Here Is The McWeekend

ריהותם

New member
../images/Emo113.gifMcFucking Awesome Week That Ends../images/Emo7.gif

וואו,איזה שבוע,איזה 8 ימים אינטנסיביים ומדהימים שאני באמת לא יכולה לתאר ככה.אני בעצמי לא מעכלת את זה בכלל. היו דברים קשים ועצובים,אבל היו הרבה דברים משמחים שעוזרים. אפילו שהיה קר ברמות שאי אפשר לסבול(בעצם אפשר.כי אני פה.אפילו שאני משתעלת כמו מישהי בת 90 שמעשנת מגיל 9) והגעגועים היו מקשים,. היה כ"כ חשוב,משמעותי וכיף. כל הדברים שפחדתי לא קרו,כל חששותי נמוגו,כל הדברים שיכלו להשתבש לא התשבשו. ואני פשוט אפסיק לספר כי זה אפילו לא תמצית ממה שקרה וזה לא מעביר דברים כמו מסר של פנים מול פנים. וחוץ מזה,אני לא רוצה לגלות הכול לבנות שמתכננות לנסוע!
מצעד הלהיטים של מקפליי:
לא שמעתי כמעט,בכל זאת,פולין
אבל נגיד שHypnitized |תן|כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
השיר האידיוטי של חווה אלברשטיין שכולנו התחלנו לשיר בגללי!
ושירים ששמתי בדיסק שלי XDDD
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
דברים שראיתי בפולין,ולא דווקא המחנות השמדה.אלא דברים אחרים שראיתי וממש הרגיזו אותי האידיוטים שגנבו את השלט מאושוויץ,וזה קרה אתמול כשעוד הייתי בפולין!לעזאזל,מה יש להם לעשות עם השלט הזה?
משהו ששימח:
המסע הזה.פאקינג אין לתאר.
משהו שהעציב:
דברים במסע.ושוב,לאו דווקא המחנות השמדה
ציטוטיה:
היו המון,אבל יש כמה בולטים ~בשיחת קבוצה.ים של דמעות~ מישהו מביא לי נייר מקופל בצורה לב,ואני פותחת אותו אביב:"מה את עושה?" אני:"חשבתי שזה טישו" חברה שלי לוחקת שלג מהרצפה ומלקקת אותו אני ושקד:"דנה מה את עושה?" דנה:"אני צמאה!" והיו עוד מלא,אני לא זוכרת כבר!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
The Who-Amazing Journey
המלצת השבוע:
לצאת למסע לפולין של התנועה.מכל הלב.
התמונה הכי חמה:
מהמסע. יש כ" הרבה תמונות,והייית רוצה להעלות את התמונה שורואים בה שקפאו לי הריסים(אתמול!) שזה סופר מגניב!כי היו לי כאלו גבישי קרח על הריסים וזה כ"כ שולט.! אבל התמונה זו הקבוצה שלי,שבלעדיהם המסע הזה לא היה שווה כלום. אהוביי!
טוב הלכתי לישון.איל לעזאזל אני עדיין ערה אחרי שבוע שלא ישנתי?

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

שמחה שנהנית ושלמדת דברים :) מה קרה עם השלט?
וסתם מתוך סקרנות - כמה מעלות היו שם?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתודה!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

בכניסה למחנה אושוויץ1 יש שלט שכתוב עליו "העבודה משחררת" ושלשום(3 ימים אחרי שהיינו שם) גנבו אותו. כמה מעלות היו? ביוםראשון היו 0 ועם הימים זה הלך ופחת. היו ימים של מינוס 2,מינוס 5,בטרבלינקה היה מינוס 10 וביום חמישי היו מינוס 12.

McLife135

New member
../images/Emo55.gifאמג איזה אנשים רעים :O !

מי ירצה לגנוב שלט של מחנה השמדה?! ואי אני בשוק , מה הם כבר יעשו עם השלט הזה?! פאק >.<

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifבאמת שאין לי מושג מה הם יעשו עם השלט

ומה יש לעשות איתו בכלל,ולמה לגנוב אותו. זה כ"כ מוזסר שזה קרה שכעוד הייתי בפולין.

