סופ"ש ב-
אנשים

וגורילות באויר

עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון\ה: אוריין החתול הראשון: הכלב הראשון: הפירסינג הראשון: השינוי הדרמטי הראשון: שיער פזור :S חח ממש דרמטי. התאהבות ראשונה: השם לא חשוב. הדיסק הראשון: משו של היהודים בטח ההרכב הראשון: היהודים. החבר\ה ראשונה: גם לא חשוב. תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: גולדסטאר הנסיעה האחרונה: לסטוק קפה נחשב? שיחת טלפון אחרונה: אחי מקודם הדיסק האחרון ששמעת: להפסיק לאכול עוגות אמבטיית הקצף האחרונה: פוו. מזמן פעם אחרונה שבכית: לפני יומיים החיבוק האחרון: היום בצהרים פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: אתמול פעם אחרונה שראית טלוויזיה: לפני כמה שעות.. שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? כן האם אי פעם נעצרת: לא האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? ערוץ מקומי נחשב? האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? ממ סוג של. האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? עזוב אותי באמאשך'! האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון? לא ממש. שבעה דברים שאת לובשת כרגע: מכנס חולצה חזיה בוקסר גרביים נעליביית עגילים? שישה דברים שעשית היום: אנלי כוח חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: הופעות לשבת בפארק שלי כל הלילה סטוק קפה! מחשב לעבוד על אנשים בטלפון P: ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל: חלי בתאל אלינור אוריה (ממש אומר הרבה השמות) *|שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות? לשתות קטן או גדול? קטן! לא סתם קטן, פיצ! שחור או וורוד? שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי: צניחה חופשית סקס עם אה..ההוא.. דבר אחד שאת מתחרטת עליו: שלא הלכתי לאינפקציה היום :S

פרקשון

New member
יייי

עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון\ה: תומר החתול הראשון : פיצי הכלב הראשון: אין הפירסינג הראשון: אין השינוי הדרמטי הראשון: תספורת התאהבות ראשונה: כיתה ט', איילת הדיסק הראשון: ניו יורק ההרכב הראשון: שייגעצ החבר\ה ראשונה:נאור תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: גולדסטאר הנסיעה האחרונה: מונית הביתה שיחת טלפון אחרונה: לעמית הדיסק האחרון ששמעת: משינה אמבטיית הקצף האחרונה: לפני 4 שנים פעם אחרונה שבכית: במסע כומתה החיבוק האחרון: לפני שעה בת"א פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: במסע פעם אחרונה שראית טלוויזיה: בצהריים של שישי שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? כן.. האם אי פעם נעצרת: לא האם אי פעם שחית בעירום? כן האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן בערך האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? מלא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון? הרגשתי גבוה בצדק שבעה דברים שאת לובשת כרגע: גרביים תחתונים חולצה סוורצ'רט נעליים מכנס שיער? שישה דברים שעשית היום: ת"א אוכל בירה הופעה ריקודים פוגו חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: לירות לשון לאכול להתחפשן מוזיקה לישון ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל: מנחם, יעקב, ניקיטה *|שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות? לשתות קטן או גדול? גדול שחוראו וורוד?שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי: לעשן הרבה גראס לסיים מסלול בגבעתי דבר אחד שאת מתחרטת עליו: שלא היתה לי אהבה אמיתית

אסססס

New member
../images/Emo3.gif באלי

עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון\ה: ג'ינג'י החתול הראשון:תולי
הכלב הראשון:איכס הפירסינג הראשון: השינוי הדרמטי הראשון: המ...בסביבות כיתה ז'..אני לא אתחיל לפרט מה מי מו כמה ולמה התאהבות ראשונה: הדיסק הראשון: פינק פלויד-ויש יו ואר איר ההרכב הראשון: החבר\ה ראשונה:איליה (חחח כן ליל הוא היה החבר הראשון שלי..איכס) תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: בירה טובורג
הנסיעה האחרונה:כפר תבור... שיחת טלפון אחרונה: לא זוכרת :S הדיסק האחרון ששמעת: ראסמוס-הייד פרום דא סאן אמבטיית הקצף האחרונה: לפני שנתיים
פעם אחרונה שבכית: היום בבוקר.... החיבוק האחרון:לפני שעה
פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: היום בבוקר... פעם אחרונה שראית טלוויזיה: לפני חצי דקה שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? כע... האם אי פעם נעצרת: לא האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה?כע האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? המ...כן נראה לי שכן... האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון?כע
שבעה דברים שאת לובשת כרגע: חולצה, חזיה, תחתונים, מכנס ספורט, גרביים,(זה נחשב 2) נעלי בית
שישה דברים שעשית היום: התעוררתי שתיתי קפה אכלתי עוגיה סדרתי ת'מיטה התקלחתי ראיתי טלויזיה חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: לנגן לשמוע מוזיקה לראות טלויזיה לעשן להרביץ לליל
ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל: ליל שירי איתמר יאיר אחותי ואמא שלי (הן באות בחבילה אחת) *|שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות?לשתות קטן או גדול?גדול שחור או וורוד?שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי: לשתות את כל הוודקה בעולם ולעשות עוד משהו שהוא לא עיניינכם... דבר אחד שאת מתחרטת עליו: שהתחלתי לעשן...

