מה אתם עושים בסילבסטר

הפצ'ייי

אוהל לאן את\ה יוצא\ת הסילבסטר? כניראה לאנשהו בת"א... בית עם מי? ולמה? עם חברים....אני מתגעגע אליהם גמל גדול את\ה שמח\ה שהסילבסטר מתקרב? לא משנה לי
דלת שפותחת את הכל את מי הכי הייתם רוצים להתנשק בחצות? לא בחדצות, אבל יש לי ידידה מתוקה אחת...

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

אוהללאן את\ה יוצא\ת הסילבסטר? אני מניחה שלא. בית עם מי? ולמה? אני מניחה שתהיה מסיבה בבית, מקסימום- אם לא יהיה בית- נקשט את המקלט של שימי בקישוטי קריסמס. אהה, זה יכול להיות ענק~ גמל גדול את\ה שמח\ה שהסילבסטר מתקרב? מאוד. דלת שפותחת את הכל את מי הכי הייתם רוצים להתנשק בחצות?
. טשש, ברי סחרוף, אבל חבל, מה?Oo

*נושא*

לאן את\ה יוצא\ת הסילבסטר? התנחלות אצל חברה שלי שתכלול טורנירי תקן כל הלילה, ונסיונות שלי לשכנע אותם לשים את קלרה הקדושה בווידאו. היפ היפ הוריי. עם מי? ולמה? כמה ידידים שלי, כי משעמם
את\ה שמח\ה שהסילבסטר מתקרב? אני אהיה שמחה אם הם ייתנו לי לשים את קלרה הקדושה. את מי הכי הייתם רוצים להתנשק בחצות? :X

מי עושה טורנירי תקן?

תקן משחקים על בצהריים שקמים ביום קר אם יש חבר\ה או שממש אין מה לעשות

advasoly

New member
טוב נו... חחח

אוהל-לאן את\ה יוצא\ת הסילבסטר? עוד לא יודעת.. יש הצעות מישהו? ממש לא אוהבת מועדונים וערסים... בית- עם מי? ולמה? או עם חברות טובות (תמיכת בנות.. חחח) או עם החבר שלי. גמל גדול- את\ה שמח\ה שהסילבסטר מתקרב? זה לא ממש מעניין אותי, אבל כן כי אני אצטרך להגיש בסוף השנה האזרחית דו"ח בפיזיקה. אז כן אני שמחה להיפטר מזה.. חחח דלת שפותחת את הכל- את מי הכי הייתם רוצים להתנשק בחצות? עם חבר שלי, מה השאלה בכלל.. חחח

קמפינג עם עוד זוג וזיקוקים קנוים

אלכוהול.. עמק יזראל בן זונה.. חוף.. העיקר תביאו בגדים חמים ושני אוהלים גדולים או אחד ענקי רצוי אם אתם יכולים להתאפק..

thorondor

New member
Let's give it a shot.

לאן את\ה יוצא\ת הסילבסטר? אין לי שמץ של מושג. אולי עם איילת לראות את סרניטי. עם מי? ולמה? אם באמת לסרניטי, אז עם איילת, וכי היא אדם מגניב שיוכל להנות מהגאונות של הסרט הזה הרבה יותר ממני. את\ה שמח\ה שהסילבסטר מתקרב? זה לא באמת משנה לי. זה יכול להיות עם מוצ"ש מבחינתי. את מי הכי הייתם רוצים להתנשק בחצות? אף אחת ספציפית.

Pure M

New member
המ.

לאן את\ה יוצא\ת הסילבסטר? האמת שאין תוכניות בנושא. נראה כבר אם יהיה לי חשק, אני לא מחבב את החג הזה יותר מדי. עם מי? ולמה? אין תוכניות, אז אין עם מי כרגע. את\ה שמח\ה שהסילבסטר מתקרב? לא אומר לי הרבה חוץ משנה חדשה שזה נחמד. עם מי הכי הייתם רוצים להתנשק בחצות? :X

ailag

New member
מכינה הכל לקאבום

נדמה לי שהיה אמור להיות איזה אירוע עם הכוכבים, אז אם לא יהיו עננים אני אצפה בו.

...../images/Emo71.gif אוהל../images/Emo26.gifאני מקווה להשיג דייט,אבל אם לא(מה שהכי סביר)אני בטח אהיה בבית של מישהו מהחבר'ה או משהו.. בית../images/Emo26.gifחברים,כי אין לי דייט. גמל גדול../images/Emo26.gifלא ממש,כי זה סתם מדכא דלת שפותחת את הכל../images/Emo26.gifעם מישהו שאני מחבבת שייקרא לצורך העניין נעלם F.

|דו

א. לאן את\ה יוצא\ת הסילבסטר? ממ, בינתיים אני לא יוצאת לשומקום. ב. עם מי? ולמה? עם עצמי. כי אין אף אחד אחר. ג. את\ה שמח\ה שהסילבסטר מתקרב? יאפ^^ חצי שנה כבר נגמרה עכשיו צריך לסבול רק עוד 6 חודשים לסיום הלימודים :] ד. את מי הכי הייתם רוצים להתנשק בחצות? מישהו ^^ [סוד כמוס לפרה-אדוע-ולסוס-איןסוס-]

למעלה