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif זה בטח בשביל הסמליות,

להראות שלא אכפת להם ושהם מזלזלים בדברים כאלה.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifגם יכול להיות,או שאיזה נאצי

יימח שמו וזכרו מיליארדר רוצה את השלט הזה.

sweet shir

New member
שמחה שהיה לך משמעותי:)

לא השפיעו עליך המחנות השמדה? טוב אני משערת שזה תלוי במדריך, ואיזה מקומות הייתם חוץ משם.. עלי כל היום של אושוויץ היה נורא קשה. זה פשוט מזעזע שגנבו את השלט. :/

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאם לא היה לי משמעותי,הייתי מפספסת את כל

המסע,והטיסה הזו לא הייתה שווה כלום. לא השפיע עליי גם מעניין של בחירה.בחרתי לא לקחת את זה ללב ולא לנסות לחוות מה שהיה להם שם,כי אני מאמינה שאני לא צריכה לעשות את זה ושזה לא התפקיד שלי,התפקיד שלי הוא ללמוד ממה שקרה ולנסות להשפיע על המציאות הקיימת עכשיו.על מה שקרה אז אין לי שום יכולת להשפיע. וגם כל העניין של הפרופורציות. איפה שבאמת הרגשתי משהו היה בטיקוצ'ין וביער לופוחובה,שנכנסתי ליער. במחנות בעיקר הרגשתי עצבנות על האדישות.למשל באושוויץ בירקנאו אז יש כביש ראשי ליד הכניסה למחנה וכל מכונית שעברה שם עשתה לי פחד ורע.וגם הבריכות המטומטמות האלו ליד הצריפים שפשוט הרגיזו אותי ממש! במיידנק הרגיז אותי שיש בתים ליד איפה שהם שרפו את הגופות,שזה באמת מעל עובר כל גבול.וגם שיש כביש ליד. ביום של אושוויץ היה לי גם הכי קשה.גם שם סבלתי מבחינה פיזית וגם התגעגעתי ממש להואים שלי ולבית ולהכול. אני לא מבינה למה לגנוב את השלט,זה פשוט אידיוטי,ומה שהזוי לי שזה קרה 3 ימים אחרי שהייתי שם.פאק.

sweet shir

New member
טוב, אני הייתי מרגישה כאילו כל המסע היה לחינם

אם לא הייתי נותנת לזה להשפיע עלי ולא הייתי לוקחת ללב. אז אני משערת שכל אחד והתפיסה שלו. חח המטרה שלי (אחת המטרות) הייתה כן לנסות להבין לעומק מה קרה להם שם, אז אני לא מזדהה עם מה שכתבת בכלל. אני בכלל לא רואה את זה עניין של 'תפקיד', כל אחד נוסע לפולין מהסיבות שלו, ולא כדי לשרת תפקיד מסויים.^^ אותי הרגיזה העובדה שליד אחד היערות עם בורות המוות שביקרנו בהם נבנתה שכונת יוקרה.. מרחק של 5 דקות הליכה מהשכונה. זה פשוט בלתי נתפס בעיניי... זה לא עניין של 'אדיוטי ומיותר' לגנוב את השלט, זה אקט ניאו-נאצי.. כאילו הם לא עשו את זה כי 'בא להם על השלט' חח.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני לא מבינה למה לקחת ללב מהסיבה הפשוטה

