ראמוס מרביץ לפויול. אנשים הורגים את מסי לכיף. XD היו הרבה.

Serena16

New member
זה הייתי שמחה מאוד לצלם ../images/Emo6.gif

כל הצד של ריאל מדריד פשוט קם ומחא לראמוס כפיים על התיקול על מסי ועל הדחיפה של פויול זה הגיע להם
ואני חייבת גם להגיד שרונאלדו כ"כ יפה במציאות
ואני לא משוחדת !

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifרונאלדו = קיא ../images/Emo122.gif

ואת מאוד משוחדת!XD רגע, ראית בסוף שחקנים מקרוב?!O: תקשיבי, לא הגיע להם, המשחק שבארסה שיחקו היה יפה. ולאו המסכן... כמות המכות שהוא חטף.
ד"א. סתם שתדעי, שיש שמועות שרונאלדו יבוא לארץ עם חברה שלו. ואני עדיין מנסה לברר אם זה נכון או לא!XD

Serena16

New member
את לא מבינה כמה הוא יפה

אני הייתי בהלם בעצמי, ואני גם ככה חושבת שהוא יפה
ראיתי את השחקנים מאוד מקרוב, באל קלאסיקו וריאל-ולנסיה הייתי באיזור של המנויים שורה 2 , בריאל-אוקזר הייתי כבר במקום פחות טוב אבל זה לא משנה XD ובשדה תעופה בכלל ראיתי את קאקה
אני מודה שבארסה שיחקו יפה , משחק אדיר שלהם אבל הם הגזימו .. בריאל יש גם חברים שלהם מהנבחרת .. אני מאוד מבינה את ראמוס זה היה פשוט מעצבן
ובא לארץ ?! מה?! מה יש לו לחפש פה?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהתחלת להזות, מהאושר שראית אותם. D:

ובגלל זה חשבת שהוא יפה.
סתם שתדעי, שחיפשת אותך בקהל.XDDD וואי שורה 2?! רציני?!?! XD זה כזה מושלם!
חחחחח, תקשיבי, הם לא עשו כלום! הם שיחקו יפה.XD למרות שזה באמת דבר שעלול לפרק את נבחרת ספרד
כאילו כל המכות והריבים.>< אבל אחר כך קראתי איפשהו שהם השלימו או משהו כזה.XD חוצמזה, גם הפסד לא מצדיק את איך שהוא התנהג. כאילו, מה אתה דוחף אותו?! וזה גם עוד שנייה נגמר המשחק. אז כאילו זה דיי טיפשי. מלא זה היה באמצע המשחק, אבל לקבל אדום בסוף המשחק?! ><" הוא בא עם חברה שלו לאילת. לפחות זה מה ששמעתי
האם זה באמת יקרה? זה כבר משהו אחר.XD

למעלה