ססילייה

New member
בירורים!!!!

איליה!?איליה!?
אומג!! חחחחחחחחחחחחחחחחח אסתי, אולי כדאי שתפסיקי לכתוב ל'הרביץ לליל' כי אני יוצאת מזה מושפלת
אגב!!!! יאיר אמר שהוא יבוא היום!!!!זנע!

אסססס

New member
בירורים אה?

חחח נראה לי ששכחתי לספר לך את הפרט הקטנטן הזה
חח למה מושפלת? D: זה אשכרה הפך להיות תחביב שלי
הוא אמר שאם הוא יודע שהוא יכול להתחמק אז הוא יבוא..ככה ש...טוב נו הוא הוא זנע

ססילייה

New member
כפרעלייך!../images/Emo99.gif

איכסה, אסתי...איך יכולת!? הוא רוסי גבוה ומוזר!!! עזבי את זה, קוראים לו איליה!זה נשמע כמו שם של קיוסק!!! - למה מושפלת?את מכה אותי!!! - שיתחמק
התמיני הזה

B a m b o o k

New member
........

עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון\ה: נאורה החתול הראשון: כלב הכלב הראשון: בובי הפירסינג הראשון: לובים רגילים השינוי הדרמטי הראשון: קוצים בכיתה ז' התאהבות ראשונה: לא הייתה הדיסק הראשון: הדורבנים-קובי ההרכב הראשון: לאדעת החבר\ה ראשונה: אין תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: יין הנסיעה האחרונה: לבצפר? שיחת טלפון אחרונה: עם שילת הדיסק האחרון ששמעת: משיהו לרוץ איתו אמבטיית הקצף האחרונה: לפני המוווווון זמן פעם אחרונה שבכית: היום... מצחוק החיבוק האחרון: אתמול בלילה פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: היום פעם אחרונה שראית טלוויזיה: לפני שעה שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? לא האם אי פעם נעצרת: לא האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? לא האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון? כן שבעה דברים שאת לובשת כרגע: תחתונים, חזיה, גרביים, חולצה, מכנסיים, שמיכה שישה דברים שעשית היום: קראתי, אכלתי, חגגתי לאמא יומולדת, ישנתי, קפאתי מקור, השתעממתי חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: לקרוא, שלמוע מוזיקה, להיות עם חברים, ללכת ברגל, להיות לבד ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל: זוהר, ליל, אוהד, אביק *|שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות?לשתות קטן או גדול? שחור או וורוד?שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי: לאדעת דבר אחד שאת מתחרטת עליו: אממ לאדעת

משעמם לי

עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון\ה: אור החתול הראשון: ונילה ז"ל ת.נ.צ.ב.ה הכלב הראשון: מקס הפירסינג הראשון: עגיל באוזן השינוי הדרמטי הראשון: וואיי לאזוכר התאהבות ראשונה גל: הדיסק הראשון: ניו יורק רפיח ההרכב הראשון: שירותי בנות החבר\ה ראשונה: גל תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית : Southern Comfort-מומלץ מאוד! הנסיעה האחרונה: לבית של יואב וחזרה שיחת טלפון אחרונה: ליבי הדיסק האחרון ששמעת: הבילויים אמבטיית הקצף האחרונה: מזמזן פעם אחרונה שבכית: יום רביעי החיבוק האחרון:פיליפ פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: רביעי פעם אחרונה שראית טלוויזיה: עכשיו שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? יצאתי דייט?! אולי ידידה האם אי פעם נעצרת: בארור האם אי פעם שחית בעירום? כע האם אי פעם היית בטלוויזיה? כע האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? יכוללהיות האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? כע האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? לאדע האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון? כע שבעה דברים שאת לובשת כרגע: חולצה שחורה, מכניס טרייניג שחור, בוקסר כחול, גרב, עוד גרב,ושיער שישה דברים שעשית היום: בישלתי משחב טלוויזיה כלב חשנתי קראתי חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: סקס כסף אוכל בזבז כסף לישון ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל: ליבי ליל פיליפ וזהו. *|שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות? ביחד קטן או גדול? תלוי שחור או וורוד? שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי: לשנות את העולם ולפתוח מסעדה דבר אחד שאת מתחרטת עליו: שביזבזתי את כל הכסף שעשיתי בנשה האחרונה על שטויות

