עונה...
עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון\ה: ליגל :S החתול הראשון: קוט!

ועדיין ישנו הכלב הראשון: לא היה הפירסינג הראשון: אין השינוי הדרמטי הראשון: אמ לא יודעת.. עשיתי חורים באוזניים? חח התאהבות ראשונה: כיתה ח'.. הדיסק הראשון: בטח בריטני ספריס או משו. נו. ההרכב הראשון: הא החבר\ה ראשונה: טל תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: וודקה בטח>< הנסיעה האחרונה: היום לשבט ובחזרה... :O שיחת טלפון אחרונה: לדנה.. הדיסק האחרון ששמעת: שייגעצ- משקאות אמבטיית הקצף האחרונה: וי. יותר מידי מזמןP: פעם אחרונה שבכית: היום. בערך כזה.. החיבוק האחרון: היום.. פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: ואע. היום!. חניכות מרגיזות. פעם אחרונה שראית טלוויזיה: עכשיו.. טופ מודל

שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? לא.. האם אי פעם נעצרת: לא האם אי פעם שחית בעירום? בהיותי תינוקת בטח האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן.. עשו על השבט הישן שלי כתבהD: האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? חחח האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? לעפמים האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון? לא. אני תמיד גבוהD: שבעה דברים שאת לובשת כרגע: מכנס חאקי [נו לא היה לי כוח להוריד.] קרוקס >< חח סווטשרט של בליינד חולצה אדומה מתחת.. חזיה גרביים תחתונים:O שישה דברים שעשית היום: בצפר, אכלתי, צופים, ראיתי טלווזיה, שתיתי, אכלתי חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: לשמוע מוזיקה, לצאת למרכז [לא] , צופים, טיולים:O, הופעות.. ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל: חנן, דנה, טל וזהו... *|שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות? לאכולD:: קטן או גדול? תלוי>< שחור או וורוד? אני ממש אפלה אז.. שחור. שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי: להיות מאושרת באמת לגרום למישהו להיות מאושר באמת דבר אחד שאת מתחרטת עליו: ש%@$%! ממנו.