מה אתם עושים בסילבסטר

כלום

בינתיים אין תוכניות, ואני בספק שיהיו תוכניות מעניינות, כי ב1.1 אני לומד וצריך לקום ב6-7 בבוקר מי שיש לו רעיון מוזמן לספר לי

הלוואי ויכולתי לתרץ ..

.. כי מתי שהוא חברים שלי יבואו ויגידו בו.. ולא יהיה לי מה להגיד.. ואז אני ילך בכוח ולא יהנה.. והשנה אין לי מה.. אני ינסה לשחק על זה שאני עוד פגוע מהקשר האחרון וזה מזכיר לי אותה.. אני בספק אם זה יעזור

קמילעעע

New member
גמאני.....

לאן אתה יוצא בסילבסטר? בטח לאיזה מסיבה במועדון שנה שעברה היה ממש יפה.. עם מי?ולמה?עם חברים כי הכי כיף להתחיל שנה חדשה עם חברים! את/ה שמח/ה שהסילבסטר מתקרב? שנה חדשה! בטח... את מי הכי הייתם רוצים להתנשק בחצות? המממ, עם מי שאני אוהבת..

מממ אני.. ../images/Emo41.gif

לאן את\ה יוצא\ת הסילבסטר? מסיבת נייסמס. עם מי? ולמה? עם חברים, כי... אנחנו חוגגים את הנייסמס ביחד.. את\ה שמח\ה שהסילבסטר מתקרב? כן, זה כיף =] את מי הכי הייתם רוצים להתנשק בחצות? לא רוצה לספר וזה מדכא =[

avinoam edry

New member
אני חתן תנך מחוז ירושלים

חובב אסטרונומיה תצפיתית ואסטרופיזיקה , תולעת ספרים (מדב ופנטזיה כמובן) תחשבו לבד

../images/Emo9.gif

לאן את\ה יוצא\ת הסילבסטר? כנראה נפגשת עם כמה חברים
. עם מי? ולמה? כמה חברים
. כי כיף לי איתם. את שמחה שהסילבסטר מתקרב? אני שמחה שחופשת חנוכה מתקרבת. עם מי הכי היית רוצה להתנשק בחצות? אני יכולה להגיד בלב שלם, שעם אף אחד. לא אוהבת להיות בקטעים לא רגשיים
.

Tiki Torch

New member
ומה עם ה' ו' ו-ז'?

אוה ללאן את\ה יוצא\ת הסילבסטר? אני יוצא קודם לחברים של אמא שלי איתה כדי שהם ירימו כוסית או לאדע מה הם יעשו שם ואז אולי אבל רק אולי אצא עם חברים ואם לא אז אנחור את כל הסילבסטר בית עם מי? ולמה? חברים או בית ולמה?ככה! גמל גדול את\ה שמח\ה שהסילבסטר מתקרב? אני מניח שכן דלת שפותחת את הכל את מי הכי הייתם רוצים להתנשק בחצות? חברה שלי

MajorWinters

New member
סילבסטר לא היה אנטישמי...

(אבל זה לא נושא הדיון) אצטרובל מגנטי - אולי יהיה דייט, ואז נראה, אם לא אז כנראה תהיה מסיבונת... בטון שוודי - אם יהיה דייט אז זה כי אני רוצה אותה כדייט, ואם המסיבה אז כי, למה לא? גרוב, המכונה של - לא באופן מיוחד דייטונה ביץ' - פנטזיה פרועה - אלקסיס בליידל. מציאותי - מן הסתם הדייט...

פפפף.

לאן את יוצאת הסילבסטר? מסיבת מסורת. 3: עם מי? ולמה? עם אנשים שאף אחד לא מכיר. כי הם חיפאים נלוזים. את שמחה שהסילבסטר מתקרב? קיבתי עוד לא התהפכה לה, למרבה הצער. את מי הכי היית רוצה לנשק בחצות? אין אף אחד ספציפי, אז, הממ- אסתפק במישהו שנראה בגבולות הסביר ואני לא אראה אחר כך יותר לעולם, כמו תמיד. D:

Diggory 4 Ever

New member
נו באמת..

אוהל לאן את\ה יוצא\ת הסילבסטר? לאיזה מסיבה בית עם מי? ולמה? עם חברים..סתם כי אין לנו משהו אחר לעשות גמל גדול את\ה שמח\ה שהסילבסטר מתקרב? אמממ..נחמד כזה דלת שפותחת את הכל את מי הכי הייתם רוצים להתנשק בחצות? עם אורלנדו בלום (?!)

mr Zebra DS

New member
ohoh..

1. מסיבת בית ריק אצל ידידים של בת דודה שלי 2. עם בני הדודים שלי בצרפת.. =\ 3. לא יודעת..יכול להיות..
4. חברה שלי..יושי..
morgane

olly v

New member
ג'ינגל בלס ג'ינגל בלס...יהו!

לאן יוצאת? בית ריק של ידיד שלי..הולכים לקרוע לו ת'בניין עם מי? ולמה? חברים כמובן , אין יותר טוב מיזה שמחה שהסילבסטר מתקרב? ועוד איך! עם מי מתנשקת?.. נו , חבר כמובן...

Greebo

New member
אני הולך לשתות את זה :

חרב מזכוכית עם קוניאק משובח בפנים 3= אני מאוהב.. אני גם אלכוהוליסט מזויין.. אבל אני עדיין מאוהב XD

למעלה