סופ"ש ב-
אנשים

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif שאלון לסופ"ש.

עשרת הראשונים:
החבר\ה הכי טוב הראשון\ה: החתול הראשון: הכלב הראשון: הפירסינג הראשון: השינוי הדרמטי הראשון: התאהבות ראשונה: הדיסק הראשון: ההרכב הראשון: החבר\ה ראשונה:
תשעת האחרונים:
המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: הנסיעה האחרונה: שיחת טלפון אחרונה: הדיסק האחרון ששמעת: אמבטיית הקצף האחרונה: פעם אחרונה שבכית: החיבוק האחרון: פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: פעם אחרונה שראית טלוויזיה:
שמונת האם אי פעם-
האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? האם אי פעם נעצרת: האם אי פעם שחית בעירום? האם אי פעם היית בטלוויזיה? האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון?
שבעה דברים שאת לובשת כרגע:
שישה דברים שעשית היום:
חמישה דברים שאת אוהבת לעשות:
ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל:
*|שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות? קטן או גדול? שחור או וורוד?
שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי:
דבר אחד שאת מתחרטת עליו:

טוב נו..

עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון\ה: רוי החתול הראשון: קאלימה, אבל בכלל לא הייתי כשהוא היה חי! ואחרי זה לא היו עוד חתולים תודה לאל. הכלב הראשון: רוג'ר!!!!!!!!!!!!! הפירסינג הראשון: >< השינוי הדרמטי הראשון: שינוי מחשבתי כלשהו התאהבות ראשונה: אוי נו. הדיסק הראשון: חחחח גריז הפסקול נראהלי XD ההרכב הראשון: פאדיחות >< החבר\ה ראשונה: דןדןדן :) סמל סקס שלי תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית:אני משערת שוודקה XD הנסיעה האחרונה: ב"ש אתמול שיחת טלפון אחרונה: ליבנה הדיסק האחרון ששמעת: קספר ההופעה החיה אמבטיית הקצף האחרונה: חחחחחחחחחחחחחח די >< פעם אחרונה שבכית: לא רלוונטי החיבוק האחרון: חמישי, זואיצלילעעע [הגונב מגנב פתור?!] פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: חמישי, פעם אחרונה שראית טלוויזיה: היום :) שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? >< האם אי פעם נעצרת: נוופ האם אי פעם שחית בעירום? נוופ האם אי פעם היית בטלוויזיה? נוופ האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? חח כן >< האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? חח לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? לא האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון? כן! שבעה דברים שאת לובשת כרגע: אוי נו, טיפשי. חזיה, תחתונים2X [זה נוח נוווו יווו
] חולצה מכנס גרביים נעלים? שישה דברים שעשית היום: ישנתי, קמתי, ניקיתי, אכלתי, שתיתי, התקלחתי חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: לישון, לנגן, לנסוע, לכתוב, ל-ע-צ-ב-ן
ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל: רוי ליל דור בעז שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות? לשתות קטן או גדול? הו? >< שחור או וורוד? שחור [לא אפלה יאללה קפוצו לי טוב ?
] שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי: לחיות באמת, [ואני לא אכתוב צניחה חופשית כמו כל העולם, אני פשוט אקצר את זה, ככה אני רוצה למות, בצניחה חופשית.. חחחח ועכשיו יש לי מקום לכתוב עוד משהו] לטייל בהמון מקומות בעולם דבר אחד שאת מתחרטת עליו: חוסר סינון של דברים שיוצאים מהפה

ססילייה

New member
חראשו.

עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון\ה: מל. החתול הראשון:גולי. הכלב הראשון:ג'ימי. הפירסינג הראשון:לשון. השינוי הדרמטי הראשון: קיצוץ שיער בגיל שבע, ולאחר מכן בגלל המחלה. התאהבות ראשונה:איתי -__- הדיסק הראשון: לא זוכרת
ההרכב הראשון:הנעליים של איקי?XDDD החבר\ה ראשונה:איתי. תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: יין בכפר תבור. הנסיעה האחרונה: היום, לאורט. שיחת טלפון אחרונה:עכשיו עם מאיה. הדיסק האחרון ששמעת: עוד סיבוב-דן תורן. אמבטיית הקצף האחרונה: אין מושג. פעם אחרונה שבכית:בלוויה של סבא. החיבוק האחרון: היום, מדיאנה. פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: היום, אבא. פעם אחרונה שראית טלוויזיה: היום, סקראבס
שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? כן >< האם אי פעם נעצרת: לא. האם אי פעם שחית בעירום? סוג של. האם אי פעם היית בטלוויזיה? לא. האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן. האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? כן. האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן. האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון?חחחח כל הזמן! שבעה דברים שאת לובשת כרגע: תחתונים, חזייה, גרביונים, שמלה, ג'קט, נעלי בית שישה דברים שעשית היום: ישנתי. ראיתי חברים ישנים. התחבקתי המון. עישנתי. סקיצה לעוד ציור קיר. ניקיתי את הבית. חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: לשיר, לדבר, לישון, לצלם ולחייך. ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל: אביק, רוי, אסתי ומאיה
. שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות? לשתות. קטן או גדול? הגודל לא קובע.
שחור או וורוד? שניהם!!!|כתר
שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי: לגור בלונדון לתקופה ולצלם סרט דוקומנטרי. דבר אחד שאת מתחרטת עליו: על דברים שאמרתי או עשיתי בסיטואציות למיניהן.

../images/Emo121.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שבעה דברים שאת לובשת כרגע: תחתונים, חזייה, גרביונים, שמלה, ג'קט, נעלי בית את לובשת בתים?

יוווו

עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון\ה:סיון החתול הראשון:X הכלב הראשון:X הפירסינג הראשון: נזם השינוי הדרמטי הראשון: לידה? X: התאהבות ראשונה:כיתה ד'
הדיסק הראשון: קטנטנות בטח ההרכב הראשון:X החבר\ה ראשונה: זיו תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: פינלנדיה הנסיעה האחרונה: מהקניון שיחת טלפון אחרונה:עכשיו, עם ליל הדיסק האחרון ששמעת: מוזיקה קלאסית אמבטיית הקצף האחרונה: חודש? פעם אחרונה שבכית: מזמן החיבוק האחרון: היום מעתי פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: היום פעם אחרונה שראית טלוויזיה:שבועיים-שלוש? שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? לא האם אי פעם נעצרת: יותר מדי האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה?כן האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? פעם ב.. האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון?לפעמים שבעה דברים שאת לובשת כרגע: תחתונים חזיה גרב ימין גרב שמאל גומיה טבעת צמידים שישה דברים שעשית היום: הלכתי לקניון חזרתי מהקניון הולשנתי למורֵה ['המורה היא לקחה לי את הטבעת והכניסה לחזייה!'] התקלחתי אכלתי אותו חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: לצלם לישון לראות אנשים לשתות להרזות לחסוך כספים ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל: ליל יוגורט גלי שראל *|שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות? לשתות קטן או גדול? מה שצריך שחור או וורוד? כנל שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי: סקס, להתחתן דבר אחד שאת מתחרטת עליו: הממ. אני לא. אולי על זה שלא למדתי למבחנים בזמן האחרון