שכן,זה מזעזע,עצוב,מחריד ונוראי לחשוב על הדברים שהיו שם,אבל מה הלאה?מה אני עושה כדי שבעולם של היום דברים לא יגיעו למצב הזה? השואה מלמדת אותנו לקח גדול על אדישות,רוע,בחירה ברע,למרוד,חשיבות ארץ ישראל ואנטישמיות.אז אני חושבת שמהמסע הזה צריך להעריך את ארץ ישראל אבל להבין מה רע במציאות של יראל 2009 כדי שדברים לא יגיעו למצב כזה קיצוני,כי עם כה שכואב וקשה להודות בזה הנאצים היו בני אדם ולא חייזרים ולכן זה יכול לקרות שוב. אני כן באתי להבין יותר לעומק מה קרה שם,אבל זה גם יכולתי לעשות בהכנה,שם באתי לראות את מה שסיפרו לי,באתי ללמוד בנוסף להכנה. בטח שכל אחד נוסע מהסיבות שלו שהן כאלו ואחרות,אבל מבחינתי לצאת למסע ולא לעשות כלום א"כ כדי לשנות את המציאות העגומה שאני חיה בה המסע הזה לא שווה,כי כמו שאמרתי את כל הדברים שקרו בשואה יכולתי ללמוד גם בבית. המסע מבית ספר והמסע עם התנועה הם שונים בתכלית.נראה לי שבתי הספר בעיקר מתמקדים בהשמדה וברצח,ואולי בגלל זה לקחת את זה ללב וקשה ואם הייתי יוצאת מהבית ספר יש מצב שגם אני הייתי לוקחת את זה ללב,והתנועה באה להראות לנו גם את המרד שעשו בגטו ורשה(שזה משהו שאני לא יודעת כמה הבתי ספר מתמקדים בו),את האדישות,את החוסר אכפתיות של העולם ואת כל הדברים שגרמו למצב להתחיל בכלל ולא מנעו אותו,וככה לגרום לנו להבין יותר טוב את מה שקרה. בטח שזה אקט ניאו נאצי,אבל זה לא אומר שזה לא אידיוטי.אני רק מקווה שימצאו את הגנבים.

sweet shir

New member
חח אבל רוב בני האדם לא מסוגלים לנתק את עצמם

ולהחליט שהם לא לוקחים ללב, אז הם לא.. זה לא עובד ככה. לפחות לא אצלי:) פייר, אצלנו ההכנה הייתה ממש גרועה ולא גרמה לי להבין כלום. רק דברים שכבר ידעתי. הייתי צריכה את זה בשביל להבין באמת. וקראתי אין ספור ספרים ומאמרים בנושא של השואה, ככה שזה לא העניין... ת'אמת שגם אצלנו שמו על זה דגש, והמדריך שלנו בכלל לא שם דגש על רגש, הוא התנהל בצורה די קרה.. פשוט זה לא הדבר שאני לקחתי מהמסע הזה:)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלא ניתקתי את עצמי מרגש לחלוטין.כשהרגשתי

משהו כמו ביער לופוחובה כשעשינו את המסלול של האנשים שגרו בטיקוצ'ין עד לבורות הירייה כן הרגשתי דברים. אבל במחנות השמדה השתדלתי לא לקחת את זה ללב יותר מידי את כל החפצים שראיתי שם כן הזדעזעתי והרגשתי משהו אבל ניסיתי לא להרגיש יותר מידי.ניסיתי יותר ללמוד. כי בבי"ס ההכנות הן דבר מסובך יותר,ופחות שמים עליו דגש.אצלנו היו לנו פעולות 4 חודשים לפני,והיינו נפגשים כל שבוע והיו לנו ימים מרוכזים של 6 שעות וראינו סרטים ועשי אני כן חושבת שבפולין מבינים דברים יותר לעומק שאולי בהכנה או לפני היה קשה להבין,אבל את רוב הדברים אפשר לדעת כבר בארץ. שתינו לקחנו דברים שונים כי שתינו עברנו מסעות שונים עם תכנים שונים ובצורה שונה.בגלל שאנחנו יצאנו כקבוצה שמתחנכת בנוער העובד והלומד ושאנחנו יכולים לשנות את המציאות בתנועה שמו על זה דגש ובבי"ס לא שמים על זה דגש כי אי אפשר,כי זו כיתה,ולא כולם חברים אחד של השני והיחסים הם שונים. אני רק אגיד שהמסע לפולין זה דבר חשוב בכללי,אבל בגלל שאני אישית חניכה בתנועה אני חושבת שהמסע זהה משמעותי לי יותר.

