סופ"ש ב-
אנשים

sofT sTeel

New member
שייגעצ מזמינים אתכם לבלות איתם

צפו להזמנה אישית לבילוי עם להקת שייגעצ קניתי את הדיסק החדש ובפנים חיכה לי פתק קטן ונחמד וזה בערך מה שהוא אומר יחד עם מספר טלפון להשארת פרטים... זה רציני??!! בכל מקרה יש משהו ממש מוזר בו רשום למטה הודעות יתקבלו לא יאוחר מ 31.1.2006 וזה היה ממזמן... הם התבלבלו או שזו סוג של בדיחה?

AvtipuS

New member
אמיתי בהחלט.

כנראה שיש טעות בתאריך, ולא כולם מקבלים את ההזמנה אבל בפורום בהיידפארק יש כמה אנשים שגם זכו בהזמנה לפגישה. תהנה.

animal bar

New member
מה באמת?!...

אז איך זה שאני אפילו לא יודעת מזה?!... [אם מישו לא הבין...אני לא זכיתי...אבל אני רוצע...):]

freaky cow

New member
../images/Emo110.gif לא? אז... אולי שחף שכטר?

אני מתבלבלת עם כל החדשים><

Hezi The One

New member
אאני זכיתי

התקשרתי היום...זה אמיתי זה מה שאני יודע בינתיים את צריכה להשאיר בטלפון הזה שם מלא ומספר טלפון שלך

בצה18

New member
כאילו אני היחידה שראתה ת'מבצע

בוואלה? 2 כרטיסיים חינם להופעה או מפגש עם להקה שייגעצ?(כאילו שזה כל כך קשה לפגוש אותם פחחחחח)

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif פפפ תנוחי.

לא כולם באים לכל ההופעות שלהם ויושבים איתם אחכך לסיגריה, יש אנשים שלא ראו אותם ולא דיברו איתם ורק שמעו אותם. ><

../images/Emo25.gifסופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo133.gif

אהבה חופשית מאיידס תפוז אלבומים בשיתוף עיתון ישראלי, מזמינים אתכם להצטרף למאבק באיידס. שלחו לתחרות בתפוז
אלבומים
סלוגנים וסטיקרים מקוריים שהמצאתם להגברת השימוש בקונדומים ותוכלו לזכות בפרסים. לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=90
רוצים להיות מדובבים בסרטים מצויירים ופרסומות? תמיד חלמתם להיות הקול מאחורי שרק? רוצים לצעוק קוואבנגה ביחד עם צבי הנינג'ה? עכשיו אתם יכולים! כנסו לתחרות "עושים דיבוב על הבנות", דובבו את הסרטון של "הבנות" ואתם בתחרות. המדובב הטוב ביותר יקבל חוזה לשנה בסוכנות ייצוג הקריינים, המנחים והניהול האישי של אומנים "כחול לבן אמנים" (המייצגת בין היתר את אלון אבוטבול, שרון חזיז, ניר פרידמן ועוד) וגם יזכה להשתתף באודישנים לדיבוב של שרק 3 וצבי הנינג'ה. http://www.flix.co.il/dibuv

פרקשון

New member
מי בא היום לאינפקציה?

אה כן, שלום לכם כמה זמן לא התראינו
יש לי כומתה סגולה סוף סוף, וגם הכפות רגליים שלי סגולות, ואני ברגילה. כבר לא טירוןןןןןן!!!! שבת שלום וזוהר מזל טוב, אין לי כוח לפתוח הודעה נוספת

AvtipuS

New member
אעאעאעאעא אני

מאוד רוצה ללכת אבל אין איך לחזור ועם מי ללכת ^#!%&!#$&%

עדי D

New member
עונה...

עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון\ה: ליגל :S החתול הראשון: קוט!:) ועדיין ישנו הכלב הראשון: לא היה הפירסינג הראשון: אין השינוי הדרמטי הראשון: אמ לא יודעת.. עשיתי חורים באוזניים? חח התאהבות ראשונה: כיתה ח'.. הדיסק הראשון: בטח בריטני ספריס או משו. נו. ההרכב הראשון: הא החבר\ה ראשונה: טל תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: וודקה בטח>< הנסיעה האחרונה: היום לשבט ובחזרה... :O שיחת טלפון אחרונה: לדנה.. הדיסק האחרון ששמעת: שייגעצ- משקאות אמבטיית הקצף האחרונה: וי. יותר מידי מזמןP: פעם אחרונה שבכית: היום. בערך כזה.. החיבוק האחרון: היום.. פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: ואע. היום!. חניכות מרגיזות. פעם אחרונה שראית טלוויזיה: עכשיו.. טופ מודל:) שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? לא.. האם אי פעם נעצרת: לא האם אי פעם שחית בעירום? בהיותי תינוקת בטח האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן.. עשו על השבט הישן שלי כתבהD: האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? חחח האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? לעפמים האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון? לא. אני תמיד גבוהD: שבעה דברים שאת לובשת כרגע: מכנס חאקי [נו לא היה לי כוח להוריד.] קרוקס >< חח סווטשרט של בליינד חולצה אדומה מתחת.. חזיה גרביים תחתונים:O שישה דברים שעשית היום: בצפר, אכלתי, צופים, ראיתי טלווזיה, שתיתי, אכלתי חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: לשמוע מוזיקה, לצאת למרכז [לא] , צופים, טיולים:O, הופעות.. ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל: חנן, דנה, טל וזהו... *|שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות? לאכולD:: קטן או גדול? תלוי>< שחור או וורוד? אני ממש אפלה אז.. שחור. שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי: להיות מאושרת באמת לגרום למישהו להיות מאושר באמת דבר אחד שאת מתחרטת עליו: ש%@$%! ממנו.

אפרת P

New member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo112.gif

לעידן על סיום הטירונות ולזהר ל15!!!!!

למעלה