Fallen Leaves

New member
../images/Emo79.gifוואווו..[יחסית]-מזמן לא

הייתי פה. יאללה שאלוןןןןן :]
עשרת הראשונים:
החבר\ה הכי טוב הראשון\ה:מממ..לאדעת
החתול הראשון:אין
הכלב הראשון:אין
הפירסינג הראשון:חוץ מאוזן? נזם.
השינוי הדרמטי הראשון:כיתה ט'.בערך.
התאהבות ראשונה:אם זה קרה אז זה קרה בין כיתה ו' לז'.
הדיסק הראשון: |טווס|זוכרתתתתתתתת|טווס|
ההרכב הראשון:ר.ג.ע [הראשון והיחיד.בנתיים.חיחיחי]
החבר\ה ראשונה:עידן? [כיתה ד']
תשעת האחרונים:
המשקה האלכוהולי האחרון ששתית:ממממ..פינלנדיה
הנסיעה האחרונה:לקניון וחזרה..ונסיעה יותר משמעותית - אילתתתתתתתתתתתתתת :]]
שיחת טלפון אחרונה:טולצ, חברהשלי.
הדיסק האחרון ששמעת:דיסק שצרבתי אצל חברה
אמבטיית הקצף האחרונה: כמה חודשים
פעם אחרונה שבכית:ממ...נראלי שבוע שעבר, בטיול.
החיבוק האחרון:נראלי מכץ, ידיד שלי..
פעם אחרונה שממש עצבנו אותך:לפני יומיים!!!!13!@$$ המורה לאנגלית הבתז$#^#%
פעם אחרונה שראית טלוויזיה:רבע שעה..
שמונת האם אי פעם-
האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך?ממ....לא
האם אי פעם נעצרת: לא
האם אי פעם שחית בעירום? לא
האם אי פעם היית בטלוויזיה?אה-הא
האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? סוגשל
האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? ממ...לא..
האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? הא?
האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון?חיחיחיחי.ישמצב
שבעה דברים שאת לובשת כרגע:
מכנס דייגים ורוד שחברה שלי קנתה לי בבראשית ב5 שקלים
חולצה כחולה גזורה
ז'קט כחול
גרביים עם פסים
צמידים למיניהם
שרשרת של פיס+שרשרת חרוזים כוסית שקניתי באילת
עגילים? [יד עושה זין, גולגולת, לוויתן ונזם]
שישה דברים שעשית היום:
הייתי בביצפר
התבכיינתי
התעצבנתי
קניתי תיק מושלם
חיבקתי
חשבתי
חמישה דברים שאת אוהבת לעשות:
לבלות
לנגן
לרקוד
לצחוק
להרגיש טוב
ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל:
טולצ
כהן
אפי
מממממ...רונית נראלי [כולן חברות]
*|שלוש שאלות העדפה:
לאכול או לשתות?תלוי
קטן או גדול?תלוי
שחור או וורוד?שחור
שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי:
להיות בהופעה של רד הוט ו/או להקה אחרת שאני ממש אוהבת!
לאדעת
דבר אחד שאת מתחרטת
יש כלמיני...

../images/Emo121.gif

עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון\ה:נראה לכם שאני זוכר מי היה חבר שלי בתקופת בצפר יסודי/חטיבת ביניים?! החתול הראשון:פוסיקט הכלב הראשון:קפי הפירסינג הראשון:גבה השינוי הדרמטי הראשון:מוסיקה התאהבות ראשונה:אדוה הדיסק הראשון: חחחחחחחח לא זוכר ההרכב הראשון:אין החבר\ה ראשונה:אדוה תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית:גולדסטאר הנסיעה האחרונה:ממ מההר הביתה עם השכן שיחת טלפון אחרונה:אדוה הדיסק האחרון ששמעת:לא זוכר אמבטיית הקצף האחרונה: חחחחחחחחח פעם אחרונה שבכית:לא זוכר החיבוק האחרון:אחי פעם אחרונה שממש עצבנו אותך:אבא פעם אחרונה שראית טלוויזיה:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חודשים שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך?תגדירו לצאת.. האם אי פעם נעצרת: לא בדיוק האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה?לא האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה?כן האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר?כן האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת?כן האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון?חחח כן שבעה דברים שאת לובשת כרגע:חולצה דקה ארוכה, עליה חולצה קצרה, דגמ"ח ארוך, בוקסר וגרביים שישה דברים שעשית היום:התגעגעתי לאדוה, עליתי להר, ישנתי, שתיתי תה, ניסיתי לדבר עם אדוה בטלפון, ועוד שני דברים-בלופ חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: את אדוה
, לנגן, לטייל, לישון ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל:איתמר, אופיר, בנצי, אדוה שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות?לשתות קטן או גדול?גדול שחור או וורוד?שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי:דבר ראשון-לתקן אנשים כמוך שלא מבדילים בין לשון זכר לנקבה, שני דברים!! שני!! דבר אחד שאת מתחרטת עליו:מממממממממ

