Here Is The McWeekend

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif MChristmas Time

מצעד הלהיטים של מקפליי:
No worries
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
One two Three של בריטני XD אחאח הכל בגלל יובלי
הלהקה המגניבה של השבוע:
אממ שמעתי כל כך הרבה שירים טובים השבוע <:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
סיפור סינדרלה עם הילארי דאף
ראיתי אותו שוב, נוסטלגיה מכיתה ה'-ו' XD
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
חופש
משהו שהעציב:
חופש נגמר
ציטוטיה:
אין לי כוח לחשוב :\
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Star girl
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
טומקי באווירת הכריסמס

rox love BSM

New member
../images/Emo138.gifחנוכה, חנוכה, חג יפה כל כך

מה יש לכן עם הקריסמיס,ווי אר ג'וייש
*פעם הבאה תצרפו את המסמך של המקוויקנד,אין לי כח לעשות את כל הסמלים* מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: שמעתי שאפל,אז ייצא ששמעתי: קלי קלרקסון,פאראמור,אלל אמריקן ריג'קטס,דה סקריפט ועוד כמה להקות לא מכורות חח הלהקה המגניבה של השבוע:^^ קליפ שעשה לכן את זה: זה: http://www.youtube.com/watch?v=5Zn6eTyaj18 וסרטים שחבר שלי צילם בטירונות,בוא'נה בנים זה עם מפגר חחח תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: בטי
האוס האחות ג'קי האח הגדול (אלירז
) האחות הקטנה מועדון לילה משהו שהכעיס אתכם השבוע: אה...לא היה כזה משהו ששימח: נסעתי יום שני לצפון והיה יפהייפה משהו שהעציב: החבר סוגר עוד פעם ועוד עם הגשם שירד אתמול. (והם ישנים באוהלים) סופ"ש שעבר הוא חזר עם שפעת ובנחמדותו הוא גם העביר לי אותה ואמ זהו חח ציטוטיה: "מי היה הלורד בלפור? אה...זה שמציא את הטושים?" "על מה הבחינה שלכם? היסטוריה היסטוריה של מה? אהה של העבר..." ֿ"AYV אללה יוסטור ולהקתו" "דרך אגב, אלה סמלים שפותחו ע"י פרופ' רייך מאוניברסיטת... שקר כלשהו" "קוקסינל"=(ג. יפית) "תישבעי בכוכב האלופה מייקל לואיס!" "נשבעת בשחקן המשנה מוסקו אלקלעי". מתנגן בראש / בפלייליסט: המלצת השבוע: פאי תפוחים זה 100מם,ודי קל להכין חח התמונה הכי חמה: אלירזזזז

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifמה אתן נורמליות? הוא אחד המעצבניםםם

עם כל אחד הוא רב, הוא יורד על כל אחד שמה או מרכל עליו מאחורי הגב, הוא מעליב אנשים והוא חש שהוא יותר טוב מכולם שמה יחד S: והוא גם כל הזמן מעוצבן -.-

../images/Emo109.gifחח דווקא ממש לא

דבר ראשון כולם שם יורדים אחד על השני ומרכלים (גם מחוץ לאח הגדול..יש מישהו שלא עושה את זה?XD) ודבר שני הוא תמיד בא לקראת אנשים ומנסה להגיע איתם להסכמה. ורוב הזמן הוא דווקא ממש מצחיק, עצבני כשמעצבנים אותו חח את מדברת עם מישהי שדי מכורה לLIVE
אז הייתי חייבת להגן עליו משום מה 3>

rox love BSM

New member
../images/Emo45.gif ולמה את גם יוצאת עלינו ככה?

אנחנו אוהבות אותו, זכותנו. וכן אנחנו נורמליות.

sweet shir

New member
חחח תאמת שקצת כן, הוא כל הזמן מתעצבן מממממש

מדברים שלא אמורים לעצבן אותו בכלל. אבל אני משערת שזה בגלל זה שהם תקועים שם ומתחרפנים חחח

למעלה