Philipil

New member
רגע לא הבנתי

חיבקת אותי כשישנתי לפני שהתקשרת לבחור מ"ישראלי" מתוך שינה או אחרי?

dairy milk

New member
../images/Emo220.gif

עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון\ה: ספיר. החתול הראשון: לא היה לי חתול
הכלב הראשון: גם לא כלב
הפירסינג הראשון: ראר. השינוי הדרמטי הראשון: שהסתפרתי קצר בגיל שש? >< התאהבות ראשונה: ראר, אילן. הדיסק הראשון: Green day, לא זוכרת איזה. ההרכב הראשון: ראר. החבר\ה ראשונה: אילן.
תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: לא אוהבת אלכוהול =/ הנסיעה האחרונה: מממ למגדל העמק לפני כמה ימים. שיחת טלפון אחרונה: להדס, לפני דקה. הדיסק האחרון ששמעת: Dookie - Green day אמבטיית הקצף האחרונה: לא זוכרת. פעם אחרונה שבכית: ראר, שבוע שעבר. החיבוק האחרון: היום, מתישהוא. פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: ממ, יומ חמישי. פעם אחרונה שראית טלוויזיה: היום.
שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? כן. האם אי פעם נעצרת: לא. האם אי פעם שחית בעירום? לא. האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן. האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן. האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא. האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? לא. האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון? לאXD
שבעה דברים שאת לובשת כרגע: חצאית, חולצה, גופיה, גרב, גרב, תחתונים, חזיה, אנעארף (כבר הגעתי לשבע?) שישה דברים שעשית היום: ישנתי, ישנתי, נפנפתי את חברה שלי כי רציתי לישון, ישנתי, ישנתי, קראתי. חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: לישון, קולנוע, מחשב, מפגשיפורום, תופים. ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל: שבו, נטע, מיקי, זהו >< *|שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות? לשתות. קטן או גדול? קטן. שחור או וורוד? שחור (למרות שגם ורוד אני אוהבת) שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי: ממממ לא יודעת, הכל? דבר אחד שאת מתחרטת עליו: לא יודעת.

אפרת P

New member
עד שגפן ואורי יבואוווווווווו../images/Emo112.gif

עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון\ה: אסנת החתול הראשון: לילי הכלב הראשון: ג'ימבו
הפירסינג הראשון: לשון השינוי הדרמטי הראשון: קשת התאהבות ראשונה: תנו לי לחשוב על זה אני אחזור אליכם עם תשובה הדיסק הראשון: שייגעצ אני חושבת ההרכב הראשון: הרכב.. משהו בקשת החבר\ה ראשונה: נחיה ונראה. תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: בירה נחשב? אם לא אז יין הנסיעה האחרונה: מבצפר הביתה?
מכפר תבור לזכרון שיחת טלפון אחרונה: *בודקת* ישי הדיסק האחרון ששמעת: המכשפות - עד העונג הבא אמבטיית הקצף האחרונה: אוו גיל שלוש בערך [עם האחים
] פעם אחרונה שבכית: כמה ימים אחרי שג'ימבו הלך החיבוק האחרון: אורי פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: לא זוכרת פעם אחרונה שראית טלוויזיה: לפני שנתיים שלוש.. סתם בטח כמה חודשים שמונת האם אי פעם- האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך? משהו לייק האם אי פעם נעצרת: לא האם אי פעם שחית בעירום? כן האם אי פעם היית בטלוויזיה? לא האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת גבוהה אבל זה לא היה נכון? לא טרחתי להרגיש גבוהה
שבעה דברים שאת לובשת כרגע: גרב, גרב, מכנסיים, תחתונים, סווצ'ר, חולצה, חזיה שישה דברים שעשית היום: לשתות, לצחוק, לדבר, לאהוב, לאכול, ללכת חמישה דברים שאת אוהבת לעשות: לשוחח, ללמוד, לטייל, לחיות, לישון ארבעה אנשים שאת יכולה לספר להם [כמעט] הכל: . *|שלוש שאלות העדפה: לאכול או לשתות? לשתות קטן או גדול? זה לא הגודל של המקל זו כמות הקסם שבו
שחור או וורוד? מהזהחשוב שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמותי: נחשוב על כך דבר אחד שאת מתחרטת עליו: הצתה מאוחרת אולי? לא יודעת, לא מתחרטת על כלום :)

sofT sTeel

New member
לא בטוח שאני יילך לזה, אני חייל

אם למישהו יש הצעה בתמורה לכרטיס...

למעלה