טולייצ

New member
../images/Emo142.gif

עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון\ה: סאלי (וואו כמה ישן..) החתול הראשון: לא זוכרת,היא הייתה עיוורת,והיא מתה הכלב הראשון: נדרס גם הוא,קראתי לו ג'ימי (אם אני זוכרת נכון..) הפירסינג הראשון: באוזן
השינוי הדרמטי הראשון: שינוי דרמטי בשבילי זה להסתפר,וגם הנשיקה הראשונה.. התאהבות ראשונה: עומרי הדיסק הראשון: לא זוכרת,נראה לי משהו של אביב גפן ההרכב הראשון: זה היה כ"כ קצר שאפילו לא הספקנו לבחור שם החבר\ה ראשונה: אף פעם זה לא היה רציני ורישמי עד כדי כך תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: אתמול,איזה קוקטייל עם תפוחים ודובדבנים,משהו טוב!! הנסיעה האחרונה: אתמול,מת"א חזרה לבית שיחת טלפון אחרונה: ברק הדיסק האחרון ששמעת:רד הוט צ'ילי פפרס אמבטיית הקצף האחרונה: זה היה מזמן,וכיפי
פעם אחרונה שבכית: אתמול החיבוק האחרון: אתמול פעם אחרונה שממש עיצבנו אותך: אתמול פעם אחרונה שראית טלוויזיה: חצי שעה שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? יאפ האם אי פעם נעצרת: בערך האם אי פעם שחית בעירום? חלקי האם אי פעם היית בטלוויזיה? יאפ האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן,כי הוא כ"כ חופר,עד היום! ככה זה שאתה נשיקה ראשונה של מישהו.. האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? אממ האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? אה? האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון? כן,כשנעלתי נעליים עם עקב 10 ס"מ שבעה דברים שאת לובשת כרגע: גרביים כחולות תחתונים גופייה עליונות של הפנתר הורוד מכנס קצר אין לי שבע
שישה דברים שעשית היום: -התעוררתי בבוקר
-קניתי כרטיס להופעה של עדי אשכנזי -ניקיתי את הבית -התקלחתי -ערכתי שולחן לארוחת ערב -ראיתי טלוויזיה חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: -לנגן -לשמוע מוזיקה -לראות טלוויזיה -להיות סתם ככה עם עצמי (או בחברה מצומצמת מאוד של אנשים) -להתקלח ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל: שירן,ברק,מור,ויגאל *שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות? לשתות קטן או גדול? גדול שחור או וורוד? שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי: אממ.. דבר אחד שאת מתחרטת עליו: כלום! לא רוצה להתחרט!

../images/Emo121.gifיאללה

עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון\ה: רועי ניראלי החתול הראשון:לא זוכר, היה אחד אפור שהיה היחיד שנתן לנו ללטף אותו, ממש אהבתי אותו הכלב הראשון: דידס מס
מקסD: הפירסינג הראשון:מממ השינוי הדרמטי הראשון:מממ חזרה בשאלה? התאהבות ראשונה:לא זוכר הדיסק הראשון: שוטי הנבואה. שניהם ההרכב הראשון:בבצפר?P: החבר\ה ראשונה:ג'ני תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית:גולדסטאר/ערק משובח הנסיעה האחרונה:מרעננה הביתה שיחת טלפון אחרונה:משו לאחותי הדיסק האחרון ששמעת:לא זוכר, בטח ריקוד של מכשפים אמבטיית הקצף האחרונה: אמבטיה לפני 20 דקות אבל לא קצף
פעם אחרונה שבכית:לא זוכר החיבוק האחרון:מזמן פעם אחרונה שממש עצבנו אותך:לא זוכר פעם אחרונה שראית טלוויזיה:אתמול, איזה מערבון מעפן עם אבאD: אבא: זה סרט חקלאי. אני: מה זאת אומרת? אבא: 50 הרוגים לדונם
שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך?לא האם אי פעם נעצרת: בדיקת סמים האם אי פעם שחית בעירום? טבילה נחשב? האם אי פעם היית בטלוויזיה? יש מצב האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? דא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? משער שכן האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון? שבעה דברים שאת לובשת כרגע: מממ סווטשר, שרוואל תחתונים טבעת וגומיה?
שישה דברים שעשית היום: ישנתי, אכלתי, התקלחתי, ניגנתי, שיחקתי עם אחיין שלי וחירבנתי חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: לנגן, לטייל, לתפוס טרמפים, לחרבן ולאכול ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל: מממ בעז, ישי, ליל ואיפרת שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות? לשתות קטן או גדול?באמצע שחור או וורוד?שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי: לזכות בלוטו
סתם סתם מממ לחיות בסבבה ולשנות משו בתפיסת עולם של מישהו אחד לפחות דבר אחד שאת מתחרטת עליו: העצבים שלי