XxSteFiixX

New member
../images/Emo224.gifמקוויקנד אחרי שנים O:../images/Emo225.gif

אעע היה קשה לשים קובץ ? מזה אינלי כח עכשיו להדגיש ולעשות אייקונים ><
מצעד הלהיטים של מקפליי:
אמממ לא היה ממש אחד שחרשתי עליו חוץ מטרנסי אז..טרנסי *~*
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
האעאעאעאעעע Mayday Parade - three cheers for five years - בזכות שני *~*
ואממ בפרק בקאסי איך שאמרו לרמה שהוא עיוור היה שיר ממש יפה ברקע בספרדית שניראלי זה היה הקול של רמה אבל אפעם לא שמעתי אותו לפני זה ולא שמו אותו יותר אז אני לא יודעת >> והיו מלאמלא שחרשתי עליהם אבל אינלי כח
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי מיידי פרייד
קליפ שעשה לכן את זה:
הסיני החמוווווד הזה ששני שמה כבר *-* והסיני ה-לא- חמוד שעדיין ממשיך להיות חירש ולא קולט שהוא מזייף XD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
קאאאאאאסי - מסכן טיאגו עם כל הקטע של מר
החיים היפים של זאק וקודי + על הסיפון
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שפיספתי את מור בדקההה האעאעאע
משהו ששימח:
אממ שישנתי אצל חברה שלי ולא ישנו בכללללל אז התחלנו להתקשר לחצי מהפורום לפנות בוקר ושיגענו את שני [הגדולה, לא הטרול הקטנה והפוסטמה] במשך 7 דקות XDDDD ועכשיו שתי השני וצור רוצות לרצוח אותי ._.
משהו שהעציב:
געגועיי למור שלא התחלתי בנתיים שום עבודה לחופש XD שביום ראשון ישלי ספווווורט
ציטוטיה:
לפנות בוקר אצל חברה שלי . אגב, היא בלונדה אז...XD - ~היא שקטה ובוהה כזה באוויר~ "אני מריחה משהו שרוף....אמג קרן את חושבת!!! קדימה!!!............נו ישלך רעיון מה לעשות בנוגע לעידן?!" "לא, ת'אמת חשבתי אם הנקניקיות של בורגראנץ' ארוכות יותר" שיחה עכשיו איתה XD - קרןקושקוש שרוצחת גזרים בשנתה *~* ♥ אומר/ת (21:32): -היא שמה קישור עם תמונה של השפתיים של חבר שלה עם מחט תקועה שמה בגלל שהוא ניסה לעשות סייד ומישהי הגיבה לו שישלו שפתיים סקסיות~ אני יחנוק תזותי למטה :mad::mad: סופר קבב !! אומר/ת (21:33): לכי מחר תיפגשי את השפתיים האלה חחחחחחחחח דיי את הורגת אותי XDDDDDDD זה כזה "עופי לי מהפריים סיסטר !!!" ~עם מסור ביד~ ואז כזה קרןקושקוש שרוצחת גזרים בשנתה *~* ♥ אומר/ת (21:33): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD סופר קבב !! אומר/ת (21:33): ~חושך~ ~אורות נדלקים~ סופר קבב !! אומר/ת (21:34): ~זאתי קשורה בכסא עם פה סתום~ ~מנורה קטנה מכוונת אליה~ ~קרן עומדת מעליה עם מבט רצח בעיניים~ "אז.....שמעתי שאמרת שהשפתיים של עידנצ'ו שלי סקסיות...." קרןקושקוש שרוצחת גזרים בשנתה *~* ♥ אומר/ת (21:34): את לא נורמלית אני נחנקת XDDDDDDDDDDDDDD סופר קבב !! אומר/ת (21:34): "אז רק שתדעי שהן רק שליייייי &$&$&$^&%&^%*&%*% ~קולות מסור~" קרןקושקוש שרוצחת גזרים בשנתה *~* ♥ אומר/ת (21:35): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
טרי צ'ירס פור פייב ירס XD
המלצת השבוע:
אל תתקשרו לכל רשימת השיחות שלכן ב5 לפנות בוקר או שאתן רוצות להרגיש מאוימות XD
התמונה הכי חמה:
עד כמה שאני ומור בעד PUDD\ג'וינטר = הארי ודאגי, האעאעאעאע איזה חמוווודייים *~~~*

למעלה