nobody99

New member
הממ

עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון\ה:הממ יש כמה החתול הראשון:פחח חתולים למוות הכלב הראשון:אני ממש רוצה :( אבל אמא לא רוצה הפירסינג הראשון:הסייד ליפ שלי השינוי הדרמטי הראשון: הממ שצבעתי תשיער בכיתה ח'.. נראה לי התאהבות ראשונה: הממ כיתה ט' ככה הדיסק הראשון: הו ממש לא זוכר ההרכב הראשון: הרכב מוזיקה? הממ הייתה לי להקה בשם דיסטורשן היינו עושים שירים על המורים שלנו על ערסים על פרחות.. צחוקים רציניים החבר\ה ראשונה:בכיתה ג' מישי בשם גל חחXD תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית:בירה הנסיעה האחרונה:מהחזרה הביתה שיחת טלפון אחרונה:הגר או אמא הדיסק האחרון ששמעת:הממ מטאליקה האלבום השחור אני חושב אמבטיית הקצף האחרונה: פיייייייייי שנים שלא עשיתי פעם אחרונה שבכית:הממ ממש לא זוכר החיבוק האחרון:לפני כמה שעות:) פעם אחרונה שממש עצבנו אותך:אתמול!! פעם אחרונה שראית טלוויזיה:לפני כמה דקות חח שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך?כן וזאת הייתה טעות האם אי פעם נעצרת: הממ נופ האם אי פעם שחית בעירום? נופ אבל אני צריך לנסות האם אי פעם היית בטלוויזיה? הממ לא כל כך האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? יאפ האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? חח בטח האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? הממ .. האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון?כשאני ליד אנשים נמוכים שבעה דברים שאת לובשת כרגע: חולצה מכנס בוקסר גרב גרב וממש קר לי אולי בגלל שאני לא לובש שבעה דברים שישה דברים שעשית היום: הלכתי לבית ספר השתעממתי בבית ספר הלכתי הביתה הלכתי לחזרה חזרתי הביתה כתבתי שאלון מוזר:) חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: הממ לנגן לאכול סניקרס:) לשתות להופיע לראות חברים טובים אחרי שלא ראיתי אותם שנים ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל: הממ זה עוזר שאני כותב פה שמות אתם בכל מקרה לא מכירים חח חוץ מאת ליל *|שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות?למה להעדיף כשאפשר את שניהם קטן או גדול? גדול שחור או וורוד?שחור! שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי: לשנות את פני הרוק בישראל:) להרביץ למורים שלי דבר אחד שאת מתחרטת עליו: שלא היה לי אומץ לעשות כמה דברים שהייתי צריך לעשות

../images/Emo220.gifעונה=]]

עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון\ה:שירצ/מור... החתול הראשון:מיצי שם נורא מקורי!(הוא החתול הכי הכי!!!) הכלב הראשון:מרקו(אני מתגעגעת אליו..הוא חמוד!!) הפירסינג הראשון:באוזן(חחחXD) השינוי הדרמטי הראשון:נממ לא יודעת/= התאהבות ראשונה:מישהו נורא נחמד=/(ארר כל יום אני רואה אותו!) הדיסק הראשון: נממ ניראה לי של genesis ניראה לי... ההרכב הראשון:נממ שום דבר=] החבר\ה ראשונה:מישהו שהיה פעם הבנאדם הכי נחמד שקיים...היום הוא ערס...אבל עדין יש לו אופי נחמד=] תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית:וודקה הנסיעה האחרונה:נממ לבצפר=] שיחת טלפון אחרונה:משירה... הדיסק האחרון ששמעת:להפסיק לאכול עוגות אמבטיית הקצף האחרונה: יום שני פעם אחרונה שבכית:יום שלישי=/ החיבוק האחרון:היום..מטל=]או שירצ=] פעם אחרונה שממש עצבנו אותך:יום שלישי פעם אחרונה שראית טלוויזיה:עכשיו=] שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך?כן האם אי פעם נעצרת: לא האם אי פעם שחית בעירום? כן..מי לא? האם אי פעם היית בטלוויזיה?כן האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? חח לא לא שזכור לי=] האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן=/ האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון?כן=/ שבעה דברים שאת לובשת כרגע:חולצה,חולצה ארוכה,מכנס,תחתונים,חזייה,גרביים וזהו=/ שישה דברים שעשית היום:דיברתי בטלפון,הלכתי לבצפר,הייתי במחשב,ראיתי טלוויזיה,ישנתי,וכמובן ניגנתי=] חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: לנגן,לקרוא(לפעמיים),לראות טלוויזיה,לישון,להיות על המחשב=] ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל: נממ שירצ/שירה/מור(?)/שירב=/ *|שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות?לשתות=] קטן או גדול?תלוי במה שחור או וורוד?לייק דע ורוד!!(חע)שחור..,=] שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי:להכיר עוד איזה 60 איש(כן לחלום)לעשות את ידיד שלי
דבר אחד שאת מתחרטת עליו:נממ שלא חרשתי מספיק השליש...=/

freaky cow

New member
../images/Emo110.gif

עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון\ה:
תולי החתול הראשון:
וואו.. הייתי פיצית... לאזוכרת מה השם רק שהוא היה ממש שחור הכלב הראשון:
מדונה הפירסינג הראשון:
עגיל באוזן השינוי הדרמטי הראשון:
ממ... התאהבות ראשונה:
בלעכס הדיסק הראשון:
פיייי ההרכב הראשון:
חח מה? החבר\ה ראשונה:
=\
תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית:
היינקן הנסיעה האחרונה:
היום מרענהה לפה. שיחת טלפון אחרונה:
ריני הדיסק האחרון ששמעת:
משו של אבא אמבטיית הקצף האחרונה:
מזמן פעם אחרונה שבכית:
לוזוכרת =\ החיבוק האחרון:
אמא=] פעם אחרונה שממש עצבנו אותך:
היום בבוקר פעם אחרונה שראית טלוויזיה:
א"נ שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך?
לא האם אי פעם נעצרת:
לא האם אי פעם שחית בעירום?
סוגשל האם אי פעם היית בטלוויזיה?
כה האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה?
לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת?
?? האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון?
חהחה אני באמת גבוהה ^^ שבעה דברים שאת לובשת כרגע: חולצת פיג'מה. מכנס פיג'מה תחתונים סיכה סיכה גומיה כפית על הלשון שישה דברים שעשית היום: הייתי ברופא שיניים נסעתע לנתניה יצאתי עם שחר למרכז אכלתי התקלחתי קניות חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: לאכול לצאת לסוע לנגן לשרוק ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם הכל: עדי עדי יעל והאמת, כל מי שמתעניין. שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות? לאכול קטן או גדול? גדול שחור או וורוד? שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי: למצוא בנאדם כזה נאמן אתם יודעים... לאחשוב. צניחה חופשית דבר אחד שאת מתחרטת עליו: שקניתי שתי חבילות גדולות של אוריאו מצופה שוקולד בסך 40 שקלים ושחתי אותם במסעדה

למעלה